Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Δευτέρα 15/10 Β

tarw-krisi

Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Δευτέρα 15/10 Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Ο Τροχός της Τύχης

Είστε μέσα σε μια ερωτική σχέση, που ο καθένας κάνει αυτό που θέλει και ξέχωρα από τον άλλον. Αυτό σαν ζευγάρι, σας έχει λίγο απομακρύνει, από τον κοινό σας δρόμο που πρέπει να ξαναβρείτε. Εσείς που είστε μέσα σε παράλληλες διαδρομές, είναι πια η εποχή, να τα βρείτε δύσκολα με τον ίδιο σας τον εαυτό, και να πάρετε τελικές αποφάσεις, για το καλό όλων.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Ο Κόσμος

Το μόνο που σας απασχολεί αυτήν την εποχή, είναι η προσωπική σας ψυχαγωγία αλλά και η οικονομική σας άνοδος. Σε αυτά το σύμπαν, θα σας δώσει μια παραπάνω ενίσχυση μέσα σε αυτόν τον μήνα. Για κάποιους, ίσως αυτή η ευχάριστη περίοδος, να φέρει και μια νέα αγάπη. Σίγουρα μην χαλαρώσετε… και όλα μαζί μπορείτε να τα συντονίσετε.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-tarw

ταρώ Τοξότης : Η Δύναμη

Τα επικοινωνιακά πειράγματα που δέχεστε από έναν συνεργάτη – φίλο σας, δεν είναι μόνο απλά επιφανειακά. Υπάρχει έρωτας και βαθιά συναισθήματα για το άτομο σας, και μέσα τις επόμενες εβδομάδες, θα έχετε και τις σχετικές προτάσεις για ραντεβού. Μην κάνετε κάτι υπερβολικό, απλά δώστε χρόνο στον εαυτό σας, για να καταλάβετε τι ζητάει και τι μπορείτε να προσφέρει ο καθένας.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Αιγόκερως : Η Αυτοκράτειρα

Η εποχή σας, βρίσκει πολύ σκεπτικούς, με την προσωπική σας ζωή και συγκεκριμένα με τον άνθρωπο σας, που δεν έχει ακόμη αποφασίσει για το που θέλει να είναι και τι επιθυμεί, να κάνει με αυτήν τη σχέση σας. Εσείς που σκέφτεστε να χωρίσετε ή απλά να κάνετε μια διακοπή, καλό θα ήταν για αυτές σας, τις ιδιαίτερες προθέσεις, να ενημερώσετε άμεσα και την άλλη πλευρά. Επίσης, μην χάνεστε από τις οικονομικές σας δράσεις.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

zwdia-zodia-33

ταρώ Υδροχόος : Ο Αρχιερέας

Εσείς είστε τόσο πολύ απορροφημένοι στις εργασίες, στις σπουδές και στις κοινωνικές σας σχέσης, που ούτε καν μπορείτε να σκεφτείτε ότι θα έχετε και έναν δεσμό μέσα σε όλα αυτά. Αυτό είναι και κάτι που θα σας συμβεί! Από τα τέλη του μήνα αυτού και μετά, ένας νέος έρωτας θα έρθει στην ζωή σας και θα συμπληρώσει όλα αυτά που σας λείπουν, σε αισθηματικό – συντροφικό επίπεδο, αλλά δεν το παραδέχεστε.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ιχθείς : Η Σελήνη

Όλοι σας κοιτούν! Αυτός που εσείς θέλετε … ακόμη όχι! Δεν πειράζει, είναι μόνο μια διπλωματική του στάση, για να σας κάνει πρώτα εσείς, να κάνετε μια κίνηση. Δεν έχετε τελικά και μεγάλη σημασία αυτό το στάδιο, καθώς με τόσο καλά αστρολογικά αυτές τις ημέρες, όλα θα γίνουν εύκολα. Εστιάστε και στα εργασιακά σας, που δείχνουν να έχουν πάρει την μόνιμη άνοδο, και σίγουρα έτσι και θα συνεχίσουν.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.