Αστρολογια 05/09 Μια Ξεχωριστη Ημερα

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy

Αστρολογια 05 Σεπτεμβρίου – Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα ( Παρθένο / Ιχθύες)

Για μερικές μέρες θα είστε πρόσωπο με πρόσωπο με το απεριόριστο σύμπαν! Αυτό μπορεί να εκδηλωθεί με διάφορους τρόπους: από δημιουργική έμπνευση έως ζωντανά όνειρα, μέχρι μαγεμένες συναντήσεις με το μεγάλο μυστήριο.

Υπάρχει ένταση τώρα ανάμεσα στη σαφήνεια του σκοπού και το άπειρο όραμα, ανάμεσα στο να είστε επικεντρωμένοι στον εαυτό σας και στο να συνδεθείτε με το Μεγάλο Άγνωστο, και / ή ανάμεσα στην προσωπική σας ανεξαρτησία και την αυτονομία με τα θολά όρια με ένα άτομο ή μια κατάσταση.

zodia-taro-45

 

Εάν μπερδευτείτε για το πού βρίσκεστε, μπορεί να αισθανθείτε κάποια κατάθλιψη, λήθαργο ή σύγχυση. Τα όνειρά σας, οι προσδοκίες και οι επιθυμίες σας μπορεί να έχουν τις ρίζες τους περισσότερο σε ευσεβείς πόθους παρά στην πραγματικότητα αυτή τη στιγμή, γεγονός που θα μπορούσε να οδηγήσει σε απογοήτευση ή διάψευση των προσδοκιών σας. Είναι καλή ιδέα να κάνετε έναν έλεγχο με έναν αξιόπιστο φίλο, αν χρειαστεί να λάβετε σημαντικές αποφάσεις.

Από την άλλη πλευρά, είστε επίσης σε θέση να δείτε τις ελπίδες, τα όνειρά σας και τις αυταπάτες σας πιο ξεκάθαρα απ’ ότι συνήθως να αντανακλώνται από τους άλλους ή από τον έξω κόσμο. Μπορεί να είναι σαν να κοιτάζετε σε έναν κοσμικό καθρέφτη που σας δείχνει τι συμβαίνει στο υποσυνείδητό σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Απλά να θυμάστε ότι μπορεί να είναι δύσκολο να δείτε τη διαφορά ανάμεσα σε ποιο είναι το πραγματικό και ποια είναι η αντικατοπτρισμένη αντανάκλαση. Ακριβώς όπως με ένα όνειρο, μπορείτε να πάρετε μια καλύτερη εικόνα ερμηνεύοντας το διαισθητικά και όχι κυριολεκτικά. Προσπαθήστε να εκφράσετε τις εμπειρίες σας, τα συναισθήματα και τις αντιλήψεις σας με τρόπους που είναι ποιητικοί, καλλιτεχνικοί, δημιουργικοί και μη ορθολογικοί.

Αστρολογια 05 Σεπτεμβρίου – Ο Άρης μπαίνει στην Παρθένο (μέχρι τις 22 Οκτωβρίου)

Είναι πιθανό να έχετε πολλή ενέργεια για να εργαστείτε με πρακτικούς τρόπους υπό αυτή τη διέλευση. Αυτή μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να απαντήσετε σε έργα, προκλήσεις και εμπόδια με κάποια αναλυτικότητα στην επίλυση των προβλημάτων. Μπορεί να είναι πιο εύκολο τώρα να αναλάβετε δράση με τρόπους που είναι προσαρμόσιμοι και ευέλικτοι ώστε να ταιριάζουν με την κατάσταση που επικρατεί.

zwdia-fotia

Ωστόσο, είναι επίσης δυνατό οι ενέργειές σας να κατακερματιστούν ή να εμποδιστούν από τις λεπτομέρειες, οπότε προσπαθήστε να προσεγγίσετε αυτό που κάνετε με σκοπό και με έναν εύκολα προσβάσιμο στόχο στο μυαλό σας. Θέματα υγείας μπορεί να είναι στο επίκεντρο τώρα, είτε από αναγκαιότητα (προβλήματα υγείας μπορεί να βγουν μπροστά) είτε από παρακίνηση (αποφασιστικότητα για τη βελτίωση της υγείας σας).

