ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 29/10 – 04/11 Α

taro-troxos-tixis

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 29/10 – 04/11 Α

ζώδια Κριός

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες σάς συμβουλεύουν να προσπαθήσετε να απελευθερώσετε τον εαυτό σας από κάποιους περιοριστικούς παράγοντες του παρελθόντος. Τίποτα δεν μπορεί να σας κρατήσει πίσω εκτός κι αν ένα μέρος σας θέλει να μείνει πίσω. Το κόλπο είναι να βρείτε έναν τρόπο να το ξεπεράσετε αυτό και να απελευθερώσετε τον εαυτό σας από τα δεσμά του φόβου. Είναι ώρα να αφήσετε παλιά μοτίβα και παλιές συμπεριφορές.

Βγάλτε τις παρωπίδες που περιορίζουν το πεδίο όρασής σας και βγείτε από δύσκολες καταστάσεις με τόλμη. Σκεφτείτε τι δεν πήγε καλά την προηγούμενη φορά και αλλάξτε την οπτική και την προσέγγισή σας. Γενικά πρέπει να είστε πιο ανοιχτοί στην αλλαγή και στην αποδοχή του εαυτού σας.
Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Μοβ

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος

Αυτός είναι καιρός μάθησης μέσα από την πράξη. Θυμηθείτε τη φράση του Κομφούκιου: «Βλέπω και ξεχνάω, ακούω και θυμάμαι, κάνω και καταλαβαίνω». Αν ξεκινάτε τώρα κάποιο πρότζεκτ ή κάποια δουλειά, πρέπει να κάνετε μεγαλύτερη προσπάθεια. Αυτό που αναλαμβάνετε θα είναι δύσκολο αλλά θα σας χαρίσει σημαντική εμπειρία και γνώση. Μην ανησυχείτε, η επιτυχία σας περιμένει.

Είναι καλύτερο να ζητήσετε υποστήριξη από κάποιον πιο έμπειρο και πρόθυμο να γίνει ο μέντορας σας. Κάθε μαθητευόμενος χρειάζεται έναν δάσκαλο να του δείξει το δρόμο προς την επιτυχία. Ποτέ μην παίρνετε τα μάτια σας από τον στόχο και θα τον πετύχετε σίγουρα.
Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Βαθύ μπλε

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-zodia-76

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη

ζώδια Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να καταλάβετε τι θέλετε πραγματικά και τι θα σας κάνει χαρούμενους. Κάτω από τις απογοητεύσεις μερικές φορές κρύβονται ευλογίες. Μόλις το καταλάβετε αυτό θα είστε ελεύθεροι να αγκαλιάζετε τις νέες ευκαιρίες που ρίχνει η ζωή στον δρόμο σας. Ίσως κάποια πράγματα δεν πήγαν καλά στο παρελθόν. Αλλά τώρα είναι ώρα να προχωρήσετε.

Τελειώσατε με το παρελθόν, γι’ αυτό σηκωθείτε και ανεβείτε και πάλι στο άλογο. Πιστέψτε με, τα πράγματα θα είναι καλύτερα από τώρα και στο εξής.
Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Λευκό

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-88-1

ζώδια Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα θα νικήσετε. Ωστόσο, αυτή η νίκη δεν θα επιτευχθεί με επιθετικότητα αλλά με αγάπη και πάθος! Πρέπει να αναπτύξετε τις πραγματικές δυνάμεις σας. Για να το κάνετε, ισορροπήστε τις ανθρώπινες με τις θεϊκές πλευρές σας και κάντε το μυαλό να νικήσει την ύλη. Είναι μια σημαντική εποχή από άποψη κάρματος και οι πράξεις που θα γίνουν τώρα θα είναι οι σπόροι του αύριο.

Η αυτοπεποίθησή σας θα μεγαλώσει. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε δύναμη, τόλμη, υπομονή και αποφασιστικότητα σε κάθε προσπάθειά σας για να νικήσετε. Η υγεία σας θα είναι καλή. Θα ξεπεράσετε παλιές ασθένειες.
Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Σκούρο μπλε

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη

ζώδια Λέων

Αυτή την εβδομάδα μπορεί να κρατάτε τον εαυτό σας πίσω από φόβο να προχωρήσετε προς το μέλλον σας ή επειδή φοβάστε ότι θα πληγωθείτε από μια νέα κατάσταση. Απελευθερώστε τον εαυτό σας από τα δεσμά του φόβου και της αμφιβολίας. Μπορείτε να ξεφύγετε από μια κατάσταση όσο γρήγορα μπήκατε σε αυτή. Δεν έχει σημασία πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση, υπάρχουν πάντα επιλογές και τρόποι να ξεφύγετε.

Μπορεί να μην πιστεύετε ότι είναι δυνατά αυτά και μπορεί να μην ξέρετε καν ότι υπάρχουν, αλλά περιμένουν να τα χρησιμοποιήσετε. Οι κάρτες σάς συμβουλεύουν να ξεκινήσετε την διαδικασία να απομακρύνετε τον εαυτό σας από μια δύσκολη κατάσταση. Δεν χρειάζεται να μείνετε εκεί.
Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Μπλε

tarw-zwdia

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη

ζώδια Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα νιώθετε λίγο απογοητευμένοι. Ξεκινήσετε ένα νέο πρότζεκτ με μεγάλο ενθουσιασμό και χαρά. Ωστόσο, τώρα έχετε φτάσει στα μισά και σάς λείπει αυτό που χρειάζεται για να το φέρετε εις πέρας. Είναι η έλλειψη πόρων ή ενέργειας που εμποδίζει την ολοκλήρωση; Μήπως έχετε τεμπελιάσει και χασομεράτε; Συνειδητοποιείτε ότι το έργο δεν θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα;

Όποιος κι αν είναι ο λόγος, δεν είναι αργά για να αλλάξετε πορεία δράσης και να επανορθώσετε. Ένας νέος κοντινός σας άνθρωπος γίνεται επιθετικός και χρειάζεται τον χρόνο και την προσοχή σας.
Τυχερός αριθμός: 21
Τυχερό χρώμα: Κίτρινο

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

OLYMPUS DIGITAL CAMERA