ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 17-23/12 Α

kartes-taro

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 17-23/12 Α

ζώδια Κριός

Αυτή η εβδομάδα θα είναι γεμάτη διαμάχες για την εξουσία και τσακωμούς. Στη δουλειά, κρατάτε τη ψυχραιμία σας. Να αποδέχεστε τις καταστάσεις ως έχουν. Επίσης, πρέπει να καταλάβετε ότι μερικά προβλήματα είναι πολύ μεγάλα για να τα λύσετε μόνοι σας. Αν έχετε κερδίσει κάποια πρόκληση, έχετε το δικαίωμα να νιώθετε περήφανοι. Αλλά μην ξεχνάτε ότι η νίκη είναι παροδική, θα έχετε να αντιμετωπίσετε κι άλλους εχθρούς και μερικοί μπορεί να σας νικήσουν.

Το να δηλώνετε ότι είστε ανίκητοι, είναι πρόσκληση για κάποιον να αποδείξει το αντίθετο. Αν η νίκη σας ήταν μέσω απάτης, προσέξτε τις απόπειρες για εκδίκηση.
Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Λευκό

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι είστε στα πρόθυρα μιας σημαντικής ανακάλυψης. Είναι ώρα να εκπληρώσετε τις υψηλότερες προοπτικές σας, αλλά θα πρέπει να αφήσετε πίσω σας τυχόν παθολογικούς δεσμούς. Πρέπει πρώτα να αντιμετωπίσετε τις σκιές σας, πριν μπορέσετε να μπείτε στην νέα έκδοση του εαυτού σας. Θα μπορούσε να είναι ένας εθισμός, μια παθολογική σχέση ή μια λάθος καριέρα.

Οι κάρτες προβλέπουν επίσης χωρισμούς ή διαζύγια για κάποιους Ταύρους. Είναι πιθανώς η τελική απόδραση ή απελευθέρωση από μια αυταρχική, βίαιη σχέση ή από έναν γάμο χωρίς αγάπη.
Τυχερός αριθμός: 16
Τυχερό χρώμα: Απαλό πράσινο

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zwdia-9988

ζώδια Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως δεν καταφέρατε να επιτύχετε τους στόχους που ελπίζατε να επιτύχετε. Μπορεί να υπήρξαν κάποιες απρόσμενες καθυστερήσεις και δημιουργικά εμπόδια που έκλεισαν τον δρόμο σας. Πρέπει να σχεδιάσετε με προσοχή. Φαίνεται πως σας λείπει όραμα και κατεύθυνση. Πρέπει να αναρωτηθείτε: τι επιθυμείτε πραγματικά; Τι έχετε κάνει για να το πετύχετε; Πώς θα το πετύχετε; Καλή ιδέα είναι, επίσης, να βάλετε προτεραιότητες σε αυτά που θέλετε και να βαδίσετε ανάλογα.

Μια απρόσμενη ευκαιρία να βγάλετε χρήματα είναι στο μέλλον σας.. Γι’ αυτό έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Καλή εποχή για όσους εμπλέκονται στους τομείς της εκπαίδευσης, των εκδόσεων, του ιντερνέτ και του δικαίου.
Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Κίτρινο

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 17-23/12 Α

ζώδια Καρκίνος

Αυτή η εβδομάδα επικεντρώνεται στην αγάπη και τις σχέσεις. Μερικοί από σας μπορεί να ξεκινήσουν μια νέα συνεργασία ή σχέση. Φαίνεται πως κρατιέστε λίγο πίσω, γιατί δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε απόλυτα τον άλλο. Εκείνοι που έχουν σχέση νιώθουν ένταση. Φαίνεται πως υπάρχει έλλειψη αρμονίας. Το καλύτερο είναι να είστε ειλικρινείς με το ταίρι σας και να επικοινωνείτε ανοιχτά.

Φαίνεται πως το ταίρι σας νομίζει πως είναι καλύτερος/η από εσάς ή ότι η γνώμη τους είναι πιο σημαντική από τη δική σας. Θα είναι καλό να αναλύσετε το αν θεωρείται τη σχέση σας σημαντική ή αν πρόκειται για μια ιστορία που θα τελειώσει.
Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Απαλό πράσινο

chartomantia-098

ζώδια Λέων

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν απάτη. Προσέξτε να μην πέσετε θύμα της προδοσίας ή της απάτης κάποιου. Δεν είναι καλή περίοδος να υπογράψετε νέα συμβόλαια ή να κλείσετε συμφωνίες. Προσπαθήστε να το αναβάλλετε για την επόμενη εβδομάδα. Αν δεν μπορείτε να το καθυστερήσετε, φροντίστε να διαβάσετε όλα τα έγγραφα πολύ προσεκτικά πριν υπογράψετε.

Μερικοί Λέοντες μπορεί να θέλουν να ζουν σαν μοναχικοί λύκοι και να μην είναι με την αγέλη. Αυτό είναι θετικό αν πιστεύετε ότι δουλεύετε καλύτερα μόνοι σας. Ωστόσο, μπορεί να νιώσετε λίγο απομονωμένοι ή αποσυνδεδεμένοι από τους άλλους.
Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Πορτοκαλί

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 17-23/12 Α

ζώδια Παρθένος

Αυτή η εβδομάδα φέρνει τη δύναμη της δημιουργικότητας και της ατομικότητας. Έχετε απεριόριστη δύναμη που έρχεται από πόρους έξω από το σώμα σας αλλά μπορείτε να την ελέγξετε. Είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε να δουλεύετε πάνω σε αυτά που επιθυμείτε. Έχετε την εσωτερική δύναμη να κάνετε πραγματικότητα όλα τα όνειρα και τις επιθυμίες σας. Αν θέλετε μια δουλειά, μια σχέση, λεφτά ή οτιδήποτε άλλο, κάντε απλώς το πρώτο βήμα.

Οι κάρτες σάς υπενθυμίζουν ότι μόνο οι ευχές δεν αλλάζουν τίποτα, αλλά η απόφαση μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Η επιθυμία για δημιουργία είναι ένα τίποτα χωρίς την ικανότητα και το αντίθετο. Προετοιμαστείτε να γίνετε το μέσο διαβίβασης της δύναμης.
Τυχερός αριθμός: 1
Τυχερό χρώμα: Χρυσό

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-zodia-astrologia-65