Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Τρίτη 06/11 Β

tarot-m

Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Τρίτη 06/11 Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Ο Αυτοκράτορας

Μπορείτε να κάνετε τα πάντα εσείς όταν το θέλετε. Είναι μια περίοδος της ζωής σας, που έχουν τύχει πολλά και όλα ευχάριστα και τώρα εσείς καλείστε να κάνετε την σωστή διαχείριση καταστάσεων και προσώπων. Αφήστε σε δεύτερη μοίρα τα ερωτικά σας, καθώς ακόμη δεν έχετε σοβαρά κατασταλάξει στον πιο θέλετε να έχετε κοντά σας. Οι οικονομικές σας δράσεις, θα σας φέρουν άμεσα και μπόλικο χρήμα.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Ο Τρελός

Έχετε καταλάβει, ότι το συντροφικό σας έτερο, σας κρύβει πολλά και μάλλον κάτι συμβαίνει με την οικονομική του κατάσταση, που για τους δικούς του λόγους δεν θέλει να σας αναφέρει. Εσείς κρατήστε μια πιο ήπια στάση που θα τον κάνει να σας ανοιχτεί. Όσοι έχετε μείνει ελεύθεροι για μεγάλο χρονικό διάστημα, επωφεληθείτε των καταστάσεων και μην χάνεστε μόνο μέσα σε …. ανούσιους έρωτες.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-tarw

ταρώ Τοξότης : Η Κρίση

Η ματιά σας κρύβει πολλά και μάλλον πρέπει να αρχίσετε να μιλάτε για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Με τον Ερμή μέσα στον ζωδιακό σας οίκο, θα χρειαστεί να γίνουν αυτήν τη εποχή κάποιες πιο αναλυτικές συζητήσεις με τον άνθρωπο σας, που θα λύσουν προβλήματα και απορίες … και των δύο σας. Μόνοι και χωρισμένοι, ας κλείσουν πια μέσα στο μυαλό τους, τους κύκλους του παρελθόντος, μιας και το σύμπαν προσεχώς θα στείλει νέα αισθηματικά δώρα.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Αιγόκερως : Η Σελήνη

Η μόνιμη σας απασχόληση … είναι η εργασία και η φιλική σας ζωή. Μέσα σε αυτό πια αισθάνεστε απόλυτα ασφαλείς, και δεν είστε διατεθειμένοι αυτό να το χαλάσετε. Ίσως και τελικά αυτό να είναι και μια έμμεση σας άμυνα, για να μην πληγωθείτε πάλι από έναν έρωτα. Εσείς που είστε ήδη μέσα σε έναν σοβαρό δεσμό, θα έχετε πολλές εκπλήξεις από το ταίρι σας, που τώρα μπορεί να σας κάνει τις προτάσεις του για το μέλλον σας.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

taro-zodia-76

ταρώ Υδροχόος : Ο Κόσμος

Δεν έχετε περιθώρια ούτε και διάθεση, για να πειραματιστείτε με την ερωτική σας ζωή. Αν πραγματικά έχετε βρει έναν καλό σύντροφο – άνθρωπο, μην κάνετε το λάθος να ανοίξετε και πάλι τις επικοινωνιακές πόρτες με το παρελθόν σας, που μόνο σε προβλήματα και πάλι θα σας οδηγήσει. Επίσης εσείς που ψάχνετε αυτήν την εποχή, για μια νέα εργασία – επένδυση, θα έχετε ειδήσεις … από την νέα εβδομάδα και μέχρι το τέλος του μήνα.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Ιχθείς : Η Δύναμη

Είστε πολύ ταλαιπωρημένοι αυτήν την περίοδο με όλες αυτές τις υποχρεώσεις, που σας έχουν προκύψει αλλά από τα μέσα του μήνα και μέχρι το τέλος του, σίγουρα θα έχετε βρει και τις πρακτικές λύσεις. Εσείς που για λάθος λόγους είστε μέσα σε διπλές – παράλληλες διαδρομές, έχει έρθει και το πλήρωμα του χρόνου για να πάρετε μια ώριμη απόφαση, που δεν θα βάζει πια σε ρίσκο …. και τους υπόλοιπους τομείς της καθημερινότητας σας.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.