Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Τρίτη 18/12 Β

tarw-krisi

Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Τρίτη 18/12 Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Ο Τρελός

Πολλές και άσχημες τελικά οι παρεξηγήσεις που έχουν προκύψει αυτό το διάστημα, μέσα … στον δεσμό σας και αυτό σας έχει απομακρύνει. Ότι και να είναι το πρόβλημα, εσείς καλείστε να το συζητήσετε και να βρείτε λύσεις που θα σας κάνουν να περάσετε όμορφα αυτές τις γιορτές. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα πρέπει να κινηθείτε έξω από τα συνηθισμένα, να ζητάτε να βρείτε έναν νέο έρωτα.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Η Κρίση

Αν τελικά δεν βλέπετε ανταπόκριση από τον άνθρωπο που αγαπάτε, θα πρέπει να προτάξετε την λογική σας και να βρείτε την διέξοδο, από αυτόν τον φαύλο κύκλο. Αν κάτι, από την άλλη την πλευρά αλλάξει, σίγουρα θα ενημερωθείτε. Οι σύντροφοι, που έχουν τα διπλά ερωτικά δεσμά, ίσως και να χρειαστεί να πάρουν πιο τελικές – σημαντικές αποφάσεις για την πορεία τους, καθώς όλα και όλοι πιέζουν για ξεκαθαρίσματα.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-tarw

ταρώ Τοξότης : Η Σελήνη

Σας έχουν συμβεί πολλά σε επάγγελμα και οικογένεια, που δεν έχετε χρόνο και μυαλό για να σκεφτείτε πιο σοβαρά την προσωπική σας ζωή. Από την νέα εβδομάδα οι ρυθμοί θα έρθουν και πάλι στα φυσιολογικά τους, και μάλλον θα έρθει και πάλι το χαμόγελο στα χείλη σας. Εσείς που έχετε βρει τον άνθρωπο σας, μέσα στις γιορτές θα σας περιμένει ένα μεγάλο δώρο.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Αιγόκερως : Ο Κόσμος

Να έχετε πάντα κατά νου, ότι το συντροφικό σας ταίρι, ακόμη δεν έχει ξεμπλέξει με το παράλληλο του παρόν, άσχετα αν εσείς οι δύο είστε μαζί και επίσημα. Σαφώς και πρέπει άμεσα να το συζητήσετε και να μπείτε στο νέο έτος, μέσα από ασφαλείς καταστάσεις. Όλα τα άλλα θα πρέπει να τα αφήσετε στο παρελθόν. Επίσης, κοιτάξτε πιο σοβαρά και τα οικονομικά σας, που έχουν άνοδο.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-zwdia-9988

ταρώ Υδροχόος : Η Δύναμη

Δεν θα έχετε ακόμη κάποια νέα, από τον πρώην σας! Αυτό είναι και κάτι που μπορεί να σας ενοχλεί ή να σας βάζει σε έμμεσες σκέψεις για να τον ψάξετε πρώτοι εσείς. Όπως και να έχουν τα πράματα μέσα στις γιορτές θα καταφέρετε να μιλήσετε και να λύσετε όλες τις διαφορές σας μέχρι και του επιπέδου να συμφιλιωθείτε!
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Ιχθείς : Η Αυτοκράτειρα

Μάλλον…κάπου έχετε κάνει λάθος! Το πιο πιθανόν είναι να έχετε επιλέξει και πάλι τον λάθος άνθρωπο. Σαφώς και μπορείτε να το διορθώσετε και να απομακρυνθείτε από καταστάσεις που δεν σας αρμόζουν. Οι σχέσεις που έχουν πάρει αποφάσεις για άμεσο γάμο ή και παιδί, θα πρέπει να κοιτάξουν και πιο αναλυτικά και ώριμα πρώτα τα οικονομικά σας δεδομένα.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia shmera

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.