ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 17-23/12 B

taro-13

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 17-23/12 B

ζώδια Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα η υγεία σας είναι καλή! Επίσης είναι πιθανό να έχετε θετική στάση, γεγονός πολύ σημαντικό που υποστηρίζει την καλή υγεία. Αν αντιμετωπίζετε κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας, μπορεί να είναι μια ένδειξη της ανάγκης να βρείτε έναν θεραπευτή που μπορείτε να εμπιστευτείτε και που συνεργάζεστε καλά μαζί. Στον ερωτικό τομέα, η κάρτα αυτή δίνει έμφαση στην ομορφιά και στη δύναμη που δημιουργείται όταν τα δύο γίνονται ένα!

Με άλλα λόγια, οι κάρτες αντικατοπτρίζουν την αρμονία, τη συντροφικότητα και την ισορροπία στη σχέση σας. Οι ελεύθεροι Ζυγοί μπορεί να συναντήσουν το ταίρι τους.
Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Κρεμ

zodia-taro-45

ζώδια Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, οι κάρτες δείχνουν την εμφάνιση του δασκάλου ή του μέντορα, ο οποίος θα σας μάθει τους τρόπους της πίστης του. Αυτός ο μέντορας θα έχει πνευματικό ή μυστικιστικό υπόβαθρο ή μπορεί ακόμα κι να είναι ένας εργαζόμενος που σας μαθαίνει τη διαδικασία μιας δουλειάς.

Οι κάρτες σας συμβουλεύουν, επίσης, να επιμείνετε αυτή τη στιγμή στους παραδοσιακού τρόπους και να μην ακολουθήσετε ανατρεπτική προσέγγιση. Είναι καταπληκτική εποχή για να παντρευτείτε ή να αρραβωνιαστείτε. Έχετε την ευχή των γηραιότερων και του σύμπαντος.
Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Μοβ

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-zodia-33

ζώδια Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να είστε πιο ανοιχτοί στην αλλαγή και την αποδοχή του εαυτού σας. Οι κάρτες σάς συμβουλεύουν να προσπαθήσετε να απελευθερώσετε τον εαυτό σας από κάποιους περιοριστικούς παράγοντες του παρελθόντος. Τίποτα δεν μπορεί να σας κρατήσει πίσω εκτός κι αν ένα μέρος σας θέλει να μείνει πίσω. Το κόλπο είναι να βρείτε έναν τρόπο να το ξεπεράσετε αυτό και να απελευθερώσετε τον εαυτό σας από τα δεσμά του φόβου.

Είναι ώρα να αφήσετε παλιά μοτίβα και παλιές συμπεριφορές. Βγάλτε τις παρωπίδες που περιορίζουν το πεδίο όρασής σας και βγείτε από δύσκολες καταστάσεις με τόλμη. Σκεφτείτε τι δεν πήγε καλά την προηγούμενη φορά και αλλάξτε την οπτική και την προσέγγισή σας.
Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Θαλασσί

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 17-23/12 B

ζώδια Αιγόκερως

Αυτή η εβδομάδα είναι καλή για όσους θέλουν να παντρευτούν ή να αρραβωνιαστούν. Είναι καιρός να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Δεσμευτείτε στο ταίρι σας, κάντε το ταίρι σας χαρούμενο με τον συμβατικό, παραδοσιακό τρόπο. Μερικοί από σας μπορεί επίσης να ανανεώσετε τους όρκους σας. Η οικογενειακή ζωή θα είναι καλή. Κάποιοι μπορεί να επισκεφτείτε κάποιον πιο έμπειρο από εσάς για να πάρετε συμβουλές. Ίσως ένας μεγαλύτερος συγγενής ή ένας δάσκαλος να έχει τις απαντήσεις που ψάχνατε.

Μην διστάζετε να ζητήσετε τη βοήθεια που χρειάζεστε. Είναι επίσης καιρός να τιμήσετε τις παραδόσεις της οικογένειας σας ή ιερά τελετουργικά που είχατε αμελήσει.
Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Γκρι ανοιχτό

taro-6-9

ζώδια Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, οι κάρτες σας προειδοποιούν… Αποφύγετε όλους τους τσακωμούς που δεν είναι απαραίτητο να γίνουν. Προσπαθήστε να λύσετε τις παρεξηγήσεις με τους ανθρώπους γύρω σας. Στη δουλειά, καλό είναι να λειτουργείτε ομαδικά. Αν πρέπει να διαφωνήσετε με κάτι, δοκιμάστε τη διπλωματική οδό. Αυτή την περίοδο νιώθετε πως δεν πάνε όλα όπως τα θέλατε. Με την αποφασιστικότητά σας, θα μπορέσετε να βγείτε από τις δύσκολες καταστάσεις με ευκολία.

Πριν υπογράψετε σημαντικά έγγραφα, δείτε τι λένε πέρα από τις λέξεις. Νομικά θέματα μπορεί να σας προκαλέσουν ανησυχία, αλλά αν μπορέσετε να διαπραγματευτείτε αποτελεσματικά θα βγείτε νικητές!
Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Γκρι

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 17-23/12 B

ζώδια Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα νιώθετε πολύ απογοητευμένοι. Φαίνεται πως χάσατε τη πίστη σας σε κάτι που ήταν πολύ σημαντικό για σας. Μπορεί να είναι μια δουλειά που λατρεύατε, ένα νέο πρότζεκτ ή μια σχέση που ήταν στην καρδιά σας. Μην μένετε στις αρνητικές σκέψεις, καθώς θα ρουφήξουν την ενέργειά σας και θα σας κάνουν να νιώθετε χαμένοι.

Ο χρόνος δοκιμάζει την πίστη, η αρνητική κατάσταση συμβαίνει μόνο και μόνο για να μάθετε ένα σημαντικό μάθημα ζωής. Σαν φοίνικες, θα ξαναγεννηθείτε από τις στάχτες και θα προχωρήσετε προς καρμικές ανακαλύψεις και μεταμορφώσεις.
Τυχερός αριθμός: 17
Τυχερό χρώμα: Πορτοκαλί

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

tarw-erwtoskopio