ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 15-21/10 B

taro-sex

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 15-21/10 B

ζώδια Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να αναρωτηθείτε μερικά πράγματα: Ανησυχείτε για το οικονομικό μέλλον σας; Υπάρχει κάτι που θέλετε να επιτύχετε αλλά δεν ξέρετε πώς; Μην ξεχνάτε ότι η τύχη εμφανίζεται όταν η προετοιμασία συναντά την ευκαιρία. Πρέπει να προετοιμαστείτε για το μέλλον. Καθορίστε τους στόχους σας. Σπάστε τους σε επιτεύξιμα βήματα. Να είστε υπομονετικοί με τον εαυτό σας και με τη διαδικασία.

Πρέπει να προσεγγίσετε αυτό που κάνετε με αγάπη. Γεμίστε τις ευθύνες σας με καρδιά γεμάτη αγάπη και ευγνωμοσύνη. Απομακρύνετε την ψυχική ακαταστασία που εμποδίζει την πορεία σας προς την επιτυχία. Πριν το καταλάβετε, θα δοκιμάσετε τους γλυκούς καρπούς της προσπάθειάς σας.
Τυχερός Αριθμός: 8
Τυχερό Χρώμα: Καφέ

zodia-taro-45

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη

ζώδια Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν μια θυσία που πρέπει να κάνετε για να μπορέσετε να προχωρήσετε. Μπορεί να χρειαστεί να αναστείλετε μια συγκεκριμένη ενέργεια που μπορεί να οδηγήσει σε μια περίοδο αναποφασιστικότητας. Αυτό σημαίνει ότι ορισμένες ενέργειες ή αποφάσεις που πρέπει να γίνουν και να παρθούν σωστά τώρα θα αναβληθούν, παρά το γεγονός ότι υπάρχει επείγουσα ανάγκη να δράσετε αυτή τη στιγμή.

Ωστόσο, θα ήταν τελικά καλύτερο αν μπορούσατε να αναβάλλετε ορισμένες ενέργειες ή αποφάσεις. Θα έχετε περισσότερο χρόνο να σκεφτείτε τις κρίσιμες αποφάσεις και αυτό στο τέλος θα σας βγει σε καλό.
Τυχερός Αριθμός: 1
Τυχερό Χρώμα: Μοβ

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-zodia-76

ζώδια Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα έχετε ενσωματώσει την ενέργεια του στοιχείου της Γης. Θα ενσωματώσετε αυτή την ενέργεια στη ζωή σας και θα προχωρήσετε ως σταθερό, υγιές και αξιόπιστο άτομο με ισχυρή θέληση, αλλά όχι δημιουργικό. Επιτυχημένο, αλλά ίσως χωρίς πολλή φαντασία. Είστε γενναιόδωροι με τους πόρους σας, έτοιμοι να βοηθήσετε όποιον έχει ανάγκη, αλλά είναι απίθανο να δεχτείτε βοήθεια από τους άλλους.

Ήρθε η ώρα να κρατήσετε μια δέσμευση, να διορθώσετε κάτι που έχει χαλάσει, να κερδίσετε χρήματα ή να χρηματοδοτήσετε μια νέα επιχείρηση. Οι γυναίκες που ψάχνουν την αγάπη μπορεί να συναντήσουν έναν υπεύθυνο και αξιόπιστο άνθρωπο που θα τους γοητεύσει με την ειλικρίνεια και την αξιοπιστία του.
Τυχερός Αριθμός: 6
Τυχερό Χρώμα: Καφέ

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη

ζώδια Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα είστε γεμάτοι νέες ιδέες, σχέδια και έμπνευση. Μια ευκαιρία μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας με το προσωπείο της πρόκλησης. Οι κάρτες σάς συμβουλεύουν να αγκαλιάσετε αυτές τις προκλήσεις. Σκεφτείτε τες ως δοκιμές που έχουν σχεδιαστεί για να τεστάρουν τη λαμπρότητά σας. Εάν επικρατήσετε, θα γίνετε πιο δυνατοί και πιο ανθεκτικοί.

Εάν βρίσκεστε σε σχέση, οι κάρτες υποδεικνύουν ότι μπορεί να υπάρξει κάποια σύγκρουση στη σχέση σας και μικρές διαμάχες με τους συντρόφους σας. Να είστε προσεκτικοί και μην επιτρέπετε σε μια μικροσκοπική διαφωνία να μετατραπεί σε κανονικό καβγά.
Τυχερός Αριθμός: 5
Τυχερό Χρώμα: Γκρι

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες υποδηλώνουν ότι στερείστε μακροπρόθεσμο σκοπό και, ως εκ τούτου, αισθάνεστε ότι δεν έχετε ισορροπία. Δεν μαθαίνετε από τα διδάγματα ή τις εμπειρίες που αντιμετωπίζετε στη ζωή. Έχετε την τάση να κάνετε τα ίδια λάθη ξανά και ξανά και να μην αποκτάτε αυτογνωσία. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι άνθρωποι με τους οποίους ασχολείστε αποδεικνύεται ότι δεν είναι συνεργάσιμοι ή μπορεί να νιώσετε ότι τα συμφέροντά σας είναι ανταγωνιστικά.

Εκμεταλλευτείτε την ενέργεια γύρω σας για να επιλύσετε τις συγκρούσεις. Ένας καλός τσακωμός μπορεί να είναι απαραίτητος για να καθαρίσει η ατμόσφαιρα και για να βάλετε νέα όρια.
Τυχερός Αριθμός: 14
Τυχερό Χρώμα: Ροζ

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη

zwdia-zvdia-alex

ζώδια Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι θα υπερασπιστείτε τις πεποιθήσεις σας. Η ζωή μπορεί να είναι δύσκολη, γεμάτη και ταραχώδης, έτσι θα χρειαστείτε την αντοχή για να υπομείνετε και να μην παραδώσετε τα εδάφη σας. Επαγγελματικά, ίσως χρειαστεί να υπερασπιστείτε τη φήμη σας, καθώς άλλοι θα προσπαθήσουν να σας κακολογήσουν. Πρέπει, επίσης, να κάνετε τις σωστές επενδύσεις για να πολλαπλασιασθούν τα κέρδη σας.

Εάν είστε ερωτευμένοι, οι κάρτες δείχνουν ότι κάποιος άλλος μπορεί να προσπαθεί σκληρά να γοητεύσει το ταίρι σας. Πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να κερδίσετε την αγάπη του. Αν αφήσετε τον εαυτό σας να βυθιστεί στο παρασκήνιο, μπορεί να παραμεληθείτε.
Τυχερός Αριθμός: 7
Τυχερό Χρώμα: Απαλό πράσινο

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia ωροσκοπιο MAKETA SCARLETT J.