Αστρολογος προβλεψεις 9/6 Πεμπτη

feng-shui-toy-ploytoy

αστρολογος προβλεψεις

Σήμερα θα πρέπει να προστατέψετε τον εαυτό σας από ανόητα και δαπανηρά λάθη, τα οποία θα σχετίζονται με έναν ήδη καταδικασμένο έρωτα. Όσο πιο σύντομα προχωρήσετε και αρχίσετε να επικεντρώνεστε στο δικό σας μέλλον και μόνο, τόσο καλύτερα θα είναι για εσάς.

Καλό θα ήταν να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σήμερα, αν έχετε προγραμματίσει κάποια επαφή ή συνάντηση με ένα αγόρι ή έναν νεαρό άντρα.

 

Μην στηριχτείτε σε καμία υπόσχεση και ελέγξτε όσο μπορείτε πιο ενδελεχώς κάθε πράξη ή χρήση εγγράφων. Κυρίως θα πρέπει να επιδείξετε προσοχή για πιθανή απάτη, εξαπάτηση ή εκμετάλλευση.

zodia-taro-45

Στο οικογενειακό περιβάλλον ενδέχεται να προσέξετε σήμερα μια άνοδο των συναισθηματικών τόνων, που μπορεί να αφορά κατάθλιψη ή ανία. Είναι ευκαιρία να κάνετε κάτι ασυνήθιστο, προκειμένου να ανανεωθεί η ατμόσφαιρα αλλά και οι σχέσεις ανάμεσα στα άτομα που διαμένετε κάτω από την ίδια στέγη.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Όσοι έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Κριού, του Τοξότη και του Λέοντα, σήμερα ενδέχεται να νιώθετε έντονη ανυπομονησία και διορατικά συναισθήματα, που ίσως να αφορούν κάποιο άγχος ή ένα πρόβλημα. Προσπαθήστε να καθαρίσετε το συντομότερο δυνατόν αυτές τις σκέψεις. Αν είναι εφικτό, θα σας κάνει καλό να βγείτε από το σπίτι και να βρεθείτε στη φύση ή ανάμεσα σε πολλούς ανθρώπους, προκειμένου να απομακρύνετε αυτά τα συναισθήματα.

Όσοι έχετε γεννηθεί στο ζώδιο της Παρθένου, του Ταύρου και του Αιγόκερω, να αναμένετε να ακούσετε κάποιες ειδήσεις που σχετίζονται με θέματα υγείας ή ένα άλλο σοβαρό πρόβλημα κάποιου, γεγονός που θα σας κάνει να έρθετε σε επαφή με διάφορα θέματα ζωής.

Δεν αποκλείεται να απασχολεί τη σκέψη σας μια δυσάρεστη για εσάς συζήτηση, την οποία όμως θα πρέπει να κάνετε μέσα στις επόμενες μέρες.

zwdia shmera

Όσοι έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Ζυγού, του Υδροχόου και των Διδύμων, σήμερα ενδέχεται να σας προκύψει ένα απροσδόκητο ταξίδι, προκειμένου να παραλάβετε ένα δέμα, ένα έγγραφο ή κάτι ανάλογο, από άτομα που διαμένουν πιο μακριά από εσάς.

Κυρίως όμως, να αναμένετε για σήμερα κάποια πιο δυναμικά γεγονότα.

Όσοι έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού, των Ιχθύων και του Καρκίνου, σήμερα θα πάρετε χαρά από την επαφή ή τη συνάντηση με έναν παλιό φίλο, έναν παλιό συνάδελφο, γενικότερα ένα άτομο από τα παλιά.

Θα έχετε πολλά νέα να ανταλλάξετε, αλλά κυρίως θα μάθετε πολλά ενδιαφέροντα και χρήσιμα για εσάς πράγματα.

Διαβαστε τα ερωτικα ωροσκοπια του καλοκαιριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος  ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love