ωροσκόπιο αφροδίτης 26/03 -20/04 για όλα τα ζώδια Α

didaskalia-planitwn-afroditi

ωροσκόπιο Κριός.

Αισθάνεστε ιδιαίτερα ευγενικοί και γενναιόδωροι, αγαπητοί Κριοί. Θεωρείστε εγωιστικό ζώδιο! αλλά η αλήθεια είναι ότι είσαστε απλά παρορμητικοί. Αυτό σας κάνει άλλοτε κατεργάρηδες και άλλοτε ήρωες. Οι ίδιες ασυγκράτητες παρορμήσεις που οδηγούν τους άλλους σε μπλεξίματα, εσάς, σας ωθούν να τρέξετε για να σώσετε κάποιον, διακινδυνεύοντας τη ζωή σας και τη σωματική σας ακεραιότητα. Μπορεί να διαπιστώσετε, πως τώρα είστε ιδιαίτερα ηρωικοί. Η αγάπη ανθίζει σε μυστικά και απομονωμένα μέρη. Είναι επίσης πολύ πιθανό, κάποιος από το παρελθόν σας να επανέλθει στη ζωή σας. Ίσως να επιστρέψει ο πρώην σας. Η αριθμολογία μπορεί να σας δώσει κάποια διευκρινιστικά στοιχεία.

Δώστε σημασία στα όνειρά σας, γιατί θα περιέχουν ισχυρά μηνύματα. Έχετε ένα στυλό και χαρτί κάτω από το μαξιλάρι σας, ώστε να μπορείτε να τα καταγράψετε, μόλις ξυπνήσετε.

zodia-taro-45

ωροσκόπιο Ταύρος

Ετοιμαστείτε να ζήσετε μερικές καλές στιγμές, αγαπητοί Ταύροι! Οι ευχάριστες καταστάσεις με φίλους και οι ψυχικές επαφές αφθονούν, δίνοντας μια μεγάλη ώθηση στο «εγώ» σας…. και γενικά θα νιώσετε, μια πνευματική ανάταση. Θέλετε να ακολουθήσετε τους πιο φιλόδοξους στόχους σας και είστε περιτριγυρισμένοι από φίλους και συμμάχους, που θέλουν τα ίδια πράγματα με εσάς…. ή τουλάχιστον έτσι δείχνουν. Είναι η τέλεια στιγμή για να γιορτάσετε τον έρωτά σας. Μια φιλία μπορεί να μετατραπεί σε κάτι περισσότερο. Ίσως έρωτας και σχέση μ’ ένα φίλο? Μία σχέση σας, θα μετατραπεί από φιλική, σε ερωτική.

Ο εθελοντισμός ή μια πράξη για το γενικότερο καλό, θα σας κάνει να νιώσετε βαθιά ικανοποίηση.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Αφροδιτης  αναλυτικές προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

tarw-taro-xartomanteia

ωροσκόπιο Δίδυμοι

Είστε το χαϊδεμένο παιδί του δασκάλου, αγαπητοί Δίδυμοι! Λοιπόν, περισσότερο σαν «ο χαϊδεμένος του αφεντικού», που θα μπορέσετε πολύ εύκολα να κερδίσετε την εύνοια των υψηλότερων στελεχών, αυτή τη στιγμή. Έχετε παθιαστεί, με την κατεύθυνση και τις ευκαιρίες που θ’ ακολουθήσουν…κι αυτό είναι η μεγαλύτερη διέγερση ! Αυτό, και το γεγονός ότι φαίνεστε τόσο καλοί με το ονειρεμένο και δυναμικό στιλ σας. Είστε ευγενικοί με τον τρόπο που χειρίζεστε την εξουσία και οι άλλοι, σας εκτιμούν γι’ αυτό. Είναι πολύ ωραίο να ψωνίσετε και ν’ ασχοληθείτε με το ντύσιμό σας. Ίσως να κερδίσετε μια καλλιτεχνική νίκη ή να γιορτάσετε μια ρομαντική κατάκτηση.

