Βορειος Δεσμος στον Λεοντα – Καρμικες Αλλαγες

karma-karmikes-sxeseis

 

Αστρολογια 09 Μαΐου – Ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης μπαίνει στον Λέοντα (έως τις 06 Νοεμβρίου 2018)

Όταν ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης βρίσκεται στον Λέοντα, στο αντίθετο σημείο του, ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης βρίσκεται στον Υδροχόο. Μαζί σχηματίζουν έναν άξονα ενέργειας, ο οποίος, στην περίπτωση αυτή, κινείται προς τον Λέοντα και μακριά από τον Υδροχόο.

Στον Βόρειο Δεσμό απορροφάτε την ενέργεια· έχετε επίγνωση και στρέφεστε στη μάθηση και αντιμετωπίζετε (ή σας αντιμετωπίζουν) νέες προκλήσεις.

 

Για περίπου ενάμιση χρόνο, μαθαίνετε για την ενέργεια του Λέοντα: τη δημιουργικότητα, τη διασκέδαση, την έκφραση του εαυτού και τον εορτασμό της ζωής, καθώς και να κάνετε τα πάντα με ειλικρινή τρόπο (από αγάπη και δόσιμο και όχι από καθήκον ή υποχρέωση).

zodia-taro-45

Αυτή είναι η εποχή που πρέπει να ενισχύσετε την αίσθηση του εαυτού σας, ώστε να είστε σε πλήρη επαφή με το «εγώ» που κάνει τη δημιουργία, την έκφραση κλπ. Το να νιώθετε καλά με τον εαυτό σας συχνά συγχέεται με τον εγωισμό και την απορρόφηση στον εαυτό, αλλά ο εγωισμός γίνεται κάτι ανθυγιεινό μόνο όταν απαιτούμε ο εαυτός μας, οι ανάγκες μας και οι προτεραιότητές μας να είναι το πιο σημαντικό όλων, πάντα.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Η υγιής, πνευματώδης ατομικότητα είναι αρκετά ισχυρή ώστε να μοιράζεται το προσκήνιο ή ακόμα και να το στρέφει στους άλλους που χρειάζονται αγάπη και φως.

Στον Νότιο Δεσμό (στον Υδροχόο σε αυτή την περίπτωση) αφήνουμε κάτι που δεν χρειαζόμαστε πλέον. Μόλις μάθετε το μάθημα του Νότιου Δεσμού, το απελευθερώνετε· το μετακινείτε από το προσκήνιο στο παρασκήνιο.

Ο Υδροχόος έχει να κάνει με το ποιοι είμαστε στο πλαίσιο των ομάδων στη ζωή μας: φίλοι, γνωστοί, συνεργάτες, κοινότητα, σωματεία, οργανώσεις και κοινωνία γενικότερα. Η παγίδα του Υδροχόου είναι ότι είναι συχνά πάρα πολύ εύκολο να γίνουμε μέρος μιας ομαδικής σκέψης, όπου απλώς ακολουθούμε αυτό που σκέφτεται ή θέλει η ομάδα.

Διαβαστε αναλυτικα το Ωροσκοπιο του Αναδρομου Πλουτωνα  για καθε συνδυασμο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ίσως χρειαστεί να διαχωρίσετε τον εαυτό σας από οποιεσδήποτε ομάδες είστε έχετε εμπλακεί αρκετά ή ίσως να σηκωθείτε και να εκφράσετε τις δικές σας ιδέες και παρατηρήσεις που μπορεί να είναι αντίθετες από της ομάδας. Μπορεί επίσης να είναι μια εποχή που ανακαλύπτετε ότι η συμμετοχή σας σε ορισμένες ομάδες έχει χάσει τη χρησιμότητά της και ήρθε η ώρα να τις αφήσετε και να βρείτε άλλες που αντικατοπτρίζουν καλύτερα τη σημερινή σας οπτική.

Τα θέματα των Λέοντα – Υδροχόου θα εξελιχθούν επίσης στους Οίκους του γενέθλιου χάρτη σας, όπου βρίσκονται αυτά τα ζώδια και θα αντιμετωπίσετε προκλήσεις των Οίκων, όπου βρίσκεται ο Βόρειος Δεσμός και θα αφήσετε πίσω σας κατάλοιπα που σχετίζονται με τον αντίθετο Οίκο, όπου βρίσκεται ο Νότιος Δεσμός.

Διαβαστε τις Καρμικες Υποχρεωσεις σας αναλυτικα για καθε συνδυασμο  

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις