Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 30/11-06/12 Α

tarw-kosmos

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 30/11-06/12 Α

Ταρώ εβδομαδιαία 30/11-06/12 Κριός

Αγαπητοί Κριοί, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι προσπαθείτε να απομακρυνθείτε από τις δοκιμασίες που προκύπτουν. Βρίσκεστε σε μια φάση που θέλετε να προχωρήσετε, σωματικά, διανοητικά είτε συναισθηματικά. Ταξιδέψτε σε ένα πιο ήρεμο μέρος, αφήστε τη θυελλώδη θάλασσα πίσω σας. Οι κάρτες σας συμβουλεύουν να ξεκινήσετε ή να συνεχίσετε να προχωράτε. Σίγουρα λέγεται ευκολότερα από όσο γίνεται. Αλλά το να αποδεχθείτε και να αγκαλιάσετε το δικό σας θεραπευτικό ταξίδι, είναι το βασικό μήνυμα αυτής της εβδομάδας.

Οι Κριοί που μόλις ξεκίνησαν μια σχέση, να διασφαλίσουν ότι δεν κουβαλούν συναισθήματα από το παρελθόν.
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Μπλε ανοιχτό
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Αποδέχομαι βοήθεια, τόσο εύκολα όσο προχωράω σε αυτή τη μετάβαση.

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, αυτή την εβδομάδα θα ενεργήσετε ως ηγέτες γεμάτοι φωτιά και πάθος! Θα ανυπομονείτε για τις προκλήσεις και θα απολαύσετε την αδρεναλίνη στις φλέβες σας. Φαίνεται ότι έχετε ένα νέο όραμα. Έχετε μάθει από τα λάθη, αποτιμήσατε τους περιορισμούς σας και αποκτήσατε νέες δεξιότητες και ικανότητες. Οι κάρτες σας προτρέπουν να κάνετε αυτό που ξέρετε καλά. Ίσως χρειαστεί να πάρετε μερικά ρίσκα, σύμφωνα με τις γνώσεις και την αυτοπεποίθησή σας. Θα βιώσετε μια εσωτερική αλλαγή σε πνευματικό επίπεδο. Ο διαλογισμός θα βοηθήσει να επικοινωνήσετε με τον ανώτερο εαυτό σας, να αναζητήσετε απαντήσεις μέσα σας.

Τυχερός αριθμός: 1
Τυχερό χρώμα: Σκούρο πορτοκαλί
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Χτίζουμε μαζί αυτή την αυτοκρατορία φωτός.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

tarw-zwdia

Ταρώ εβδομαδιαία 30/11-06/12 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, αυτή την εβδομάδα περνάτε σε μια φάση εξισορρόπησης. Θα αφήσετε πίσω τη φουρτουνιασμένη θάλασσα, θα κινηθείτε προς την χαλάρωση και την ηρεμία. Αν και τα πράγματα φαίνονται ασταθή και θυελλώδη, ένα καλύτερο μέλλον σας περιμένει από την άλλη πλευρά. Κάποιοι μπορεί να πιστεύετε ότι για να προχωρήσετε, πρέπει να αφήσετε κάτι πίσω. Αν και το κάνετε με κάποια λύπη, κατανοείτε ότι μακροπρόθεσμα είναι η καλύτερη επιλογή. Αυτή η μετατόπιση μπορεί να αφορά και την αλλαγή εργασίας ή σπιτιού. Ζητήστε βοήθεια αν την χρειαστείτε.

Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Μπλε του Ωκεανού
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Αποδέχομαι τη βοήθεια, τόσο εύκολα όσο προχωράω σε αυτή τη μετάβαση.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ταρώ Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, αυτή την εβδομάδα σας προσεγγίζει μια θετική αλλαγή. Ο τροχός της ζωής γυρίζει προς όφελός σας. Είναι καιρός να κοιτάξετε την κατάστασή σας, να διαχωρίσετε όσα δεν μπορείτε να αλλάξετε από αυτά που μπορείτε. Έπειτα εστιάστε την ενέργειά σας εκεί. Αναλάβετε την ευθύνη της ζωής σας, μπείτε στη θέση του οδηγού και κάντε τις αλλαγές που θέλετε. Οι ελεύθεροι που αναζητάτε αγάπη, θα είστε τυχεροί. Εάν έχετε σχέση, ίσως είναι καιρός να κάνετε το επόμενο βήμα. Ο τροχός του κάρμα σας υπενθυμίζει πως πρέπει να σκέφτεστε τα αποτελέσματα κάθε ενέργειας: Κάντε καλό στους άλλους και θα αποβεί προς όφελός σας.

Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Χρυσό
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Με κάθε γύρισμα, επεκτείνομαι.

Διαβαστε τις Ταρω μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Ταρώ εβδομαδιαία 30/11-06/12 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, αυτή την εβδομάδα έχετε εσωτερική δύναμη και θάρρος. Είναι το είδος της δύναμης που σας επιτρέπει να συγχωρείτε κάποιον που σας έβλαψε. Μπορείτε να διαχειριστείτε οτιδήποτε έρχεται στον δρόμο σας, γι’ αυτό μην πιέσετε τις καταστάσεις προς ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Είστε ισχυρά άτομα και η καθαρή καρδιά σας είναι φάρος φωτός για τους γύρω σας. Πάρτε μια βαθιά ανάσα, ηρεμήστε το πνεύμα σας και αποπνεύστε τη δύναμη της αγάπης και της συμπόνιας.

Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Λαμπερό Κίτρινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Εκπέμπω σκόπιμα τη συμπόνια και τη δύναμή μου.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Ταρώ Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, αυτή την εβδομάδα ίσως να αισθάνεστε παγιδευμένοι και αιχμάλωτοι. Μερικές φορές, υπάρχουν κεφάλαια ζωής που προσπαθούμε να κλείσουμε. Αυτό οδηγεί συχνά στο αίσθημα ότι χάνεται η επαφή με τον εαυτό μας και τον κόσμο γύρω μας. Ωστόσο, να θυμάστε ότι η απομόνωση είναι μόνο στο μυαλό: Αναγνωρίζοντάς τη, μειώνεται η δύναμή της. Το μόνο άτομο που μπορεί πραγματικά να σας κρατήσει δέσμιους, είναι ο εαυτός σας. Γι’ αυτό αφήστε τους περιορισμούς και τα δεσμά σας, αρχίστε να πηγαίνετε προς την ελευθερία.

Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Σκούρο μπλε
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Είμαι ελεύθερος να επιλέξω τη θεραπεία μου και το φως μου.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-astra-tarot