Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Νοέμβριος 2018 β

erwtikes-evdomadiaies-provlepseis-9-15-6

Ωροσκόπιο Νοέμβριος

ζώδια Ζυγός

Στις 7 Νοεμβρίου η Νέα Σελήνη είναι στον Σκορπιό και στον Οίκο του «ανήκεις σε μένα» και για τις επόμενες δύο εβδομάδες συνεχίζει να φέρνει καυτή οικειότητα και σέξι λόγια στο κρεβάτι που φουντώνουν τη φωτιά σας.

Στις 16 η κυβερνήτης σας Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σας και ορθοδρομεί και αυτή είναι η μέρα που μπορεί να υπερβάλλετε εαυτόν στον ερωτικό τομέα. Θα παίρνετε πολλή προσοχή, αλλά δεν χρειάζεται να πάρετε όλους αυτούς τους αριθμούς.

zodia-taro-45

Την ίδια μέρα, ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και μπαίνετε στον πειρασμό να αφήσετε όποιον γνωρίζετε να νομίζει ότι έχει μια ευκαιρία. Είναι σπάνιο για ένα Ζυγό να μην έχει σχέση και οι πράξεις σας αυτόν τον μήνα αφήνουν το ταίρι σας ζαλισμένο και να αναρωτιέται ποιοι είστε πραγματικά.

Μια Πανσέληνος στους πολυλογάδες Διδύμους στις 22 Νοεμβρίου μπορεί να βρει εσάς και το ταίρι σας να συζητάτε σοβαρά τους τρόπους σας. Μέχρι τις 29, στο τέταρτο της Σελήνης, όμως, δεν θα δοκιμάσετε να κάνετε τίποτα για την κατάσταση. Αυτό το τέταρτο της Σελήνης έχει εφέ μπούμερανγκ και ενώ ο ένας μπορεί να προσπαθήσει να βγει από τη σχέση, θα είστε ξανά μαζί πολύ σύντομα.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Νοέμβριος τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

Ωροσκόπιο Νοέμβριος

ζώδια Σκορπιός

Αυτός ο μήνας ξεκινά με μια ξεδιάντροπη Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο στις 7 Νοεμβρίου και με τον Δία να χλευάζει τον Ουρανό και να κάνει αυτές τις καυτές σπίθες όχι μόνο να φουντώνουν αλλά να τσουρουφλίζουν.

Μέχρι τις 15, ένα εριστικό τέταρτο της Σελήνης ταρακουνά τα δοκάρια του Οίκου των μυστικών σας και η σχέση σας λαμβάνει το ρεγουλάρισμα που αξίζει.

Είναι μήνας σταμάτα ξεκίνα, καθώς η πονηρή Αφροδίτη ορθοδρομεί και πυροδοτεί τις φλόγες, ενώ την ίδια μέρα, στις 16 Νοεμβρίου, ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και προκαλεί καβγά. Για τους ελεύθερους Σκορπιούς, αυτές οι διελεύσεις σάς δίνουν την αυτοπεποίθηση να κυνηγήσετε αυτό το νέο πρόσωπο, ενώ ταυτόχρονα αποδεσμεύετε τον εαυτό σας από μια πεθαμένη σχέση. Η φήμη ότι είστε κτητικοί εραστές εντείνεται αυτόν τον μήνα, ανταποκρίνεστε στον τίτλο και δηλώνετε την κυριαρχία σας, αν δεν το έχετε κάνει ήδη.

Στις 22, μια Πανσέληνος στον όγδοο Οίκο σας της οικειότητας φέρνει άτακτες ορμές που μπορούν να αλλάξουν την κατεύθυνση αυτής της σχέσης. Θα ήταν καλό να μην παραδοθείτε σε όλες αυτές τις ορμές, εκτός κι αν παίρνετε το θετικό σινιάλο από την εσωτερική σοφία σας και, ναι, ας μην ξεχνάμε, το ταίρι σας.

xartomanteia

Ωροσκόπιο Νοέμβριος

ζώδια Τοξότης

Στις 7 Νοεμβρίου με τη Νέα Σελήνη, τον Ήλιο και τον Δία στον δωδέκατο Οίκο σας των μυστικών, το μέρος που το κάρμα κάνει την αιφνιδιαστική του επίθεση, μπορεί να πέσετε ξαφνικά πάνω σε μια παράλληλη σχέση.

Όλα ξεκινούν στις 16, όταν η Αφροδίτη κάνει την κίνησή της, την μεγάλη κίνησή της προς τα εμπρός και ξέρετε ήδη πιο θα είναι το επόμενο ερωτικό ενδιαφέρον σας.

Θα χρειαστεί παραπάνω από μια δυο επιπόλαιες απαντήσεις για να ξεκολλήσετε, γιατί την ίδια μέρα ο Ερμής περνά στο ζώδιό σας του πολυλογά Τοξότη. Έπειτα, στις 19 Νοεμβρίου, ο Άρης προκαλεί τον κυβερνήτη σας Δία και εσείς, αυτός που ξέρει πραγματικά πώς να κάμπτει τους κανόνες, τους λυγίζει μέχρι να γίνουν αγνώριστοι. Κάντε υπομονή. Έχετε βρεθεί μεταξύ δύο σχέσεων και στο παρελθόν.