Αυτή η διέλευση, επικεντρώνεται στην καριέρα και στην εικόνα σας. Αν βρίσκεστε στον ψυχαγωγικό τομέα, μπορεί να κάνετε μια καινούργια σύμβαση, να έχετε μια επιτυχημένη ακρόαση ή να αναγνωριστείτε στον τομέα σας. Θα μπορούσατε να πάρετε μια αύξηση ή μια προσφορά ή ακόμα και την εκτίμηση και την αναγνώριση, για όλα όσα κάνετε.

zwdia-fotia

ωροσκόπιο Καρκίνος

Εσείς ονειρεύεστε μέρη μακρινά αγαπητοί Καρκίνοι! Πού είναι το ρομαντισμός? Είναι στο εξωτερικό, στις διακοπές, όπου το γρασίδι είναι πιο πράσινο, μακριά από την καθημερινή ρουτίνα σας. Ο έρωτας, σας μιλάει με ξένη προφορά!

Πρόκειται για μια υπέροχη στιγμή για να σχεδιάσετε αυτό το ονειρεμένο ταξίδι που πάντα θέλατε να κάνετε ή να αποσυρθείτε σ’ ένα καταφύγιο, για να έρθετε σ’ επαφή με την πνευματική σας πλευρά. Τα ταξίδια, ιδιαίτερα τα ταξίδια μακρινών αποστάσεων, είναι πολύ ευνοϊκά. Μπορεί να συναντήσετε κάποιον από το εξωτερικό, με τον οποίο θα ξεκινήσετε μια φιλία ή μια σχέση. Απλά θέλετε να δοκιμάσετε κάτι εξωτικό και να ζήσετε μια περιπέτεια.

Ακόμα και ένα σύντομο διάλειμμα – μια αλλαγή σκηνικού – θα ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να αναζωπυρώσετε το ρομαντισμό. Ό,τι ανυψώνει το μυαλό σας σε μια ευρύτερη προοπτική…. είναι ευχάριστο, φιλόδοξο και καθησυχαστικό.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Αφροδιτης  αναλυτικές προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

ωροσκόπιο Λέων

Ψάχνετε την οικειότητα και το πραγματικό πάθος τώρα, αγαπητοί Λέοντες. Τίποτα πέρα από το πραγματικό δε σας κάνει! Οι επιφανειακές συνδέσεις και οι αλληλεπιδράσεις απλά δεν σας ευχαριστούν.

Μπορεί να νιώθετε μια βαθιά σεξουαλική έλξη για κάποιον, ή μπορεί να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας, αν είστε σε σχέση.

Τα καλά νέα είναι ότι οι άλλοι είναι πολύ γενναιόδωροι, απέναντί σας. Μπορεί να λάβετε ένα υπέροχο δώρο, κάποια ανιδιοτελή οικονομική βοήθεια, μια επιχορήγηση ή κάποιο άλλο όφελος. Όλα αυτά τα «καλούδια», αυξάνουν το προφίλ σας και σας βοηθούν να κάνετε νέες διασυνδέσεις. Αν είστε σε σχέση, το εισόδημα του συντρόφου σας, μπορεί να αυξηθεί.

taro-6-9

ωροσκόπιο Παρθένος

Αφήστε τον σύντροφό σας να σας βγάλει από τον εαυτό σας και να σας βοηθήσει να ξεχάσετε τις καθημερινές σας φροντίδες, αγαπητοί Παρθένοι! Χαλαρώστε. Οι σχέσεις σας περνούν από μια πολύ ρομαντική φάση, αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να προσελκύσετε την ομορφιά και την καλοσύνη από τους άλλους! Οι άνθρωποι είναι καλά διατεθειμένοι απέναντί σας γενικά….. και αυτό ενισχύει την αυτοεκτίμηση και το ηθικό σας. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να λάβετε μια πρόταση γάμου ή μια επιχειρηματική συνεργασία. Το ακροατήριό σας…σας λατρεύει!

Αν θέλετε να μπείτε σε μια σχέση, αυτή η διέλευση θα σας βοηθήσει. Θα προσελκύσετε τους ανθρώπους πιο εύκολα και θα είναι πιο δεκτικοί, στις επιθυμίες σας.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Αφροδιτης  αναλυτικές προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

chartomantia-098