Αν ψάχνετε για μια νέα δουλειά, αυτή θα μπορούσε να είναι μια καλή στιγμή για να εστιάσετε και να κυνηγήσετε αυτό που θέλετε. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να αφιερώσετε την ενέργειά σας στην υπηρεσία. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να βοηθήσετε έναν φίλο να κάνει μια μετακόμιση ή να δουλέψετε εθελοντικά κάπου ή απλώς να κάνετε κάποιες τυχαίες πράξεις καλοσύνης.

zwdia

Αστρολογια 05 Σεπτεμβρίου – Ο Ερμής σταθεροποιείται σε ορθή πορεία (στον Λέοντα, σε ορθή πορεία μέχρι τις 03 Δεκεμβρίου)

Ο Ερμής γυρίζει επιτέλους στην κανονική του πορεία! Ναι!!!! Αλλά δεν έχουμε βγει από το δάσος ακόμα. Μέχρι και μια εβδομάδα πριν και μετά από τη σημερινή ημέρα μπορεί να βιώσετε ψυχική ένταση, σύγχυση και παρεξηγήσεις ή απλώς να αλλάξει η οπτική σας. Αφού ήταν ανάδρομος για τις τελευταίες 3 έως 3 ½ εβδομάδες, ο Ερμής κάνει τώρα μια αργή στροφή για να συνεχίσει την κανονική του κίνηση. Αυτό το χρονικό διάστημα σας προκάλεσε να επανεξετάσετε και να αναμασήσετε πράγματα που απαιτούσαν κάποια εξομάλυνση ή κάποια αναθεώρηση. Ο σταθμός αυτός μπορεί να είναι μια εποχή που οι πιο ξεκάθαρες αποφάσεις αρχίζουν να αναδύονται από τα θέματα και τους αγώνες που είχατε συναντήσει κατά τη διάρκεια της ανάδρομης περιόδου. Ή θα μπορούσε να γυρίσει την προοπτική σας, έτσι ώστε να δείτε την κατάσταση με μια νέα ματιά και πάλι.

Κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο εβδομάδων, ενώ ο Ερμής εξακολουθεί να βρίσκεται στη σκιά, το μυαλό σας μπορεί να μοιάζει λίγο σαν να ξυπνάει σταδιακά από ένα βαθύ ύπνο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορείτε σταδιακά να θέσετε σε εφαρμογή αυτά που μάθατε και τη γνώση που αποκτήσατε από τα ανάδρομα όνειρα και τα οράματα σας. Θα χρειαστεί χρόνος για να μπείτε σε πλήρη συγχρονισμό με την κανονική ενέργεια του Ερμή. Έτσι, πάρτε το αργά, ένα βήμα τη φορά και ξεμπερδέψτε τον εαυτό σας ένα σκέλος τη φορά.

zwdia-zodia-tarw

Αυτός ο σταθμός του Ερμή είναι ιδιαίτερα σημαντικός! Ο σταθμός του βρίσκεται σε ακριβή σύνοδο με την Έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα που συνέβη στις 21 Αυγούστου (Ναι, αυτή την έκλειψη). Οπότε, πολλά θέματα, πολλές προκλήσεις και διεργασίες που ήταν ενεργές κατά την διάρκεια της έκλειψης, είναι πιθανό να ενεργοποιηθούν ξανά τώρα, ίσως όχι με τον ίδιο τρόπο, αλλά πιθανώς ως αποτελέσματα ή συνέπειες των γεγονότων της έκλειψης.

Ο Ερμής είναι επίσης σε σύνοδο με τον Άρη τώρα, έτσι τα συναισθήματα και η αίσθηση κατεπείγοντος είναι πιθανό να είναι έντονα τώρα. Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να αντιδράσετε σε καταστάσεις, ιδέες και αλλαγές που φιλτράρατε τις τελευταίες εβδομάδες. Η τάση να δράσετε ή να συμπεριφερθείτε παρορμητικά, απρόσεχτα ή αντιδραστικά είναι ένας κίνδυνος τώρα, έτσι φροντίστε να είστε καλά γειωμένοι στην πραγματικότητα και να έχετε την αίσθηση των πιθανών συνεπειών.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Σεπτεμβριου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot