Ταρώ Νοέμβριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις Β

tarot-m

Ταρώ Νοέμβριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις Β

Ταρώ Νοέμβριος 2020 Ζυγός
Κάρτες: Το Αστέρι, Ο Αυτοκράτορας, Οι Εραστές

Αγαπητοί Ζυγοί, θα διανύσετε τον φετινό Νοέμβριο με τη στήριξη τριών σημαντικών καρτών Ταρώ. Πολλές αθέατες δυνάμεις δουλεύουν για να χαράξουν το δικό σας μονοπάτι – και θα το νιώσετε έντονα!
Το Αστέρι δείχνει ότι ένα όνειρό σας θα υλοποιηθεί, μια φιλόδοξη ευχή σας θα πάρει σάρκα και οστά. Εξαιρετικά!

Οι Εραστές υπονοούν ότι ενδέχεται να αφορά μια αγάπη ή κάτι άλλο συναισθηματικά έντονο. Ίσως να είναι κάτι που σας έχει προκαλέσει εσωτερική σύγκρουση… Αλλά ο Αυτοκράτορας διαβεβαιώνει ότι τελικά η ομίχλη θα διαλυθεί. Θα νιώσετε ξεκάθαρα και αποφασιστικά τι πραγματικά θέλετε. Και το αποτέλεσμα θα είναι να το κατακτήσετε!

zodia-taro-45

Ταρώ Σκορπιός
Κάρτες: Ο Τρελός, Το 4 των Κυπέλλων, Η Δύναμη

Μια νέα αρχή με ξεκάθαρη εκκίνηση είναι αυτά που χρειάζεστε για τον φετινό Νοέμβριο, αγαπητοί Σκορπιοί! Εξάλλου αυτός ο μήνας σας ανήκει θεωρητικά, μιας και αποτελεί την γενέθλια περίοδό σας.

Ο Τρελός είναι ο «προστάτης» των νέων ξεκινημάτων. Ένα εγχείρημα, μια δουλειά, ένα χόμπι ή μια σχέση που σας εμπνέει, είναι ο τομέας που πρέπει να επενδύσετε τα πάντα. Το 4 των Κυπέλλων υποδεικνύει ότι μπορεί να οδεύετε προς την πλήξη, τη ρουτίνα και τελικά την αδιαφορία. Αναταράξτε τη ζωή σας!
Η Δύναμη δείχνει ότι διαθέτετε τα απαραίτητα και σημαίνοντα χαρίσματα, προκειμένου να περάσετε σε προσωπική εξέλιξη. Χαράξτε το καινούργιο μονοπάτι σας, αλλάξτε την καθημερινότητα και στρέψτε το βλέμμα προς τους νέους σας ορίζοντες!

Διαβαστε τις Ταρω μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ταρώ Νοέμβριος 2020 Τοξότης

Κάρτες: Το 5 των Πεντάκτινων, Το 4 των Πεντάκτινων, Ο Διάβολος

Αγαπητοί Τοξότες, θα διανύσετε τον φετινό Νοέμβριο με υποστηρικτικούς αλλά και απαιτητικούς «συμμάχους»… Αλλά μην θορυβήστε, γιατί αποτελούν ένδειξη ότι βρίσκεστε σε ένα μεταίχμιο. Βιώνετε κάποιες καταστάσεις που σας βαραίνουν για καιρό και έχουν καταλήξει επώδυνες. Γι’ αυτό πρέπει να πάτε στη γραμμή μιας νέας εκκίνησης!

Το 5 των Πεντάκτινων δείχνει ότι πρέπει να επουλώσετε μια παλιά πληγή. Αν και τα γεγονότα της έχουν περάσει, εσείς νιώθετε ακόμη πικρία και θυμό ή ντροπή. Το 4 των Πεντάκτινων υπογραμμίζει ότι είναι καιρός να ξεπεράσετε τα συναισθηματικά σας αναχώματα και να πάτε παρακάτω. Ο Διάβολος σας δίνει όση θέληση και αποφασιστικότητα χρειάζεστε: Πρέπει να δείτε τις καταστάσεις στις πραγματικές τους διαστάσεις, να απαλλαγείτε από τα βαλτωμένα συναισθήματα. Φτάνει η αναβολή, είναι καιρός να γυρίσετε σελίδα!

