Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Τρίτη 30/10 Β

osiris-tarw

Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Τρίτη 30/10 Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Η Δύναμη

Δεν χρειάζεται μόνιμα να είστε μέσα σε μια ερωτική αγωνία και ανασφάλεια, για το μέλλον που πιθανόν να έχετε, ή και να μην έχετε με τον άνθρωπο που είστε τώρα μαζί. Όλα θέλουν τον δικό τους χρόνο για να δείξουν την αλήθεια τους. Μέχρι τότε, εσείς δώστε παραπάνω από τον χρόνο σας σε αγαπημένα άτομα, που θέλουν την πολύτιμη βοήθεια σας. Μερικοί εργένηδες του ζωδίου, θα βρουν και νέο ερωτικό ταίρι, μέσα από τον εργασιακό τους κύκλο.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Η Κρίση

Ζητάτε επίμονα να δείτε τον άνθρωπο σας, που έχει χαθεί τόσο καιρό! Τώρα θα πρέπει να τον αφήσετε να βρει τον χρόνο και την σχετική διάθεση για να σας πλησιάσει οικειοθελώς και να βρεθούν μόνιμες λύσεις στα προβλήματα. Καλύτερα θα είναι και τα ζευγάρια, που τώρα κάνουν τις αληθινές τους προσπάθειες για επανασύνδεση. Ο οικονομικός τομέας, τείνει να ανθίσει.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

chartomantia-087

ταρώ Τοξότης : Η Σελήνη

Μια μεγάλη αλλαγή έρχεται στην ερωτική σας ζωή. Τόσο καιρό ζητάτε να βρείτε έναν νέο έρωτα, που θα μπορεί να κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει ερωτικά. Από το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, θα έχετε πολλές και σημαντικές γνωριμίες, που θα σας δελεάσουν. Κάποια πολύ περισσότερο. Μερικοί από το ζώδιο σας, ίσως και να τολμήσουν να πάνε πίσω στο παρελθόν, για μια επανένωση.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Αιγόκερως : Ο Αρχιερέας

Είστε πολύ θυμωμένοι με τον εαυτό σας, πάνω από όλα, που έχετε επιτρέψει στον σύντροφο σας, να σας συμπεριφέρεται με λάθος τρόπο. Αυτό είναι και κάτι που όποια ώρα θέλετε, μπορείτε να το αλλάξετε. Ξεκινήστε αυτές τις ημέρες που τα άστρα είναι μόνο καλά για το ζώδιο σας, και θα δείτε ότι όλες οι λύσεις θα έρθουν. Μόνοι και χωρισμένοι, θα τρακάρουν με νέο έρωτα, από τον κοινωνικό τους κύκλο.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

zwdia-taro-astra

ταρώ Υδροχόος : Ο Κόσμος

Μετράτε πια με τα δάκτυλα, τις μέρες και τις ώρες για να δείτε τον άνθρωπο σας. Αυτό που θα συμβεί είναι όχι μόνο να τον δείτε, αλλά και μετά η ερωτική σας σχέση, να γίνει πολύ πιο ποιοτική. Εσείς που έχετε και το μεγάλο πρόβλημα των χιλιομετρικών αποστάσεων, πιθανό και να πάρετε αποφάσεις, για μετοίκηση ή και γάμο. Πάνω από όλα κοιτάξτε σοβαρά τα οικονομικά σας. Πάντως η εποχή σας υποστηρίζει.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ιχθείς : Η Αυτοκράτειρα

Δεν έχετε βρει τον σωστό τρόπο, για να μιλήσετε στον θυμωμένο πρώην σας. Από το δεύτερο 15μερο του μήνα, οι καταστάσεις θα είναι πιο ομαλές και σίγουρα οι συναντήσεις και οι συζητήσεις, θα είναι υπέρ σας. Το καλό είναι ότι και αυτήν την εποχή, στον τομέα των σπουδών – δουλειάς σας, θα πάτε καλύτερα, και αυτό θα σας ανεβάσει την διάθεση αλλά και θα φορτώσει περισσότερο την τσέπη σας. Ταξίδια και επενδύσεις σίγουρα ευνοούνται μέχρι και το τέλος του έτους.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.