ωροσκόπιο αφροδίτης 26/03 -20/04 για όλα τα ζώδια Β

sex-afroditi-zodia

ζώδια Ζυγός

Είναι τα μικρά πράγματα που κάνουν όλη τη διαφορά, αγαπητοί Ζυγοί. Όλα έχουν να κάνουν, με την προσοχή στη λεπτομέρεια, τις μικρές πινελιές εδώ και εκεί – μια σημείωση στον καθρέφτη, ένα σκίτσο μιας καρδιάς το πρωί στο ψυγείο – που θα σας δημιουργήσει ρομαντική διάθεση. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να φροντίσετε την εμφάνισή σας, με κάθε λεπτομέρεια.Μπορεί να περάσετε υπέροχα με τους συναδέλφους σας και οι εργασιακές σας σχέσεις, θα βελτιωθούν. Αν επιθυμείτε ευνοϊκότερες συνθήκες εργασίας ή επιθυμείτε να εργαστείτε από το σπίτι, είναι καιρός να το ζητήσετε, καθώς είναι πιθανόν να εγκριθεί.

Προσέξτε να μη φάτε πάρα πολλά γλυκά, γιατί η Αφροδίτη στους Ιχθύες μπορεί να σας ωθήσει σε υπερβολές.Μια ρομαντική σχέση από τη γραφείο, είναι επίσης πιθανή.

ζώδια Σκορπιός

zodia-taro-45

Αισθάνεστε ζωηροί, σέξι και έτοιμοι να διασκεδάσετε αγαπητοί Σκορπιοί! Εκπέμπετε έντονη σεξουαλικότητα….κι αυτό σας βάζει στην κορυφή της λίστας «των ανθρώπων που θα ήθελαν όλοι να γνωρίσουν». Είστε σε σχέση? Γιατί να μην απομονωθείτε για λίγο οι δυο σας? Αν ψάχνεστε για να δημιουργήσετε σχέση, βεβαιωθείτε ότι πηγαίνετε σε μέρη όπου μπορείτε να συναντήσετε έναν αξιόλογο σύντροφο, επειδή με αυτήν τη διέλευση, οι πιθανότητες είναι υπέρ σας! Απλά μη το σκέφτεστε πολύ και φροντίστε να περάσετε καλά. Ο έρωτας θα σας συναντήσει. Ειδικά τώρα που είστε τόσο ελκυστικοί!

Πρόκειται για μια εξαιρετική στιγμή, για την έναρξη μιας επιχείρησης και την απόκτηση περισσότερων χρημάτων από όσα ήδη έχετε. Θα είστε δημοφιλείς και όλοι θα θέλουν να είναι μαζί σας.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Αφροδιτης  αναλυτικές προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

taro-zodia-76

ζώδια Τοξότης

Είστε πιο ευτυχισμένοι με την παραμονή σας στο σπίτι τώρα, Τοξότες. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να ανακαινίσετε, να αγοράσετε κάτι όμορφο για το σπίτι, να κάνετε ένα πάρτι ή να περάσετε λίγο χρόνο με την οικογένειά σας. Μπορείτε επίσης να ανακαινίσετε το σπίτι σας, και να καλέσετε τους συναδέλφους και τους φίλους σας.

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να συνδεθείτε με την οικογένειά σας ή τους ανθρώπους που νιώθετε, σαν την οικογένειά σας. Αυτές οι σχέσεις , θα σας πλημμυρίσουν από πολύ ζεστά συναισθήματα.

ζώδια Αιγόκερως

Πραγματικά θα απολαύσετε τις επόμενες εβδομάδες, αγαπητοί Αιγόκεροι! Είστε περιτριγυρισμένοι από όμορφους ανθρώπους που είναι χαρά για εσάς να τους έχετε γύρω σας. Ίσως ακόμη και να βρεθείτε σε μια ρομαντική σχέση! Αυτό είναι ένα πολύ καλό διάστημα, για να συνδεθείτε και να συναντήσετε νέους ανθρώπους, είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω κοινωνικής δικτύωσης.

Μπορεί να έχετε μια καλή επιχειρηματική ιδέα ή να δημιουργήσετε επικερδείς σχέσεις. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να ερευνήσετε κάτι, με το οποίο είστε παθιασμένοι και θα έχετε καλές σχέσεις, με τους νέους ανθρώπους. Όλα αυτά αυξάνουν το προφίλ σας και σας χαροποιούν.

chartomantia-098

ζώδια Υδροχόος

Αυτή η διέλευση, επικεντρώνεται στα οικονομικά σας. Θα μπορούσε να αποφέρει οφέλη, ακόμη και απροσδόκητα. Μην τινάξετε τον προϋπολογισμό σας στον αέρα, αγαπητοί Υδροχόοι! Έχετε την αίσθηση ότι ξοδεύετε τα χρήματα για την ευχαρίστησή σας και ίσως θελήσετε να δείξετε την αγάπη σας με υλικούς τρόπους, αγοράζοντας για παράδειγμα στον αγαπημένο σας, ένα ακριβό δώρο για παράδειγμα. Αυτό που θέλετε να του πείτε είναι ότι «είσαι όλος μου ο κόσμος»! Και, επενδύοντας σ’ αυτούς και σε ό, τι αγαπάτε, η δική σας αυτοεκτίμηση μεγαλώνει.

Τα πιο ελκυστικά περιουσιακά στοιχεία σας, είναι λαμπερά στο φως και σας κάνουν ακαταμάχητους αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να ξοδέψετε χρήματα για την οικογένειά σας ή για ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

taro-6-9

ζώδια Ιχθύες

Αισθάνεστε όμορφοι και νιώθετε ελκυστικοί, σαγηνευτικοί και δελεαστικοί! Και οι άλλοι, φυσικά ελκύονται από εσάς. Θα είστε δημοφιλείς και σε μεγάλη ζήτηση…. και αν θέλετε ρομαντισμό στη ζωή σας, θα είστε σε θέση να τον έχετε.

Αυτό είναι το καλύτερο διάστημα, για να ψωνίσετε όμορφα ρούχα για την ντουλάπα σας, να αλλάξετε χτένισμα και γενικά να προσελκύσετε τους ανθρώπους και τα πράγματα που θέλετε στη ζωή σας. Βγείτε εκεί έξω και δείτε τι συμβαίνει! Ίσως συναντήσετε κάποιον, και να νιώσετε σεξουαλική έλξη ή κάποιον, που θα μπορούσε να μεταμορφώσει τη ζωή σας και ν’ αποκτήσετε, μια βαθιά και ουσιαστική σχέση.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Αφροδιτης  αναλυτικές προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot