Αστρολογια Σεπτεμβριου Τρεις Σπουδαιες Ημερες

astrologia-gamos-7-oikos

Αστρολογια, Σεπτέμβριος 2017: Σημαντικές Πλανητικές Κινήσεις

Ο Σεπτέμβριος του 2017 φέρνει κάποιες σημαντικές αστρολογικές όψεις και κινήσεις, που αναμένεται να αποδειχθούν καίριες για όσους φανούν αρκετά προνοητικοί και τις αξιοποιήσουν, ώστε να βρεθούν γρήγορα προπορευόμενοι!

Ενημερωθείτε εγκαίρως για να τις εκμεταλλευτείτε.

zodia-taro-45

Το πιο ευχάριστο νέο είναι η ορθοδρόμηση του Ερμή, μετά από τρεις εβδομάδες σε ανάδρομη πορεία. Είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει μια μικρή σύγχυση με την αλλαγή αυτή, ωστόσο μπορείτε να προσβλέπετε σε λιγότερες διαφωνίες μέσα στον Σεπτέμβριο.

 

Πλέον οι συζητήσεις δεν θα ατέρμονες και χωρίς αποτέλεσμα, οι ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές σας συσκευές θα επανέλθουν στην ομαλή τους λειτουργία και τα προγράμματά σας θα αποκτήσουν ρυθμό κίνησης!

Αστρολογια Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου

Ο Ερμής έχει την ύστατη σύγκρουσή του πριν γυρίσει σε ορθή πορεία, ρίχνοντας την τελευταία χούφτα άμμου στα μάτια σας για να μην μπορείτε να δείτε καθαρά! Σε αυτή τη μάχη προσθέστε τον Ήλιο από την Παρθένο, που θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Μην επιχειρήσετε τώρα να κατανοήσετε τον εαυτό σας και τους άλλους. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να χωθείτε ακόμη πιο βαθιά σε ένα παράλογο χάος, είτε να ανακαλύψετε ότι οι επιλογές σας είναι υπερβολικά πολλές για να αναγνωρίσετε την καλύτερη – και να προτιμήσετε να μην βγείτε καν από το κρεβάτι μέχρι να περάσει η αντάρα! Οι εργασιακές συνθήκες μπορεί να σας φανούν κάπως άξεστες και οι προθέσεις των συναδέλφων σας πιο ασαφείς. Ίσως όμως να νιώσετε πιο γενναιόδωροι αυτή την περίοδο.

Σε προσωπικό επίπεδο η συνάντηση του Ποσειδώνα με τον Ήλιο αντανακλά μια εσωτερική ψευδαίσθηση, κατά την οποία ίσως να επιλέγετε να ακούσετε μόνο αυτά που θέλετε… Επίσης αυτή η όψη αναδύει άμετρο σεξουαλισμό, με την αμνησία να καθίσταται πρόβλημα! Δεν πειράζει να φαντασιωθείτε όσο θέλετε ή να ονειρευτείτε τον εαυτό σας πιο κοντά στο αντικείμενο του πόθου σας, με την ελπίδα να το πραγματώσετε. Από εσάς εξαρτάται αν το όνειρο θα μείνει όνειρο.

zwdia-fotia

Αστρολογια Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου

Η Αφροδίτη από τον Λέοντα σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη. Λαχταράτε να εντοπίσετε το κλειδί που ανοίξει την καρδιά ενός ιδιαίτερου ατόμου; Αδημονείτε για μια ώριμη συζήτηση, για το άκουσμα μιας δέσμευσης ή υπόσχεσης, για την αποκάλυψη της αιτίας που τον τελευταίο καιρό η σχέση σας περνά σκαμπανεβάσματα; Το σύμπαν σας δίνει ένα σύμμαχο, με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο!

Αυτός είναι ένας συνδυασμός που πετά τη σοκολάτα σας στα σκουπίδια, είτε γιατί βαρεθήκατε τη γεύση της είτε γιατί νοιαστήκατε για την αρνητική της επίπτωση στα δόντια σας. Πρόκειται για μια από τις λίγες όψεις της Αφροδίτης που δεν είναι σαχλά γλυκές, όπου οι άνθρωποι δείχνουν την αγάπη τους με πρακτικές κινήσεις που αποδεικνύουν ότι πράγματι κάποιος φυλάει τα νώτα σας! Αν έχετε γενέθλια για παράδειγμα, το ταίρι σας θα σας χαρίσει μια συνδρομή στο γυμναστήριο αντί για ένα άρωμα.

Για όλους τους αδέσμευτους, αυτή την Τρίτη δεν θα υπάρχει όριο στις επιλογές για να βρείτε ταίρι – ή τουλάχιστον για να πέσει ο σπόρος σε μια ερωτική έλξη. Μπορεί να υπάρξει μια μακρά

περίοδος ωρίμανσης, κάτι που δεν είναι καθόλου κακό. Μπορεί να έρθετε κοντά με ένα άτομο «μεγαλύτερο», σε ηλικία ή σε νοοτροπία. Μπορεί επίσης να υπάρχει μια σεξουαλική έλξη που κοχλάζει κάτω από αυστηρούς περιορισμούς, η οποία να πάρει την τελική της ευθεία για μια ανείπωτη ικανοποίηση!

Αστρολογια Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου

Ο Δίας από τον Ζυγό έρχεται σε αντίθεση με τον Ουρανό από τον Κριό. Πολλοί λέτε στον εαυτό σας και τους άλλους πόσο θα θέλατε να ήταν η ζωή σας πιο συναρπαστική και απρόβλεπτη, είτε μουρμουράτε γιατί το ταίρι σας έκοψε κάθε αυθορμητισμό μετά το δεύτερο μπουκέτο λουλούδια.

zwdia

Τώρα το σύμπαν έρχεται να σας θυμίσει να προσέχετε τι εύχεστε! Αυτή η όψη θα εισάγει το κεντρί των εκπλήξεων μόνο κατά το ήμισυ, γιατί ο Ουρανός διανύει ανάδρομη πορεία… Γι’ αυτό κάποιοι από εσάς θα ενθουσιαστείτε λίγο ή θα ανασηκώσετε μόνο το ένα φρύδι, καθώς τα γεγονότα θα έχουν λίγο παραπάνω από μια χροιά όσων θέλατε ή θα είναι ημιτελή.

Αντιστοίχως, θα νιώθετε διχασμένοι ανάμεσα στο προσωπικό σας ζητούμενο και σε αυτό που σας ικανοποιεί καλύτερα ως ζευγάρι. Ο παράγοντας τύχη είναι σημαντικός στις παρορμητικές κινήσεις, σαν αυτά τα ζευγάρια που συζούν από τις πρώτες μέρες γνωριμίας και είναι μαζί ακόμη μετά από 25 χρόνια. Μπορεί να είναι σύνηθες να αποφασίσουν ζευγάρια να συζήσουν υπό τέτοιες πλανητικές όψεις, ωστόσο μια απομάκρυνση ή μια χαλάρωση στις επαφές είναι ένας ακόμη τρόπος να αποσυμπιεστεί η ένταση της καθημερινότητάς σας – συνοδευόμενη από την έκφραση «χρειάζομαι λίγο χώρο παραπάνω»!

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Σεπτεμβριου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66