Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 30/11-06/12 Β

tarw-krisi

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 30/11-06/12 Β

Εβδομαδιαία πρόβλεψη 30/11-06/12 Ταρώ Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι βρίσκεστε σε σταυροδρόμι. Πρέπει να αφήσετε το παρελθόν, για να φτάσετε στη νέα σας πραγματικότητα. Όσο κι αν επιθυμείτε να φτάσετε εκεί, απαιτείται και μια συγκεκριμένη θυσία: Να κάνετε ένα σημαντικό βήμα πίσω, για να εκτιμήσετε την επόμενη κίνησή σας προς τα εμπρός. Εάν έχετε σχέση, οι κάρτες προτείνουν να την επανεξετάσετε… Και ενδεχομένως να αποχαιρετήσετε το ταίρι σας. Δείτε το ως προειδοποίηση, ότι ο σύντροφός σας προσεγγίζει τη σχέση με νέα οπτική. Αυτό δεν είναι απαραίτητα αρνητικό. Ίσως συνειδητοποιεί ότι σας έχει συμπεριφερθεί άσχημα στο παρελθόν και θέλει να αναζωπυρώσει τον ρομαντισμό.

Τυχερός αριθμός: 12
Τυχερό χρώμα: Μπλε του ουρανού
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Αφήνομαι στον κόσμο μου των απεριόριστων θαυμάτων.

zodia-taro-45

Ταρώ Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, αυτή την εβδομάδα εργάζεστε σκληρά για έναν στόχο. Η επιδίωξη του τέλειου αποδίδει και τα όνειρά σας πρόκειται να εκπληρωθούν… Αλλά χρειάζεται ακόμη πολλή δουλειά – που γνωρίζετε ότι πρέπει να γίνει για να πραγματώσετε όσα ονειρεύεστε. Μερικοί Σκορπιοί ίσως στραφούν σε περαιτέρω εκπαίδευση για να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους. Ακόμη κι αν είναι εξαιρετικές σε έναν συγκεκριμένο κλάδο, αναζητάτε να τις διευρύνετε. Για παράδειγμα, μπορεί να είστε εξαιρετικοί μάγειρες στο σπίτι και τώρα να εστιάσετε στο να γίνετε σεφ. Ξέρετε ότι δεν θα αποκτήσετε τόσες γνώσεις σε μια νύχτα… Αλλά είστε προετοιμασμένοι για το ταξίδι, προς το να γίνετε εξαίρετοι στην επιλογή που έχετε κάνει.

Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Μωβ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Με αποφασιστικότητα επιμένω και γίνομαι το άτομο που πρέπει να είμαι.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

chartomantia-098

Εβδομαδιαία πρόβλεψη 30/11-06/12 Ταρώ Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ένα σταυροδρόμι: Πρέπει να αφήσετε το παρελθόν για να προχωρήσετε στη νέα σας πραγματικότητα. Το να φτάσετε εκεί είναι κάτι που επιθυμείτε έντονα… Αλλά περιλαμβάνει μια θυσία, ένα βήμα προς τα πίσω για να εκτιμήσετε την επόμενη κίνησή σας. Εάν είστε σε σχέση, είναι καιρός να την επανεξετάσετε και ενδεχομένως να αποχαιρετήσετε τον σύντροφό σας. Εναλλακτικά, οι κάρτες μπορεί να προειδοποιούν ότι ο σύντροφός σας προσεγγίζει τη σχέση με νέα οπτική. Δεν είναι απαραίτητα αρνητικό, αν συνειδητοποίησε ότι σας έχει αδικήσει και θέλει να αναζωπυρώσει το ρομαντισμό σας.

Τυχερός αριθμός: 12
Τυχερό χρώμα: Μπλε του Ουρανού
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Αφήνομαι στον κόσμο μου των απεριόριστων θαυμάτων.

zwdia-66

Ταρώ Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, αυτή την εβδομάδα ίσως αισθανθείτε εγκαταλειμμένοι και χαμένοι. Ίσως ψάχνετε στο σκοτάδι, προσπαθώντας να δείτε φως στο τέλος της σήραγγας. Ωστόσο, πρέπει να διασχίσετε μεγάλη απόσταση. Οι ελπίδες και οι ευχές σας μπορεί να μην εκπληρωθούν άμεσα, αλλά μια μακρινή στιγμή στο μέλλον. Να είστε αισιόδοξοι, καθώς βρίσκεστε στον σωστό δρόμο και τελικά θα φτάσετε στον στόχο. Οι γυναίκες να είναι προσεκτικές, αν δίνουν πολλά σε άλλα άτομα: Με αυτό τον τρόπο υπερβάλλουν και εξαντλούνται συναισθηματικά. Είναι καιρός να φροντίσετε τις δικές σας συναισθηματικές ανάγκες, προτού προσπαθήσετε να βοηθήσετε άλλους.

Τυχερός αριθμός: 17
Τυχερό χρώμα: Βασιλικό Μωβ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Αναμένω θαύματα.

Διαβαστε τις Ταρω μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Εβδομαδιαία πρόβλεψη 30/11-06/12 Ταρώ Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, αυτή η εβδομάδα σηματοδοτεί μια περίοδο αποχωρισμού. Ήρθε η ώρα να πείτε ένα γενναίο «αντίο»! Ίσως πρέπει να εγκαταλείψετε μια επιθυμία ή μια περίπλοκη σχέση, που τώρα γνωρίζετε ότι δεν θα αποφέρει καρπούς. Παρόλο που πρόκειται για αποχαιρετισμό, είναι επίσης καλό να γνωρίζετε τι έπεται: Ο δρόμος θα είναι μακρύς αλλά αποτελεί ένα θεραπευτικό ταξίδι που μπορεί να είναι δύσκολο. Είναι καιρός να κάνετε τα πρώτα βήματα. Προχωρήστε προς τα όνειρα και τα όμορφα ηλιοβασιλέματα. Η αληθινή ευτυχία μπορεί να οικοδομηθεί μόνο όταν εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία.

Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Σκούρο μπλε
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Απομακρύνομαι από τον αρνητισμό, επιλέγω την επαναστατική πράξη αγάπης του εαυτού μου.

zwdia-taro-astra

Ταρώ Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, αυτή η εβδομάδα σηματοδοτεί την αρχή όλων των καλών πραγμάτων: Είτε πρόκειται για αγάπη, χαρά, ομορφιά, υγεία ή μια νέα πνευματική αντίληψη. Οι κάρτες προβλέπουν την έναρξη μιας σχέσης που είναι γεμάτη δυνατότητες και μπορεί να οδηγήσει στην αληθινή αγάπη και ευτυχία. Αναμένεται επίσης πνευματική ανάπτυξη, με το πρώτο βήμα προς μια πορεία διαφωτισμού και κατανόησης. Είναι μια περίοδος όπου η εσώτερη φωνή σας θα εκδηλωθεί ενεργά, τα κρυφά όνειρα και οι επιθυμίες σας θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιηθούν.

Αφήστε το φως του Σύμπαντος να σας αγγίξει, αφήστε τη δύναμη της αγάπης να ρέει από την καρδιά σας.
Τυχερός αριθμός: 1
Τυχερό χρώμα: Λευκό
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Η καρδιά μου είναι ανοιχτή και γεμάτη αγάπη.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia