ερωτικο ωροσκοπιο Καλοκαιρι 2016 Α

zwdia-prwti-imera-kalokairioy

Ερωτικά Ωροσκόπια Καλοκαιριού 2016

Αυτό το καλοκαίρι είναι πολλά υποσχόμενο σχετικά με τον έρωτα! Ο Άρης θα γυρίσει στην ορθή του πορεία στις 29 Ιουνίου, μετά από τον ανάδρομο κύκλο του που ξεκίνησε στις 17 Απριλίου. Ως αποτέλεσμα, θα νιώσετε μια γενική βελτίωση στα μαγικά σας, όπως επίσης και στην όρεξη σας. Η σέξι ενέργεια θα διαρκέσει όλο το καλοκαίρι!

Το πραγματικό αποκορύφωμα όμως για τον έρωτα και για τις σχέσεις θα φτάσει στις 9 Σεπτεμβρίου. Ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης και της καλής τύχης, θα μπει στον συνεργατικό Ζυγό εκείνη την στιγμή και θα παραμείνει εκεί μέχρι τον Οκτώβριο του 2017. Οι ερωτικές συνδέσεις θα είναι ιδιαίτερα ευλογημένες.

ζωδια Κριός

zodia-taro-45

Κατά πολλούς τρόπους, είστε ο νικητής του ρομαντικού κοσμικού τζάκποτ αυτό το καλοκαίρι. Μόλις ο κυβερνήτης σας, ο Άρης, ξυπνήσει στις 29 Ιουνίου, θα αισθανθείτε σαν να μπορείτε να έχετε ότι θέλετε. Η Αφροδίτη κινείται μέσω του 5ου Οίκου σας, του Οίκου του έρωτα, από τις 12 Ιουλίου μέχρι τις 5 Αυγούστου και μια νέα Σελήνη πέφτει στο ίδιο μέρος του χάρτη σας στις 2 Αυγούστου.

Οι αδέσμευτοι Κριοί θα έχουν εξαιρετικές προοπτικές για ένα διασκεδαστικό καλοκαιρινό ειδύλλιο. Η αγάπη γίνεται ακόμα πιο ισχυρή μετά τις 9 Σεπτεμβρίου, όταν ο Δίας κινείται στον τομέα της σχέσης σας. Οι καμπάνες της εκκλησίας θα μπορούσαν να χτυπάνε.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Ταύρος

Μετά τις 29 Ιουνίου θα παρατηρήσετε πως η γεύση έχει επιστρέψει στη σχέση σας. Εσείς και το άλλο σας μισό θα νιώθετε επιπλέον κίνητρα για να ωθήσετε και πάλι τα όρια, προκειμένου να ωριμάσετε μαζί ως ζευγάρι. Αν είστε μόνοι, θα έχετε τις καλύτερες προοπτικές για να γνωρίσετε κάποιον νέο και να ερωτευτείτε αυτό το καλοκαίρι. Ο τυχερός Δίας συνεχίζει το ταξίδι του στον τομέα του έρωτα σας μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου. Μαζί με αυτό, ο πλανήτης της αγάπης, Αφροδίτη, θα κινηθεί στην ίδια περιοχή του χάρτη σας από τις 5 μέχρι τις 30 Αυγούστου. Η Αφροδίτη και ο Δίας αγκαλιάζονται στις 27 Αυγούστου και εκπέμπουν προοπτικές έρωτα. Μην τις σπαταλήσετε!

ζωδια Δίδυμοι

Μπορεί να παρατηρήσετε ένα αργό ξεκίνημα φέτος το καλοκαίρι, αλλά η ερωτική σας ζωή σίγουρα δεν θα σας απογοητεύσει! Μετά τις 2 Αυγούστου ο Άρης κινείται στο τομέα της σχέσης σας, δίνοντας κίνητρα σε εσάς και το ταίρι σας για να βγείτε τελικά από το τέλμα που έχετε βρεθεί. Στη συνέχεια, ο Δίας μπαίνει στον ερωτικό σας τομέα για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια, στις 9 Σεπτεμβρίου. Εάν είστε αδέσμευτοι, θα έχετε καταπληκτικές προοπτικές για να γνωρίσετε κάποιον νέο και να ερωτευτείτε. Αν είστε σε σχέση, εσείς και η αγάπη σας μπορεί να ξεκινήσετε να μιλάτε για απογόνους! Ουάου!

