Ταρώ Νοέμβριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις Α

taro-apistia

Ταρώ Νοέμβριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις Α

Ταρώ Νοέμβριος 2020 Κριός
Κάρτες: Το 4 των Ράβδων, Ο Ιππότης των Ράβδων, Ο Ιππότης των Ξιφών

Η φιλοδοξία ρέει στις φλέβες σας σαν καυτή λάβα, αγαπητοί Κριοί! Πάντα έχετε έναν στόχο προς τον οποίο πορεύεστε – και στη διάρκεια του φετινού Νοεμβρίου θα έχετε επιπλέον όπλα: Οι Ιππότες των Ράβδων και των Ξιφών θα σας παράσχουν δύναμη, θάρρος, ανθεκτικότητα και σοφία!

Το 4 των Ράβδων θεωρείται η κάρτα της επιτυχίας! Αποκαλύπτει ότι έπονται εξαιρετικά επιτεύγματα για εσάς, σε όποιο τομέα κι αν στρέψετε αυτή την ισχυρή ενέργεια. Γι’ αυτό μην την σπαταλήσετε, στοχεύστε ψηλά. Επειδή θα μπορείτε να μετακινήσετε και βουνά, επιλέξτε τα σωστά!

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος

Κάρτες: Ο Τρελός, Το 7 των Πεντάκτινων, Το 5 των Κυπέλλων

Το 7 των Πεντάκτινων διαβλέπει ότι θα βρεθείτε σε ένα σταυροδρόμι στη διάρκεια του φετινού Νοεμβρίου, αγαπητοί Ταύροι. Είναι βέβαιο ότι έχετε διανύσει ήδη μεγάλη απόσταση. Όση προσπάθεια κι αν έχετε καταβάλει, φαίνεται να έχετε αμφιβολίες για το αν θα συνεχίσετε στην παρούσα διαδρομή. Και ποιος σας υποχρεώνει;

Ο Τρελός αποκαλύπτει ότι θα βγείτε από αυτή την κατεύθυνση. Θα τραβήξετε μια διαφορετική, που θα αλλάξει άρδην την μελλοντική τροχιά σας. Μπορεί να ακουστούν πολλά σχόλια από τρίτους… Αλλά μην τα ακούσετε καν, η ζωή είναι δική σας!
Το 5 των Κυπέλλων δείχνει ότι είστε αποφασισμένοι. Έναυσμά σας είναι η πρόθεση να μην επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος… Για να μην καταλήξετε ξανά σε γνωστές ανεπιθύμητες καταστάσεις. Το θετικό της συγκυρίας είναι ότι κάνετε τις αλλαγές σας συνειδητά. Έχετε αίσιες προοπτικές, συνεχίστε τη δυναμική σας πορεία!

Διαβαστε τις Ταρω μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Νοέμβριος 2020 Δίδυμοι

Κάρτες: Το 2 των Ξιφών, Η Βασίλισσα των Πεντάκτινων, Το 6 των Πεντάκτινων

Οι αποφάσεις για τα οικονομικά θέματα τίθεται σε προτεραιότητα τον φετινό Νοέμβριο, αγαπητοί Δίδυμοι! Δεν είναι απαραίτητο να αντιμετωπίσετε τη διαδικασία ως ανιαρή: Το 2 των Ξιφών υπογραμμίζει ότι κάτι αναβάλετε ή αποφεύγετε συνεχώς… Τώρα έχει φτάσει η στιγμή διεκπεραίωσής του, γι’ αυτό χειριστείτε το άμεσα!

Η Βασίλισσα και το 6 των Πεντάκτινων συνδυάζονται και επιμένουν για μια ευκαιρία που σας προσεγγίζει. Πρέπει να πάρετε τα ηνία, για να νιώσετε πιο ασφαλείς και υπεύθυνοι για τους υλικούς σας πόρους. Θέστε τα χρήματά σας στη δική σας υπηρεσία. Μελετήστε τα έσοδα και τα έξοδά σας, τις επενδύσεις και τις αποταμιεύσεις, επιδόματα και μερίσματα. Όλοι αυτοί είναι τομείς που επιδέχονται πολλές κερδοφόρες αλλαγές!

zwdia-tarw-zodia-19

Ταρώ Καρκίνος

Κάρτες: Το 4 των Ξιφών, Ο Αυτοκράτορας, Ο Τροχός της Τύχης

Λένε ότι η ζωή προχωρά, ενόσω είστε απασχολημένοι με άλλα σχέδια! Αυτή ακριβώς η αίσια προοπτική θα διέπει τον φετινό Νοέμβριο για εσάς, αγαπητοί Καρκίνοι. Φαίνεται ότι έχετε ήδη καταβάλει τον απαιτούμενο κόπο, έχετε κάνει την προετοιμασία. Γι’ αυτό το σύμπαν είναι σε θέση να περάσει στη δράση για εσάς!

Ο Αυτοκράτορας δείχνει ότι καταστρώνετε καινούργια σχέδια… Αλλά ο Τροχός της Τύχης στρέφεται έτσι κι αλλιώς με τη δική του φορά. Τη συμβουλή της περιόδου σας τη δίνει η κάρτα της ανάπαυλας, το 4 των Ξιφών. Κάντε ένα βήμα πίσω, αφήστε τις καταστάσεις αυτόνομες και δείτε τι θα σας φέρουν. Δεν χρειάζεται να παρέμβετε. Είναι η στιγμή του πεπρωμένου, αφήστε το σύμπαν να το διαχειριστεί!

zwdia-zodia-astrologia-65

Ταρώ Νοέμβριος 2020 Λέων
Κάρτες: Το 4 των Κυπέλλων, Ο Μάγος, Το Άρμα

Φαίνεται ότι ανακαλύπτετε και πάλι κάτι σημαντικό στη διάρκεια του φετινού Νοεμβρίου… Και υπάρχει λόγος γι’ αυτό, αγαπητοί Λέοντες. Όπως δείχνει το 4 των Κυπέλλων, τον τελευταίο καιρό είχε θολώσει η οπτική σας: Δεν βλέπατε τα πλεονεκτήματα, τους θησαυρούς και τα προνόμια που διαθέτετε και βρίσκονται κάτω από τη μύτη σας. Αυτός είναι ο λόγος που νιώθετε απογοητευμένοι και λαχταράτε κάτι καινούργιο!

Ο Μάγος συνεργάζεται με το Άρμα, για να σας παράσχουν την απαραίτητη διαφώτιση. Θα σας αποκαλύψουν πόσα πολλά έχετε ήδη στη ζωή σας. Κάποια από αυτά τα έχετε παραβλέψει, τα έχετε αγνοήσει ή τα έχετε ξεχάσει. Επιστρέψτε στην «εστία» σας για την επαλήθευση, ανακαλύψτε και πάλι τον πλούτο σας. Μπορείτε να τον ανανεώσετε και να τον αναβαθμίσετε!

taro-zodia-76

Ταρώ Παρθένος

Κάρτες: Ο Ιππότης των Πεντάκτινων, Το 3 των Ράβδων, Ο Τροχός της Τύχης

Μια συναρπαστική ευκαιρία θα σας προσεγγίσει τον φετινό Νοέμβριο, αγαπητοί Παρθένοι! Θα αφορά νέα πεδία μάθησης, πρακτικές για να βελτιώσετε τη ζωή σας και να στραφείτε στην επιμόρφωσή σας. Ο Ιππότης των Πεντάκτινων είναι η κάρτα του «μαθητή». Αυτή υπογραμμίζει ότι σας αναμένει μάθηση, εκπαίδευση!

Το 3 των Ράβδων δείχνει ότι αυτή η ευκαιρία θα έρθει από τα δίκτυά σας, από ανθρώπους που γνωρίζετε. Θα εμφανιστεί γρήγορα και αιφνίδια, γι’ αυτό να είστε σε επαγρύπνηση… Και ακολουθεί ο Τροχός της Τύχης, που πιστοποιεί ότι μπορείτε να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Επενδύστε στη γνώση και θα διασφαλίσετε για τον εαυτό σας ένα πιο ασφαλές και προσοδοφόρο μέλλον!

Διαβαστε τις Ταρω μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia