Αστρολογια 16-17/08 Προσοχη στις Ερωτικες Επιτυχιες

erwtiki-astrologia

Αστρολογια 16 Αυγούστου – Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης ( Λέοντα)

Για λίγες ημέρες πριν και μετά την ημερομηνία αυτή, θα δίνετε μεγαλύτερη έμφαση στην αίσθηση του εαυτού και του σκοπού σας.

Μπορεί να συναντήσετε ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν περισσότερο από το συνηθισμένο ή μπορεί να βρείτε το θάρρος να λάμψετε λίγο πιο φωτεινά απ’ ό,τι συνήθως. Ωστόσο, αυτή η όψη φέρνει επίσης μια πρόκληση, να βρείτε και να εκπληρώσετε τις δυνατότητές σας μέσα στο ευρύτερο πλαίσιο της ζωής, των φίλων, των συνεργατών, των ομάδων και του κόσμου.

zodia-taro-45

 

Είναι μια καλή στιγμή για να εξετάσετε το όραμά σας για το μέλλον, σε προσωπικό επίπεδο, αλλά ειδικότερα το ευρύτερο όραμα που έχετε για τον κόσμο γύρω σας. Ποια είναι η μεγαλύτερη δυνατότητά σας μέσα στον επόμενο χρόνο; Σε δέκα χρόνια; Οι νέες Σελήνες και οι Πανσέληνοι λίγο πριν και μετά από αυτή τη διέλευση σχηματίζουν συνήθως εκλείψεις.

Ελέγξτε για να δείτε αν αυτές οι εκλείψεις αποτελούν σημαντικές πτυχές στον γενέθλιο χάρτη σας, καθώς αυτές θα δείχνουν την μελλοντική κατεύθυνση σας για τους επόμενους μήνες. Η όψη Ήλιου – Δεσμού που συμβαίνει αυτή τη στιγμή θα σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε σε αυτές τις αλλαγές.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Αστρολογια 17 Αυγούστου – Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία ( Καρκίνο / Ζυγό)

«Τα μάτια είναι μεγαλύτερα από το στομάχι» (όπως λέει μια ξένη παροιμία). Αυτό σημαίνει ότι είναι πιο πιθανό τώρα να καλομάθετε τον εαυτό σας, ιδίως στους τομείς των σχέσεων, των δαπανών, των επιθυμιών, της ευχαρίστησης και της κοινωνικής επαφής.

Η επιθυμία σας για εκπλήρωση και ικανοποίηση μπορεί να υπερβαίνει τους πόρους σας και εσείς μπορεί να μην το καταλάβετε καν, μέχρι να έρθει ο λογαριασμός αργότερα (πιθανότατα υπό τη διέλευση του Κρόνου).

Μπορεί επίσης να διαπιστώσετε ότι χρειάζεστε περισσότερη γνώση, κατανόηση, πίστη, ελευθερία ή αισιοδοξία από όση έχετε στη διάθεσή σας, καθιστώντας το δελεαστικό να παραφουσκώσετε αυτό που πραγματικά έχετε για να το αντισταθμίσετε.

zwdia-768

Για παράδειγμα, μπορεί να καταφύγετε στην κολακεία, τη χειραγώγηση ή την υπερβολική αισιοδοξία σε μια προσπάθεια να καλύψετε την έλλειψη της πραγματικής εμπιστοσύνης, του δέσιμου ή της προετοιμασίας.

Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι μια εποχή που η δημιουργικότητά σας είναι υψηλή και είστε σε θέση να βγάλετε λαγούς από το καπέλο σας στη στιγμή. Το πρόβλημα είναι ότι μπορεί να πιέσετε πολύ τον εαυτό σας για να το κάνετε.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia