Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Νοέμβριος 2018 α

erwtikes-provlepseis-zwdia-tetarti-3-6

Ωροσκόπιο Νοέμβριος

ζώδια Κριός

Καθώς ξεκινά ο μήνας, ο Δίας και ο Ήλιος είναι στον Οίκο του ανεμπόδιστου έρωτα και οι θερμοκρασίες είναι στα ύψη. Ο κυβερνήτης σας Άρης είναι στον ενδέκατο Οίκο σας της αγάπης και μπορεί να βρεθείτε έντονα εμπλεκόμενοι στην εξερεύνηση του έρωτα με κάποιον που μιλά στην καρδιά σας.

Στην περίπτωση των ελεύθερων Κριών, τριγυρνάτε με καυτή, κατακόκκινη αύρα και καθώς ρέει πάνω από την ατμόσφαιρα μπορεί να συναντήσει μια άλλη καυτή, κατακόκκινη αύρα και –βουαλά– οι δυο σας είστε ήδη συνδεδεμένοι πριν συναντηθείτε σε αυτή τη σφαίρα.

zodia-taro-45

Με την Αφροδίτη να ορθοδρομεί στον έβδομο Οίκο σας της πραγματικής αγάπης στις 16 Νοεμβρίου, το προσάναμμα που χρειάζεται για να τροφοδοτήσει αυτήν τη βαθιά οικειότητα είναι εξίσου κατακόκκινο. Η παρορμητική φύση σας θέλει να σκορπίσει τα συναισθήματά σας, αλλά περιμένετε μέχρι ο Ερμής να γυρίσει ανάδρομος στον Τοξότη την ίδια μέρα (και αν όντως αποφασίσετε να μιλήσετε, η ιστορία θα είναι παραφουσκωμένη).

Και στις 19 φτάνει ο κυβερνήτης σας Άρης που προκαλεί τον Δία, τον πλανήτη της υπερβολής, και αντί να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας, καλύτερο θα είναι να τα δείξετε.

Το φωτεινό, ασημένιο φως της Πανσέληνου στις 22 Νοεμβρίου είναι στους φλύαρους Διδύμους και, είτε είστε σε σχέση είτε όχι, ένα σαγηνευτικό μυστικό αποκαλύπτεται και οι δυο σας φτάνετε σε ένα σταυροδρόμι.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Νοέμβριος τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4

Ωροσκόπιο Νοέμβριος

ζώδια Ταύρος

Πρόσεξε τι εύχεστε– αυτό είναι το θέμα του Νοεμβρίου. Σχεδόν όλα τα άστρα είναι εκεί έξω και λένε την ιστορία τους και το μόνο υποκειμενικό άστρο είναι ο επαναστάτης Ουρανός. Υπάρχει μια ατμόσφαιρα ίντριγκας με όλες τις ανοιχτές ερωτικές πράξεις, ειδικά καθώς ο Ήλιος, ο Δίας και η Νέα Σελήνη είναι στον έβδομο Οίκο σας του «ας συζήσουμε» ή ακόμα καλύτερα «ας το κάνουμε επίσημο».

Στις 16 Νοεμβρίου η περιβόητη Αφροδίτη ορθοδρομεί στον Ζυγό, το ζώδιο του γάμου και φέρνει λύση σε αυτή τη σχέση που παλεύετε τόσο καιρό να κάνετε να δουλέψει. Υπάρχουν

φορές που έχετε μείνει πολύ καιρό σε σχέσεις που δεν σας ικανοποιούν, αλλά αυτή η όψη φέρνει το ένστικτο της επιβίωσης και είστε έτοιμοι να πάρετε το ρίσκο με ένα ελκυστικό νέο πρόσωπο.

Εραστές, προσοχή! Επειδή την ίδια ημέρα ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον πομπώδη Τοξότη και με σας έτοιμους να διαπεράσετε την ομίχλη και να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για ικανοποίηση, μπορεί να πείτε πολλά περισσότερα απ’ όσα θα ‘πρεπε.

Στις 22 μπορείτε να νιώσετε τη γη να κουνιέται πραγματικά κάτω από τα πόδια σας, καθώς η Πανσέληνος στους Διδύμους σάς βρίσκει να τρέχετε προς σταθερό έδαφος για να σταθείτε, αλλά νιώθετε επιτέλους τον ενθουσιασμό που λαχταρούσατε.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ωροσκόπιο Νοέμβριος

ζώδια Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι μπορούν να ερωτευτούν τρελά και όταν συμβαίνει αυτό και οι δυο πλευρές της προσωπικότητάς τους βγαίνουν για να παίξουν. Το ταίρι σας μπορεί να νιώθει ότι βγαίνει με δυο διαφορετικούς εραστές. Η καθημερινή ζωή σας είναι το επίκεντρο του μήνα και θέλετε να βλέπετε καθημερινά αυτό το νέο ενδιαφέρον σας. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 22 Νοεμβρίου έχει σίγουρα τη δική σας γεύση και αυτό σημαίνει ότι η γοητεία είναι τόσο το όνομα όσο και το επίθετο σας αυτόν τον μήνα.

Το Νοέμβριο, ο όγδοος Οίκος σας των σωματικών επιθυμιών σιγοκαίει σε ανώτερο επίπεδο πνευματικότητας και δημιουργεί μια βαθιά σύνδεση μεταξύ των δυο σας.

300x300a

Όσο αγνή κι αν είναι αυτή η σχέση, πρέπει να θυμάστε ότι ο κυβερνήτης σας Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον πομπώδη Τοξότη και στον έβδομο Οίκο σας του «ας το κάνουμε επίσημο» στις 16 και θα είναι εύκολο να δημιουργήσετε μια σοβαρή, δραματική φαντασίωση γύρω από αυτό το νέο ερωτικό ενδιαφέρον.

Την ίδια ακριβώς ημέρα, η Αφροδίτη ορθοδρομεί στον έκτο Οίκο σας του καθημερινού έρωτα και του σεξ και οι άτακτοι Δίδυμοι μπορεί να μην αποκαλύψουν απλώς μερικά στοιχεία αλλά να διηγηθούν ολόκληρη την πλοκή.

Ένα τέταρτο της Σελήνης στην Παρθένο στις 29 Νοεμβρίου φέρνει μαχητική αλλά παιχνιδιάρικη διάθεση και το διακριτικό χιούμορ σας –το οποίο πάντα καραδοκεί κάτω ακριβώς από την επιφάνεια– προσθέτει ελαφρότητα στο παιχνίδι του έρωτα.

dream

Ωροσκόπιο Νοέμβριος

ζώδια Καρκίνος

Με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 7 Νοεμβρίου, μπορεί να αρχίσετε να κάνετε αυτές τις προτάσεις που ανεβάζουν τις θερμοκρασίες στην φωλιά του έρωτά σας χωρίς ενδοιασμούς.

Υπάρχει κίνδυνος για τους ελεύθερους Καρκίνους, γιατί θα είναι εύκολο αυτόν τον μήνα να ξεχάσετε όλους τους δεσμούς και να ξεκινήσετε αυτές τις γοητευτικές συνδέσεις που σας κρατούν φυλακισμένους στον έρωτα. Τα συναισθήματά σας είναι γνωστό ότι πηγαίνουν από την αγάπη χωρίς όρια στην μανία για εξουσία και με την Αφροδίτη να γυρνά στην κανονική της πορεία στις 16 Νοεμβρίου δεν είναι η μέρα, η εβδομάδα ή ο μήνας για επιπόλαια φλερτ. Η Αφροδίτη κυνηγά αυτό που θέλει και η ατμόσφαιρα έχει μια δόση αναμνήσεων από δαντελένια εσώρουχα, σατέν σεντόνια και γαλλικά αρώματα. Το πάθος είναι ωμό και τρέχει αχαλίνωτο.

Μέσα σε αυτές τις 24 ώρες ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και μπορεί να νιώθετε ότι ένα όμορφο, ερωτικό όνειρο είναι τόσο κοντά που μπορείτε να το αγγίξετε, αλλά προσέξτε. Μια ανάδρομη υπόσχεση είναι εύθραυστη.

Με μια Πανσέληνο στους Διδύμους στις 22 μπορεί οι δυο σας να σχεδιάσετε μια απόδραση για το επόμενο Σαββατοκύριακο. Αυτή η φάση της Σελήνης είναι στον δωδέκατο Οίκο σας των μυστικών, έτσι δεν θα αποκαλύψετε σε κανέναν τον προορισμό.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Νοέμβριος τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο Νοέμβριος

ζώδια Λέων

Μια Νέα Σελήνη στον ασυγκράτητο Σκορπιό στις 7 Νοεμβρίου ξεκινά έναν μήνα σέξι ημερών και νυχτών. Καθώς αυτή η Σελήνη ρίχνει το φως της στην ιδιωτική ερωτική φωλιά σας, οι θερμοκρασίες μπορεί να φτάσουν στα ύψη ακόμα και τον Νοέμβριο. Η αγάπη μέσα

στους δικούς σας τέσσερις τοίχους υπόσχεται να ξεπεράσει ακόμα και τις πιο μεγάλες προσδοκίες σας.

Αν και δεν μπορείτε να περιμένετε για να επιστρέψετε στην ερωτική φωλιά σας, αγαπάτε τη ζωή της νύχτας και ο σωστός φωτισμός για να θέσετε την ερωτική διάθεση είναι απαραίτητος. Το βράδυ της 16ης η φιλήδονη Αφροδίτη ορθοδρομεί και μπαίνει με όλη της τη σοβαρότητα στην αρένα του έρωτα. Μια λέξη περιγράφει τη διάθεση και αυτή η λέξη είναι υπερσεξουαλισμός. Οι ελεύθεροι Λέοντες μπορεί να υποκύψουν στον πειρασμό που παρουσιάζεται από ένα νέο πρόσωπο.

Η μαγεία ξεκινά με ένα κόλπο εξαφάνισης και με την Πανσέληνο στον ένατο Οίκο σας του «ας φύγουμε (πολύ) μακριά απ’ όλα», κατεβαίνετε από τη σκηνή. Σας αρέσει να μιλάτε για τον έρωτα. Μπορείτε σχεδόν να μιλήσετε μέχρι να πείσετε τους εαυτούς σας ότι έχετε μπει σε αυτή την κατάσταση. Και με τους δύο σε τέτοια διάθεση, το σωματικό μέρος της σχέσης είναι απλώς το κερασάκι στην τούρτα.

tarw-taro-xartomanteia

Ωροσκόπιο Νοέμβριος

ζώδια Παρθένος

Οι Παρθένοι αγαπούν την σταθερότητα σε μια σχέση και η αλλαγή συντρόφων είναι δύσκολη για σας. Με τον Ερμή να γυρνά ανάδρομος στις 16 Νοεμβρίου, ο πειρασμός μπορεί να είναι εκεί να κάνετε την αλλαγή. Την ίδια ακριβώς ημέρα η κυβερνήτης σας Αφροδίτη, θεά της αγάπης, νιώθει ανήσυχη κι έτσι σας γνέφει το οκ. Όλη η δράση συμβαίνει στην γειτονιά και ενώ μπορεί να είναι λίγο επικίνδυνο να πέσετε πάνω στο ταίρι σας καθώς βγαίνετε από την πόρτα σας, ο ουρανός είναι το όριο στη στάση σας και αυτό σημαίνει επιτυχία.

Ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στις 19 και ένα καλά κρυμμένο μυστικό μαθαίνεται.

Ενώ και οι δυο σας προσπαθείτε να ξεπεράσετε πληγωμένα συναισθήματα, μια αγχώδης, πολυλογάδικη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 22 Νοεμβρίου προσθέτει βροντές στις συνθήκες καταιγίδας που ζυμώνονται. Σε αυτή την εξαιρετική ασταθή βραδιά, είστε σε υπερφόρτωση. Θα χρειαστούν πολλά περισσότερα από ένα μασάζ για να σας βάλουν στο δρόμο της ερωτικής αποθεραπείας. Θα χρειαστεί αυτά που μισείτε να φανερώνετε: λέξεις βαθιές, στοργικές, γεμάτες αγάπη.

Η σύγχυση βασιλεύει τον Νοέμβριο και όλες αυτές οι ερωτικές κινήσεις για τις οποίες περηφανεύεστε μπορεί να πέσουν στο κενό αντί να πετύχουν τον στόχο.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Νοέμβριος τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65