Αστρολογια 30/12 Αληθινα παθη

astrologia-planitis-ploytwnas

αστρολογια 30 Δεκεμβρίου 2015

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη όπου και θα παραμείνει ως τις 23 Ιανουαρίου του 2016.

Η Αφροδίτη επικεντρώνει το πάθος της στην αναζήτηση της αλήθειας, στην φιλοσοφική διερεύνηση, στην λαγνεία για γνώση, στην πνευματική οικειότητα, στην μουσική και στον πολιτισμικό κοινωνικό διάλογο.

 

Είναι η στιγμή για να αναρωτηθείτε το νόημα που έχουν οι διαπροσωπικές σχέσεις για  εσάς και τι προσφέρουν αυτές στην καθημερινότητα σας, καθώς και τι αξία αποδίδετε εσείς οι ίδιοι στα σημαντικά αυτά άτομα της ζωής σας όπως τα αποκαλείτε τελικά.

 

Είναι επίσης ένα διάστημα κατά το οποίο είτε θα αυξήσετε τα έσοδα σας ή τα έξοδα σας  ενώ ταυτόχρονα θα επεκτείνετε τις ικανότητες σας που αφορούν τον υλικό πλούτο σας και την αξία σας ως κοινωνική παρουσία.

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zwdia-taro-astra

 

Κατά πάσα πιθανότητα θα διαπιστώσετε ότι οι διάφορες συναλλαγές, διαπραγματεύσεις και αλληλεπιδράσεις έχουν καλύτερο αποτέλεσμα όταν μέσα σε αυτές υπάρχουν ηθικές αξίες -αξίες τις οποίες πιστεύετε προσωπικά.

Ακόμη ίσως βρεθείτε στην θέση να επικοινωνείτε και να συναλλάσσεστε με άτομα που προέρχονται από διαφορετικά μέρη του κόσμου, διαφορετικούς πολιτισμούς και κουλτούρες.

Επομένως θα ενεργείτε στους τομείς της επικοινωνίας, των ξένων πολιτισμών και των ταξιδιών. Πίσω από αυτές τις συναλλαγές που θα κάνετε με αυτά τα άτομα κρύβετε ένα αρκετά σπουδαίο σημαντικό μάθημα γνώσης για την ζωή σας, οπότε εργαστείτε για το απώτερο καλό όλων των εμπλεκόμενων.

zwdia-3-zodia