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια Καρκίνος

Μετά τις 29 Ιουνίου εσείς και το ταίρι σας είστε έτοιμοι να μπείτε σε θερμές εποχές! Ο Άρης θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία στον ερωτικό σας τομέα, μετά την ανάδρομη πορεία του από τα μέσα Απριλίου. Η σεξουαλική ορμή σας θα ξυπνήσει και ο εραστής σας θα το παρατηρήσει. Αν υπομείνατε μια περίοδο ξηρασίας, πρόκειται να φτάσει στο τέλος της. Η Αφροδίτη θα είναι επίσης στο ζώδιό σας έως τις 12 Ιουλίου, δίνοντάς σας μια ώθηση στην αυτοπεποίθηση και την ικανότητα σας να προσελκύετε οποιονδήποτε στον δρόμο σας. Η 17η Αυγούστου είναι αξιοσημείωτη μέρα για εσάς και το ταίρι σας – μια συζήτηση ή μια απόφαση θα σας φέρει πιο κοντά.

ζωδια Λέων

Η ερωτική σας ζωή θα είναι ένα λαμπερό διαμάντι αυτό το καλοκαίρι, οπότε ετοιμαστείτε να επιδειχτείτε! Από τις 12 Ιουλίου μέχρι τις 5 Αυγούστου η Αφροδίτη θα είναι στον Λέοντα, χρήζοντας σας τους ωραιότερους απ’ όλους. Εύκολα θα μπορείτε να προσελκύσετε τους άλλους στο δρόμο σας και θα έχετε μια συνολική ανανέωση στην «αγαπητικότητα» σας. Θα νιώθετε έξτρα ρομαντικοί στη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 2 Αυγούστου. Τα πράγματα γίνονται πραγματικά σέξι αυτή την ημέρα, γιατί ο Άρης θα εισέλθει ταυτόχρονα στον 5ο Οίκο σας, του έρωτα και της απόλαυσης. Αυτό σημαίνει ότι η ερωτική σας ζωή μπορεί πραγματικά να γίνει πιο θερμή, από όσο μπορείτε να χειριστείτε. Απολαύστε!

ζωδια-ταρο-99

ο συνδυασμος του ζωδιου με τον ωροσκοπο σας

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Το πρωτο ραντεβου των ζωδιων

εσυ ποτε  εχεις γενεθλια ;

αδελφη ψυχη;;; καρμικες συναστριες 

 

ζωδια Παρθένος

Αυτό θα είναι ένα καλοκαίρι για να λάμψετε, Παρθένοι. Ο Δίας παραμένει στο ζώδιό σας μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου, δίνοντάς σας μια εξαιρετική δόση αισιοδοξίας και λάμψης, που αποπνέετε στον έξω κόσμο. Αυτού του είδους το φως θα προσελκύσει σίγουρα θετικές σχέσεις δρόμο σας.

Απολαύστε ξεχωριστές ρομαντικές προοπτικές μεταξύ 5 και 30 Αυγούστου, καθώς ο πλανήτης του έρωτα, Αφροδίτη, περιοδεύει στο ζώδιό σας. Η αγάπη θα είναι ιδιαίτερα τυχερή στις 27 Αυγούστου, όταν η Αφροδίτη και ο Δίας θα ενωθούν. Αυτή θα είναι η τελευταία φορά που συναντιούνται στην Παρθένο για 12 χρόνια, οπότε μην χάσετε την ευχαρίστηση!

Διαβαστε τα ερωτικα ωροσκοπια του καλοκαιριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος  ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65