chartomantia-098

Ταρώ Αιγόκερως

Κάρτες: Ο Βασιλιάς των Ράβδων, Το 8 των Ράβδων, Ο Βασιλιάς των Πεντάκτινων

Με δύο Βασιλείς στο πλευρό σας θα διανύσετε τον φετινό Νοέμβριο, αγαπητοί Αιγόκεροι. Και αυτό σημαίνει ότι θα κατακτήσετε όσα φιλοδοξείτε για την καριέρα σας, σημειώνοντας σημαντική πρόοδο. Είστε σχεδόν στην κορυφή!

Το 8 των Ράβδων υποδεικνύει ως εργαλεία της επιτυχίας σας, τα δίκτυα κάθε είδους και την επικοινωνία. Γι’ αυτό επενδύστε χρόνο στη διεύρυνση των επαφών σας: Προσεγγίστε ακόμα και παλιούς συναδέλφους ή υψηλά ιστάμενους. Αναζητήστε κάθε κενή θέση και δηλώστε ενδιαφέρον. Κάτι καλό σας αναμένει ήδη – και θα εξαρτηθεί η γνωστοποίησή του σ’ εσάς από το ποιους και πόσα ξέρετε!

taro-6-9

Ταρώ Νοέμβριος 2020 Υδροχόος

Κάρτες: Ο Ιππότης των Ξιφών, Το 2 των Πεντάκτινων, Ο Αυτοκράτορας

Αγαπητοί Υδροχόοι, πάντα στοχεύετε στο να αποκτήσετε τα «πάντα»! Αλλά μήπως οι ευσεβείς πόθοι σας απορρέουν από κάποιες πιο εσώτερες και ορμητικές δονήσεις; Αυτό καλείστε να συνειδητοποιήσετε στη διάρκεια του φετινού Νοεμβρίου!

Η ευχάριστη είδηση για εσάς, είναι η ανακάλυψη πως μπορείτε να επενδύσετε σε μεγαλεπήβολα όνειρα – και μάλιστα να τους δώσετε σάρκα και οστά. Ο Ιππότης των Ξιφών αντιπροσωπεύει τους δισταγμούς σας, ως προς την κατεύθυνση που θα επενδύσετε την ενέργεια και τον χρόνο σας.
Το 2 των Πεντάκτινων σας συμβουλεύει να γνωστοποιήσετε ευρέως τα σχέδιά σας. Έτσι θα υπάρξει κινητικότητα, που θα αποδώσει με ποικιλία προσφορών και επιλογών. Στραφείτε με όλη σας τη δύναμη προς κάθε κατεύθυνση. Ο Αυτοκράτορας θα φροντίσει να φτάσετε στην επιτυχία που θέλετε, γι’ αυτό ξεκινήστε!

zwdia-taro-astra

Ταρώ Ιχθύες
Κάρτες: Το 9 των Ράβδων, Το 6 των Ξιφών, Το Αστέρι

Κάτι θέλετε να αρχίσει πραγματικά να προοδεύει στη ζωή σας, αγαπητοί Ιχθύες. Μπορεί να είναι τα εργασιακά σας, η προσωπική σας ζωή, μια δέσμευση ή μια αλλαγή έδρας. Ωστόσο, το 9 των Ράβδων υποδεικνύει μια κόπωση που μπορεί να δυσχεραίνει την κινητικότητά σας.

Στη διάρκεια του φετινού Νοεμβρίου είναι εφικτά πολύ περισσότερα απ’ όσα νομίζετε. Αυτό που χρειάζεται, είναι να δώσετε μία ακόμη αποφασιστική ώθηση. Το 6 των Ξιφών διαβεβαιώνει ότι είστε σε θέση να το κάνετε και η στιγμή είναι σωστή!
Το Αστέρι είναι η κάρτα της ελπίδας και της πραγμάτωσης των ονείρων. Κάθε αλλαγή ευνοείται και θα έχει επιτυχή έκβαση. Να έχετε πίστη και μπορείτε να πραγματώσετε κάθε στόχο σας!

Διαβαστε τις Ταρω μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia