Προετοιμαστείτε για την ανατροπή των ανατροπών 19/08

imerisies-18314

Προετοιμαστείτε για την ανατροπή των ανατροπών 19/08 .

Προετοιμαστείτε για την ανατροπή : Ανάδρομος Ουρανός στον Ταύρο (19 Αυγούστου – 18 Ιανουαρίου 2022) .

Οι ανάδρομοι πλανήτες δεν γυρίζουν προς τα πίσω – είναι μια οπτική ψευδαίσθηση όπως φαίνεται από τη Γη λόγω του γεγονότος ότι οι πλανήτες ταξιδεύουν με τις αντίστοιχες ταχύτητές τους γύρω από τον ήλιο.

Στην αστρολογία, αυτή η ψευδαίσθηση εκδηλώνεται ως «αντίστροφη» λειτουργία των πλανητικών ρόλων.

zodia-taro-45

Ο Ουρανός μπήκε για πρώτη φορά στον Ταύρο το 2018 και θα παραμείνει σ’ αυτό το ζώδιο, μέχρι το 2026. Ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος για πέντε μήνες κάθε χρόνο. Τώρα ήρθε η ώρα να αναθεωρήσουμε τα Ουράνια μαθήματα από την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου 2021 και μετά.

Ο Ταύρος αντιπροσωπεύει το σπίτι, τα χρήματα και τους υλικούς πόρους. Με τον Ουρανό στον Ταύρο απομακρυνόμαστε από τα απαρχαιωμένα συστήματα που επιδεινώνουν τις υλικές και κοινωνικοοικονομικές διαιρέσεις.

Βλέπουμε την επιρροή του Ουρανού στον Ταύρο σε κινήσεις… όπως για παράδειγμα : στην αντίσταση του πλαστικού της μιας χρήσης.

Διαβαστε επισης : Ειδικό ωροσκόπιο Ουρανός Ανάδρομος στον Ταύρο

zodia-zvdia-22

Προετοιμαστείτε για την ανατροπή των ανατροπών 19/08 .

Ας ελπίσουμε ότι οι βιομηχανίες ορυκτών καυσίμων θα καταρρεύσουν μέχρι το 2026. Οι σοφοί θα επενδύσουν σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας ή σε πόρους που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα (χωρίς απόβλητα). Ο Ουρανός έχει κοινωνικό και συλλογικό χαρακτήρα. Με τον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο, ήρθε η ώρα να συγκεντρώσουμε τα κεφάλαιά μας.

Ο πλούτος δεν θα ανήκει πλέον σε ένα άτομο, αλλά στην κοινότητα. Αυτό ισχύει και για τη συμβίωση. Θα ζούμε όλο και περισσότερο μαζί, μοιράζοντας γη και κατοικίες. Με τη σωστή κατανομή, θα έχουμε όλα όσα χρειαζόμαστε. Ας φανταστούμε ξανά τι σημαίνει να είσαι πλούσιος.

Οι ανάδρομοι κύκλοι ξεριζώνουν δουλειές, σχέσεις, προοπτικές και συμπεριφορές που έχουν βαλτώσει με την πάροδο του χρόνου και δεν αντιπροσωπεύουν πλέον την υψηλότερη δόνηση μας, αυτό που χρειαζόμαστε ή το ποιοι είμαστε.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 17-19/08 – Νέα πρόσωπα και παλιές υποθέσεις

tarw-taro-xartomanteia

 

Μπορεί να αισθάνεστε πιο ανήσυχοι τους επόμενους μήνες, αλλά σίγουρα δεν θα χαθείτε. Νέα επίπεδα συνειδητής επίγνωσης επιτυγχάνονται γρήγορα κάτω από τέτοιες συνθήκες. Ο Ουρανός ξεφλουδίζει συστηματικά τα πάντα, μέχρι να γίνουμε εντελώς ανεξάρτητοι.

Ο ανάδρομος Ουρανός σηκώνει από καιρό ξεχασμένα πέπλα, σκονισμένες κουρτίνες που κρύβουν εμπρηστικά, επαναστατικά πνεύματα. Κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ουρανού, επανεξετάζουμε την επαναστατική μας φύση. Όταν ο Ουρανός γυρίσει σε ορθή πορεία, θα αφήσουμε ελεύθερο τον νεοεμφανιζόμενο επαναστάτη, όταν οι λεπτοί περιορισμοί και οι αναστολές του ανάδρομου, έχουν ξεθωριάσει στη στερεή επιφάνεια της γης.

Διαβαστε επισης : Ειδικό ωροσκόπιο Ουρανός Ανάδρομος στον Ταύρο

taro-zodia-76

Προετοιμαστείτε για την ανατροπή των ανατροπών 19/08 .

Να τι πρέπει να συζητήσουμε:

Ουρανός τετράγωνο Κρόνος στον Υδροχόο στις 23 Δεκεμβρίου: Το είδαμε τελευταία φορά στις 17 Φεβρουαρίου και πιο πρόσφατα στις 14 Ιουνίου. Αυτές οι συγκυρίες είναι πολύ ασυνήθιστες επειδή έχουμε τον Κρόνο (έναν συντηρητικό πλανήτη) σε ένα προοδευτικό ζώδιο (Υδροχόος ) και τον Ουρανό (προοδευτικός πλανήτης) σε συντηρητικό ζώδιο (Ταύρος).

Αυτό το τετράγωνο, μας ζητά να αντιμετωπίσουμε ζητήματα ελευθερίας και να επαναπροσδιορίσουμε τους κανόνες. Ας κάνουμε ήδη μια εξέγερση κατά της δουλείας! Αυτοί οι πλανήτες αντιπροσωπεύουν την πρόοδο έναντι της παράδοσης ή το μέλλον έναντι του παρελθόντος. Όσοι εμμένουν στην παράδοση θα αμφισβητηθούν σοβαρά από εμάς που είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε με ισότητα και δικαιοσύνη.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 17-19/08 – Νέα πρόσωπα και παλιές υποθέσεις

taro-zodia-098

Ο Ουρανός αφορά επίσης την καινοτομία και την τεχνολογία, οπότε σίγουρα θα υπάρξουν καινοτομίες σ’ αυτούς τους τομείς, αλλά με μεγάλη αντίσταση (σκεφτείτε για παράδειγμα, τα αμφιλεγόμενα εμβόλια).

Η συνάντηση αυτών των πλανητών είναι εγγενώς συναρπαστική, αλλά χωρίς κατεύθυνση – όπως το να τρέχεις προσπαθώντας να φιλοξενήσεις τις μάζες και να σου λείπουν πολλές λεπτομέρειες στη διαδικασία. Κινούμαστε, δραστηριοποιούμαστε και αλλάζουμε, αλλά όχι χωρίς άγχος και νευρικότητα. Επικεντρωθείτε όμως….στην ασφάλεια, την ανάλυση και τις φωτεινότερες μέρες μπροστά!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75