Η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 22 έχει έντονες επιθυμίες, όπως και το ταίρι σας. Στην πλανητική πίεση προσθέτει μια βδομάδα μετά, στις 29, ένα τέταρτο της Σελήνης στην Παρθένο, το οποίο ταρακουνά μια σχέση όσο εύκολα αλλάζει την εικόνα των κρυστάλλων το καλειδοσκόπιο. Δεν είναι ώρα για ταπεινές ή απαλές κινήσεις. Μπορεί να πρέπει να φορέσετε την κάπα του υπερήρωα.

zwdia-taro-astra

Ωροσκόπιο Νοέμβριος

ζώδια Αιγόκερως

Τα άστρα του Νοεμβρίου μαζεύονται στον πιο προσωπικό τομέα του χάρτη σας. Αν είστε σε σχέση, θα κατακλυστείτε από λόγια αγάπης και αν είστε ελεύθεροι, μπορεί το μυαλό σας να τα χάσει από τις ερωτικές προσκλήσεις.

Μπορεί να κρατούσατε μέσα σας ένα θέμα που χρειάζεται αντιμετώπιση, αλλά πρόκειται να το μοιραστείτε την ημέρα που ορθοδρομεί η Αφροδίτη στις 16 Νοεμβρίου. Όλα τα θέματά σας βγαίνουν προς τα έξω σε αυτή την ορθόδρομη στάση, όπως και ένα ψήγμα επανάστασης και μπορεί να το σκάσετε από το ταίρι σας. Αυτή η επανάσταση προκαλείται μήπως από τον Ερμή στον δωδέκατο Οίκο σας των μυστικών, ο οποίος γυρνά ανάδρομος την ίδια μέρα; Αν ναι, τότε είναι μια εποχή γεμάτη κινδύνους, αλλά νιώθετε εξαιρετικά άτακτοι στις επαφές σας με κάποιον νέο.

Η Πανσέληνος στις 22 συμβαίνει στους Διδύμους και υιοθετείτε μερικούς από τους τρόπους αυτών των διαβολάκων. Το τέταρτο της Σελήνης στην Παρθένο στις 29 δεν είναι συναισθηματικό και ξαφνικά τα σχέδια που είχατε βάλει σε αναμονή αποκτούν νέα σπουδαιότητα. Μπορεί να λαχταράτε μια βόλτα στην άγρια πλευρά.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Νοέμβριος τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Ωροσκόπιο Νοέμβριος

ζώδια Υδροχόος

Με τη δική σας γοητεία, μπορείτε συνήθως να κάνετε μια κατάκτηση χωρίς πρόβλημα. Σε μια αμφιλεγόμενη κατάσταση, ρίχνετε μια πινελιά αυθεντικότητας και ξεγλιστράτε με μια αληθοφανή ιστορία. Έχετε ζήσει ένα σωρό σενάρια και πλοκές, αλλά αυτόν τον μήνα το σύμπαν σας δίνει ένα χεράκι.

Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 16 και ενώ θέλετε πολύ να πείτε μια συγκεκριμένη ιστορία, κρατιέστε. Την ίδια μέρα, η πονηρή Αφροδίτη ορθοδρομεί στο δικό της ζώδιο του Ζυγού και στον Οίκο της αγάπης και του σεξ ως διαγωνισμό. Είστε καλοί αφηγητές και οι ακροατές μαγεύονται.

Ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στις 19 και εσείς διανθίζετε την ιστορία σας. Από αυτό το σημείο, οι δυο σας βρίσκεστε σε μια περιπέτεια ζωής. Αν είστε ήδη σε σχέση, αυτή γίνεται ακόμα πιο περιπετειώδης και το ταίρι σας μπορεί να γίνει πολύ πιο ερωτικό.

Στις 22 Νοεμβρίου, μια Πανσέληνος στους Διδύμους προσθέτει μια πινελιά προσποίησης στη διάθεση, Η φάση της Πανσελήνου είναι η καλύτερη περίοδος του μήνα, αλλά μην συμφωνήσετε γραπτώς σε τίποτα.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ωροσκόπιο Νοέμβριος

ζώδια Ιχθύες

Με τον Ήλιο, τον Δία και τη Νέα Σελήνη να λένε ας σοβαρευτούμε με τις κρυφές, σεξουαλικές συναναστροφές, είστε έτοιμοι να τακτοποιήσετε ένα άτακτο πρόβλημα στη σχέση σας.

Μόλις βρεθείτε ανάμεσα στα σεντόνια, όμως, η έκρηξη από το τέταρτο της Σελήνης στον άτακτο Υδροχόο στις 15 Νοεμβρίου προκαλεί τρελά συναισθήματα που σίγουρα είναι δυσανάλογα με τα πραγματικά σας.

Στις 16, η φιλήδονη Αφροδίτη ορθοδρομεί και η ονειροπόληση σταματά, επειδή ξέρετε ότι πρέπει να αντιμετωπίσετε την αλήθεια και να παραδεχτείτε ότι πρέπει να τελειώσετε αυτή τη σχέση. Μέσα σε 24 ώρες, όμως, ο Ερμής στον φλύαρο Τοξότη γυρνά ανάδρομος και λαμβάνετε σήματα από την εσωτερική σοφία σας να κρατήσετε το μυστικό για λίγο ακόμα.

Εν τω μεταξύ, στις 16 Νοεμβρίου, ο άτακτος Άρης, ο λωποδύτης του έρωτα, σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία και κατά λάθος ρίχνετε τα δίχτυα σας και πιάνετε έναν νέο, πραγματικά ερωτευμένο υποψήφιο σε αυτή την παλίρροια της ερωτικής υπερβολής. Μέχρι τις 22 και με την Πανσέληνο στους Διδύμους να ρίχνει το φως της στο μέρος που καλείτε σπίτι σας, έχετε αυτόν τον νέο επισκέπτη να περνά αρκετό χρόνο μαζί σας για να χαλαρώσει τους δεσμούς που σας έδεναν με αυτό το κάπως ουτοπικό παλιό ρομαντικό όνειρο ή, τουλάχιστον, έτσι ισχυρίζεστε.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Νοέμβριος τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA