ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 29/10 – 04/11 B

taro-13

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 29/10 – 04/11 B

ζώδια Ζυγός

Αυτή η εβδομάδα επικεντρώνεται στην αγάπη και τις σχέσεις. Μερικοί από εσάς μπορεί να προσπαθείτε να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία ή σχέση αλλά κρατιέστε πίσω γιατί δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε απόλυτα τον απέναντί σας. Εκείνοι που έχουν σχέση νιώθουν ένταση. Φαίνεται πως υπάρχει έλλειψη αρμονίας. Το καλύτερο είναι να είστε ειλικρινείς με το ταίρι σας και να επικοινωνείτε ανοιχτά. Φαίνεται πως το ταίρι σας νομίζει πως είναι καλύτερος/η από εσάς ή ότι η γνώμη τους είναι πιο σημαντική από τη δική σας.

Θα είναι καλό να αναλύσετε το αν θεωρείται τη σχέση σας σημαντική ή αν πρόκειται για μια ιστορία που θα τελειώσει.
Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Λιλά

zodia-taro-45

ζώδια Σκορπιός

Φροντίστε καλά το σώμα σας αυτή την εβδομάδα. Να σηκώνεστε νωρίς, να γυμνάζεστε, να τρώτε θρεπτικά φαγητά και να ξεκουράζεστε επαρκώς. Αν δεν νιώθετε καλά, είναι πολύ σημαντικό να μιλήσετε αμέσως με τον γιατρό σας. Είναι επίσης καλή εποχή για να κάνετε ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα σας. Πάρτε μερικές μέρες άδεια από τη δουλειά, καθίστε σπίτι ή πηγαίνετε διακοπές, χαλαρώστε και περάστε χρόνο με τον εαυτό σας.

Πρέπει να απομακρυνθείτε από τη βαβούρα της καθημερινότητας και να ψάξετε απαντήσεις μέσα σας. Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να δράσετε αλλά είναι ιδανική για να κοιτάξετε μέσα σας.
Τυχερός αριθμός: 4
Τυχερό χρώμα: Γκρι

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-zodia-33

ζώδια Τοξότης

Αυτή είναι μια περίοδος μεγάλης διορατικότητας και πνευματικής καθαρότητας. Σηματοδοτεί ένα σημείο καμπής που η συνειδητότητα, η κατανόηση και η πνευματικότητα φτάνουν σε κορύφωση. Είναι επίσης ιδανική εποχή για να δράσετε και αν αποφασίσετε να πετύχετε τους στόχους σας, μπορείτε να πετύχετε ό,τι επιθυμείτε. Μπορεί να έχετε μια νέα ιδέα για την οποία είστε έτοιμοι να παλέψετε τις προκλήσεις.

Οι κάρτες σάς ενθαρρύνουν να ψάξετε την αλήθεια και να βρείτε τη δικαιοσύνη. Μπορεί να υποστηρίζετε κάποιον σκοπό ή τα δικά σας δικαιώματα όπως και των άλλων. Καλή εποχή για εξετάσεις και συνεντεύξεις.
Τυχερός αριθμός: 1
Τυχερό χρώμα: Πορτοκαλί

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη

ζώδια Αιγόκερως

Αυτή η εβδομάδα επικεντρώνεται στην υπεροχή του μυαλού από την ύλη. Περάστε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας κάνοντας αυτά που σας αρέσουν. Επαγγελματικά, είναι καλή περίοδος. Αν ψάχνετε δουλειά, να ξέρετε ότι έχετε τα μέσα και τις ικανότητες για να τη βρείτε. Αν δουλεύετε ήδη, μην διστάσετε να διαπραγματευτείτε γι’ αυτά που πιστεύετε ότι αξίζετε. Μπορεί να εκπλαγείτε από τη θετική απόκριση που θα λάβετε.

Αν ψάχνετε τον έρωτα, βγείτε έξω και κάντε γνωριμίες. Μπορεί να εκπλαγείτε θετικά από την τροπή των γεγονότων. Έχετε τη δύναμη να κοιτάξετε με μάτια γεμάτα αγάπη, τη δύναμη να αφήσετε την ιστορία να γραφτεί ξανά και να την ξαναγράψετε.
Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Σκούρο μπλε

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ζώδια Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως δεν καταφέρατε να επιτύχετε τους στόχους που ελπίζατε να επιτύχετε. Μπορεί να υπήρξαν κάποιες απρόσμενες καθυστερήσεις και δημιουργικά εμπόδια που έκλεισαν τον δρόμο σας. Πρέπει να σχεδιάσετε με προσοχή. Φαίνεται πως σας λείπει όραμα και κατεύθυνση. Πρέπει να αναρωτηθείτε: τι επιθυμείτε πραγματικά; Τι έχετε κάνει για να το πετύχετε; Πώς θα το πετύχετε;

Καλή ιδέα είναι, επίσης, να βάλετε προτεραιότητες σε αυτά που θέλετε και να βαδίσετε ανάλογα. Μια απρόσμενη ευκαιρία να βγάλετε χρήματα θα παρουσιαστεί επίσης… Γι’ αυτό έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.
Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Ροζ

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη

ζώδια Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα μπορεί να προσπαθείτε να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία ή σχέση αλλά κρατιέστε πίσω γιατί δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε απόλυτα τον απέναντί σας. Διστάζετε να ανοίξετε τον εαυτό σας και να εκθέσετε τα πραγματικά συναισθήματά σας και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορείτε να συνδεθείτε με τους γύρω σας ή να υπάρχει αμηχανία. Η στάση σας έχει γίνει αμυντική και περιοριστική.

Εκείνοι που έχουν σχέση νιώθουν ένταση. Φαίνεται πως υπάρχει έλλειψη αρμονίας. Φαίνεται πως το ταίρι σας νομίζει πως είναι καλύτερος/η από εσάς ή ότι η γνώμη του είναι πιο σημαντική από τη δική σας. Το καλύτερο είναι να είστε ειλικρινείς με το ταίρι σας και να επικοινωνείτε ανοιχτά.
Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Απαλό πράσινο

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia