Αναδρομος Πλουτωνας – Καλοκαιρινή Ανανέωση Α

zwdia-prwti-imera-kalokairioy

 Αστρολογια  Ανάδρομη Πορεία του Πλούτωνα 2017

Ο πλανήτης του μετασχηματισμού και της ανανέωσης, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, γύρισε σε ανάδρομη πορεία για το καλοκαίρι  και δεν θα επιστρέψει στην κανονική του πορεία και πάλι μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου, 2017. Αυτό σας δίνει το θάρρος να αντιμετωπίσετε τους εσωτερικούς δαίμονές σας και ακόμα να τους παραδώσετε την ειδοποίησή για έξωση!

Οι συλλέκτες των απορριμμάτων είναι εδώ. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να καθαρίσετε, να εξορκίσετε και να εκτοξεύσετε τους παλιούς φόβους, τις παρανοήσεις και τα εμπόδια και να τα μετατρέψετε σε προσωπική εξουσία. Ο Πλούτωνας σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στον Ζυγό αυτήν την άνοιξη, που χαρακτηρίζει το 2017.

 

Επομένως είναι ιδιαίτερα σημαντικό να εξετάσετε παλιές πεποιθήσεις που δεν σας εξυπηρετούν πλέον, καθώς και σχέσεις και καταστάσεις που εμποδίζουν την επιτυχία σας!

zodia-taro-45

Έχετε κάποιους πλανήτες ή σημεία (όπως τον ωροσκόπο ή το μεσουράνημα) στις 15-20 μοίρες του Αιγόκερω; Ή σε οποιοδήποτε άλλο Πρωτεύον ζώδιο όπως ο Κριός, ο Καρκίνος ή ο Ζυγός; Εάν ναι, είστε σε μεγάλη εγρήγορση τους για αρκετό χρονικό διάστημα και τους επόμενους πέντε μήνες έχετε την ευκαιρία να καλύψετε τις σημαντικές αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σας και να ξεκινήσετε μια διαδικασία προσωπικής μεταμόρφωσης. Πέρα από αυτό, όλοι περνούν από μια διαδικασία ανακύκλωσης κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ανάλογα με το πού πέφτει ο ανάδρομος Πλούτωνας στο ωροσκόπιο σας.

zwdia-66

Ωροσκόπια

Πώς επηρεάζει ο ανάδρομος Πλούτωνας το ζώδιό σας; Τσεκάρετε το ωροσκόπιο για το ζώδιό σας και τον ωροσκόπο σας. Αυτή η διέλευση θα είναι ιδιαίτερα ισχυρή αν ο ωροσκόπος σας πέφτει περίπου στις 15-20 μοίρες στον Αιγόκερω ή στον Καρκίνο!

ζωδιο Κριός, Ωροσκόπος Κριός ή Πλούτωνας στον 10ο Οίκο

Όπου κι αν νομίζατε ότι κατευθυνόσασταν, τα πράγματα αλλάζουν, όπως θα επιβεβαιώσει το ωροσκόπιο της καριέρας σας για το 2017. Οι καθυστερημένοι στόχοι εμποδίζουν την εξεύρεση μιας νέας και πιο εκπληκτικής πορείας στη ζωή σας; Μια μετεωρική άνοδος στην εξουσία ή μια πτώση στα μάτια των ανωτέρων σας μπορεί να σας κλονίσει. Ό,τι κι αν νομίζατε ότι πρέπει να κάνετε ή να υποστηρίζετε μπορεί να σας εμποδίζει από το να ακολουθήσετε την αληθινή σας κλήση. Ξεκαθαρίστε τις προθέσεις σας.

ζωδιο Ταύρος, Ωροσκόπος Ταύρος ή Πλούτωνας στον 9ο Οίκο

Είναι σαν να αντιμετωπίζετε μια ισχυρή θρησκευτική μεταμόρφωση! Χριστιανοί, Μουσουλμάνοι, Ινδουιστές ή άθεοι, οι ιδέες σας για τον κόσμο και για το τι είναι σωστό και τι λάθος αλλάζουν ριζικά. Μπορεί να από την φιλοσοφία στις υψηλές πανεπιστημιακές αίθουσες ή να βιώσετε ένα πολιτισμικό σοκ μετά από ένα ταξίδι ή μέσω των μέσων ενημέρωσης. Όλοι έχουμε τις προκαταλήψεις μας, τις δογματικές νοοτροπίες και τις στενές απόψεις μας. Αυτό το καλοκαίρι είναι η ιδανική στιγμή για να ξεριζώσετε τις δικές σας!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

ζωδιο Δίδυμοι, Ωροσκόπος Δίδυμοι ή Πλούτωνας στον 8ο Οίκο

Τα χρήματα είναι μια βρώμικη δουλειά και τα καταπιεσμένα συναισθήματα του φθόνου και της απληστίας θα μπορούσαν όλα να βγουν στην επιφάνεια. Γνωρίζετε τη συμφωνία: τα δικά σου δικά μου και τα δικά μου, δικά μου. Οι οικονομικές εξαρτήσεις βγάζουν το χειρότερο από μέσα μας και αυτή είναι η ευκαιρία σας να αντιμετωπίσετε πράγματα όπως η κατανομή των περιουσιακών στοιχείων, οι επιχορηγήσεις, τα δάνεια, οι φόροι, οι σεξουαλικές διαστροφές και τα συναισθηματικά θέματα που συνοδεύουν τέτοια πράγματα. Από στρίπερ σε καλόγρια ή από άγαμος σε ζιγκολό; Όλοι είναι δυνατά αυτό το καλοκαίρι!

zodia-99

ζωδιο Καρκίνος, Ωροσκόπος Καρκίνος ή Πλούτωνας στον 7ο Οίκο

Το ταίρι σας είναι ένας συνδυασμός του Jekyll και του Hyde; Είναι κάποιος δύσκολος; Εάν το ένα λεπτό όλα πάνε καλά και μετά γίνεται ο κακός χαμός, είναι επειδή άλλοι παίζουν βρώμικα και η μάνα πάντα κερδίζει. Οι σχέσεις φαίνονται να είναι όλα ή τίποτα αυτές τις μέρες και αυτό θα μπορούσε να σας κάνει να τις διαγράψετε εντελώς. Ώρα να γυρίσετε την ισορροπία της εξουσίας! Το καλοκαίρι είναι ιδανικό για να αντιμετωπίσετε τους βαθύτερους φόβους στις σχέσεις σας! «Έως ότου ο θάνατος να μας χωρίσει» δεν είναι απλά λόγια όταν ο Πλούτωνας βρίσκεται στον Οίκο των σχέσεών σας. Ας είναι μια αναγέννηση και μια ανανέωση!

Διαβαστε τις Καρμικες Υποχρεωσεις σας αναλυτικα για καθε συνδυασμο  

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδιο Λέων, Ωροσκόπος Λέων ή Πλούτωνας στον 6ο Οίκο

Έχετε ποτέ ακούσει για τα απλά κόλπα που σας κάνουν ευκολότερη τη ζωή; Ώρα να ακολουθήσετε τη λογική, να κάνετε μια μικροσκοπική αλλαγή στον τρόπο ζωής σας και να πετύχετε απίστευτα αποτελέσματα! Είναι η απόλυτη αποτοξίνωση ή η απόλυτη, θαυματουργή θεραπεία. Τι θα επιλέξετε; Να επαναπρογραμματίσετε μια αρνητική σκέψη; Να κόψετε τη ζάχαρη από τη διατροφή σας; Το ίδιο ισχύει και για την εργασία σας. Υπάρχουν πράγματα που σας κάνουν αναποτελεσματικούς ή φόβοι που σας κρατούν πίσω από το να βρείτε την ιδανική δουλειά σας; Αυτό το καλοκαίρι είναι ο ιδανικός χρόνος για να απαλείψετε τις κακές συνήθειες!

Διαβαστε αναλυτικα το Ωροσκοπιο του Αναδρομου Πλουτωνα  για καθε συνδυασμο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65