Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις Παρασκευή 02/11 Α

tarw-taro

Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις Παρασκευή 02/11 Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Κριός : Η Εγκράτεια

Δεν θα αφήσετε τίποτα να πέσει κάτω, από κουβέντες που κατά καιρούς σας πετάει ο σύντροφος σας. Υπάρχει ένα περίεργο κλίμα στο μεταξύ σας, που θα πρέπει αυτές τις ημέρες να το λύσετε. Οι καταστάσεις μέσα σε ζευγάρια που τώρα κάνουν την αληθινή τους προσπάθεια να επανασυνδεθούν, ίσως και να είναι λίγο δύσκολες αλλά αυτό, είναι κάτι που άμεσα θα ξεπεραστεί. Οι μέρες θα φέρουν και πολύ χρήμα.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος : Οι Εραστές

Αυτοί που σας κοιτούν, σας έχουν ερωτευτεί. Το έχετε σαφώς καταλάβει, αλλά από την δική σας την μεριά δεν σας συγκινεί ουδείς. Το μυαλό σας είναι ακόμη δοσμένο σε μια παλιά σας αγάπη, που δεν λέει να λήξει. Οι μέρες με τόσους ανάδρομους πλανήτες, σε μια μερίδα του ζωδίου σας, θα φέρουν επανασυνδέσεις που πια θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα. Από τα οικονομικά – επαγγελματικά σας, θα περιμένετε καλές ειδήσεις.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Νοέμβριος τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-543

ταρώ Δίδυμοι : Η Δικαιοσύνη

Η αστρολογική εύνοια που έχετε είναι μέγιστη! Αυτό είναι και κάτι που θα διαρκέσει για όλον τον νέο αυτό μήνα, και εσείς με την εξυπνάδα που σας διακατέχει, θα πρέπει να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Μερικοί που έχουν σχέσεις εξ αποστάσεως, θα συναντηθούν το δεύτερο 10ήμερο του μήνα, και μάλλον θα σκεφτούν από κοινού τρόπους για να λυθεί αυτό το πρόβλημα.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Καρκίνος : Ο Αυτοκράτορας

Οι καταστάσεις που κυκλώνουν την καρδιά σας, είναι πολλές και μάλλον σε αυτό εσείς θα πρέπει άμεσα να πάρετε μια τελική απόφαση. Εσείς πραγματικά μόνο ξέρετε τι σας ταιριάζει και τι όχι. Ακόμη μερικοί από το ζώδιο σας, θα έχετε και ερωτικές επιστροφές, από το μακρινό σας παρελθόν που σίγουρα θα σας αφήσουν άφωνους με τις προτάσεις που θα σας κάνουν για επανασύνδεση.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zwdia-taro-astra

ταρώ Λέων : Ο Τρελός

Η μέρα θα έχει ένα βαρύ φορτίο επαγγελματικό. Δεν είστε από τα ζώδια που έχουν πρόβλημα με την εργασία, απλά αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα έχετε λίγο παραμελήσει το ταίρι σας. Αυτό τώρα που όλα πάνε καλά, μπορείτε εύκολα με το διπλωματικό σας ταλέντο, να το λύσετε. Οι νέοι έρωτες, θα πλαισιώσουν και τους ελεύθερους που θα δουν την ζωή τους να αλλάζει σίγουρα.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Παρθένος : Η Κρίση

Από σήμερα και μέχρι ο Ερμής να έρθει σε ανάδρομη κίνηση, θα δείτε και θα ακούσετε πολλά και σημαντικά, από τον άνθρωπο σας και όλα αυτά που ήδη εδώ και μήνες σκέφτεται για το μέλλον της σχέσης σας. Αυτό έχει την ισχύ του, και σε ζευγάρια που είναι μπλεγμένα μέσα σε παράλληλες διαδρομές. Ακόμη και στα οικονομικά σας θα έχετε άνοδο που πρέπει να τις χειριστείτε σοφά.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.