ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 15-21/10 Α

taro-13

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 15-21/10 Α

ζώδια Κριός

Αυτή την εβδομάδα η όρασή σας θα είναι καλή και θα μπορείτε να βλέπετε καθαρά ανθρώπους και καταστάσεις. Θα έχετε πνεύμα και καλή αίσθηση του χιούμορ. Θα συνειδητοποιήσετε ότι ακόμα κι αν η ζωή είναι δύσκολη, εσείς πρέπει να ρίξετε πίσω το κεφάλι και να γελάσετε με τη ψυχή σας. Θα εκτιμηθείτε για την ακριβή αντίληψή σας του κόσμου γύρω σας και για τις εμπειρίες σας.

Στη δουλειά, μια γυναίκα θα μπορέσει να σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα από διαφορετική οπτική, η οποία θα σας βοηθήσει να μάθετε και να μεγαλώσετε. Είναι καλή εποχής για μαθητές ή για όσους ασχολούνται με την εκπαίδευση.
Τυχερός Αριθμός: 3
Τυχερό Χρώμα: Μπλε του ουρανού

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες προβλέπουν την εμφάνιση του Άστρου στη ζωή σας. Πρέπει να βρείτε ξανά την αισιοδοξία και την αίσθηση ελπίδας σας. Έχετε πίστη στον εαυτό σας και κοιτάξτε προς ένα λαμπρό μέλλον. Εμπιστευτείτε το Άστρο, που θα φωτίσει τον δρόμο σας. Πιστέψτε στο καλό, στην ελπίδα και τη νίκη και οι λύσεις θα εμφανιστούν στη ζωή σας.

Είναι καλή εποχή να βρείτε ένα ήσυχο μέρος για να ψάξετε την ηρεμία μέσα σας. Μερικοί Ταύροι θα βρουν έμπνευση και θα δουλέψουν μαζί της. Αφήστε τη νύχτα να πάρει μακριά τους φόβους σας και στραφείτε στο Άστρο για καθοδήγηση.
Τυχερός Αριθμός: 16
Τυχερό Χρώμα: Ασημί

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-zodia-33

ζώδια Δίδυμοι

Αυτή η εβδομάδα δείχνει ότι προσπαθείτε να απομακρυνθείτε από τις δοκιμασίες και τα βάσανά σας. Είστε σε μια φάση της ζωής σας που θέλετε να προχωρήσετε είτε σωματικά από εκεί που βρίσκεστε είτε πνευματικά είτε συναισθηματικά. Θέλετε να πλεύσετε προς ένα πιο ήσυχο μέρος και να αφήσετε πίσω σας την φουρτουνιασμένη θάλασσα. Ωστόσο, οι κάρτες δείχνουν ότι δυσκολεύεστε να το καταφέρετε και όσο κι αν προσπαθείτε να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν, αυτό σας προλαβαίνει.

Οι Δίδυμοι που έχουν ξεκινήσει τώρα μια νέα σχέση, πρέπει να βεβαιωθούν ότι δεν κουβαλούν μαζί τους φορτία του παρελθόντος.
Τυχερός Αριθμός: 6
Τυχερό Χρώμα: Γαλάζιο

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη

ζώδια Καρκίνος

Οι κάρτες δείχνουν ότι θέλετε να φέρετε τέλος σε ένα θέμα. Οι δεσμευμένοι Καρκίνοι, μπορεί να νιώθουν ότι η σχέση τους είναι στάσιμη. Μπορεί εσείς και το ταίρι σας να έχετε αφήσει θέματα να ξεγλιστρήσουν και τώρα θα πρέπει να επικοινωνήσετε ειλικρινά για να σώσετε τη σχέση σας. Αν, ωστόσο, προσπαθείτε να λύσετε τα προβλήματα της σχέσης σας αλλά δεν φαίνεται να γίνεται κάτι καλύτερο, πρέπει να σκεφτείτε αν αυτή είναι η καλύτερη σχέση για σας.

Στο επαγγελματικό μέτωπο, είστε σε κάποιο θέμα στη γραμμή του τερματισμού. Μην τα παρατήσετε τώρα και η επιτυχία θα είναι σύντομα δική σας.
Τυχερός Αριθμός: 2
Τυχερό Χρώμα: Απαλό κίτρινο

zodia-zvdia-75

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη

ζώδια Λέων

Αυτή την εβδομάδα σηματοδοτεί μια εποχή που μπορεί να αντιμετωπίσετε απροσδόκητες αλλαγές ή μπορεί να υπάρχουν αρνητικές δυνάμεις στο παιχνίδι που είναι πέρα από τον έλεγχό σας και σας κάνουν να αισθάνεστε αβοήθητοι και ανίσχυροι. Έχετε μια επιλογή –μπορείτε είτε να μην κάνετε τίποτα και να ελπίζετε ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν ή μπορείτε να αναλάβετε δράση για να βελτιώσετε την κατάστασή σας. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να αναλάβετε τον έλεγχο του πεπρωμένου σας και να επαναφέρετε τη ζωή σας στην πορεία της.

Ίσως έχετε συνειδητοποιήσει πώς οι πράξεις σας έχουν δημιουργήσει μια επαναλαμβανόμενη κατάσταση και είστε έτοιμοι να ξεφύγετε από αυτόν τον κύκλο. Για μερικούς, αυτό μπορεί να ρέει φυσικά μετά από μια περίοδο ενδοσκόπησης και αυτοανακάλυψης.
Τυχερός Αριθμός: 10
Τυχερό Χρώμα: Χρυσό

chartomantia-087

ζώδια Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες προβλέπουν υπέροχες στιγμές, ειδικά όσον αφορά την αγάπη και τις σχέσεις. Οι ελεύθεροι Παρθένοι θα βρουν το ταίρι τους και όσοι έχουν σχέση θα είναι σε θέση να εκτιμήσουν την αγάπη και την ευτυχία της σχέσης σας. Οι κάρτες προβλέπουν επίσης μια εποχή που πρέπει να λάβετε σημαντικές αποφάσεις, να καθορίσετε την αξία και να παλέψετε με τις επιλογές στη ζωή.

Για κάποιο χρονικό διάστημα μπορεί να αισθάνεστε διχασμένοι, σαν να πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στο μυαλό και την καρδιά σας, αλλά σίγουρα θα μπορέσετε να πάρετε τη σωστή απόφαση. Επαγγελματικά, η σύναψη μια επαγγελματικής σχέσης μπορεί να αποδειχθεί επωφελής.
Τυχερός Αριθμός: 6
Τυχερό Χρώμα: Φούξια

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-66