Αστρολογια 15/08 Ερωτικες Ανακαταταξεις

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-12-18-5

Αστρολογια Αφροδίτη – Πλούτωνας σε αντίθεση

Η Αφροδίτη θα βρεθεί σε θέση αντίθεσης  με τον Πλούτωνα στις 15 Αυγούστου, στις 17 μοίρες του άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω. Η ενέργεια αυτής της όψης διαχέεται στην ατμόσφαιρα, τόσο πριν όσο και λίγες μέρες μετά τον σχηματισμό της.

Πρόκειται για μια σκληρή αντίθεση, που θα οδηγήσει μέχρι και στη λήξη τους κάποιες σχέσεις και καταστάσεις… Ίσως κάποιες να αλλάξουν κατά κάποιο τρόπο, όμως με κόπο και μέσα από μια πορεία που δεν θα είναι εύκολη.

zodia-taro-45

 

Είναι πιθανό να προκύψουν τώρα σημαντικά γεγονότα ή κάποια να φτάσουν στο ζενίθ τους, κάτι που δεν έχει απαραίτητα αρνητική χροιά. Για παράδειγμα, δεν αποκλείεται να ολοκληρωθούν συμφωνίες που αφορούν ακίνητα ή να αναδυθούν άλλα εγχειρήματα που θα προχωρήσουν αν καταβάλετε αρκετή δουλειά.

Ο Πλούτωνας είναι γνωστός για τις εμμονές του, είναι στην ιδιοσυγκρασία του να πιέζει και να σκαλίζει τα πάντα, κάποιες φορές μπορεί να φτάσει μέχρι και στον εκφοβισμό. Ο ηγέτης του κάτω κόσμου κυβερνά το σεξ, τις μανίες, την άσκηση πίεσης, τη ζήλια, όλα τα «σκιερά» συναισθήματα αλλά και τις μεταμορφώσεις κάθε είδους!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Η Αφροδίτη από την πλευρά της, κυβερνά την αγάπη, τις αξίες και την οικονομική υπόσταση του καθενός. Αυτή την περίοδο διασχίζει τον Καρκίνο, το ζώδιο που εξουσιάζει τον 4ο Οίκο του σπιτικού και της οικογένειας, την ασφάλεια σε όλους τους τομείς και τα συναισθήματα.

Τυπικά, η θεά του έρωτα μέσα στον κάβουρα κεντρίζει τη βασανιστική επιμονή όσο αφορά τις σχέσεις, την υπερβολική ζήλεια, τα κεκαλυμμένα δράματα, τις λήξεις θεμάτων και σχέσεων, την αδιακρισία, τις παρορμήσεις, τις παράλογες συμπεριφορές, τις συναισθηματικές καταπτώσεις, τις χειραγωγήσεις αλλά και όσους τομείς ενέχουν σεξ και χρήματα!

Από την παρούσα ατμόσφαιρα, είναι βέβαιο ότι θα επηρεαστούν πολύ περισσότερο όσοι έχουν τους προσωπικούς τους πλανήτες ανάμεσα στην 16η και 18η μοίρα του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού ή του Αιγόκερω. Οι υπόλοιποι απλώς θα επηρεαστούν λιγότερο.

zwdia-768

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Να έχετε υπόψιν σας ότι την Αφροδίτη στον Καρκίνο, είναι πιθανό να προκύψουν καταστάσεις που θα εμπλέξουν και άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω επεκτείνει την επιρροή στον επαγγελματικό τομέα αλλά και κάθε άλλου είδους σχέση που δεν αφορά το ρομαντικό πεδίο.

Ίσως πρέπει να δοθούν κάποιες μάχες ισχύος που θα έχουν και δυσχερές πρόσωπο, ενώ οι γυναίκες είναι εκείνες που θα δυσκολευτούν περισσότερο γενικά… Μάλιστα στην πιο ακραία της μορφή, μια όψη ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Πλούτωνα υποδεικνύει ενδοοικογενειακή βία και κακομεταχείριση ή/και κακοποίηση γυναικών.

zwdia

Όσοι έχετε μια υγιή σχέση που δεν ταλανίζεται από διαφωνίες και ζήλιες, μπορείτε να είστε πιο ήσυχοι. Σε αυτή τη φάση, ο τρόπος που χειρίζεστε τα θέματά σας θα είναι πιο σημαντικός από τα θέματα καθ’ αυτά.

Μην ξεχνάτε ότι αυτή την περίοδο είναι ανάδρομος ο Ερμής, γεγονός που σημαίνει ότι ίσως να μην γνωρίζετε άρτια όλα τα γεγονότα. Επίσης δεν ενδείκνυται για να ξεκινήσετε πράγματα ή να πιέσετε αλλαγές κάθε είδους.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot