Αναδρομος Πλουτωνας – Καλοκαιρινή Ανανέωση Β

zwdia-erwtikes-21-7-14

 Αστρολογια  Ανάδρομη Πορεία του Πλούτωνα 2017

ζωδιο Παρθένος, Ωροσκόπος Παρθένος ή Πλούτωνας στον 5ο Οίκο

Η αγάπη μπορεί να σας αλλάξει τη ζωή! Τι φοβάστε; Τη δύναμη της αληθινής αγάπης; Το σεξ; Ή ίσως είστε τόσο συνηθισμένοι να τα κλείνετε όλα μέσα σας, να λογοκρίνετε τον εαυτό σας και να τον κρατάτε υπό έλεγχο, που φοβάστε πάρα πολύ να τον αφήσετε ξαφνικά χαλαρό και να αποκαλυφθεί… ένας Θεός ξέρει τι;

Αλλά η επιθυμία σας για ζωή διψά για έκφραση και αυτό το καλοκαίρι είναι μια καλή στιγμή για να εξορίσετε αυτούς τους δαίμονες, να καθαρίσετε τους ιστούς και να ζήσετε στο έπακρο!

zodia-taro-45

 

ζωδιο Ζυγός, Ωροσκόπος Ζυγός ή Πλούτωνας στον 4ο Οίκο

Είστε έτοιμοι για έναν ακόμη γύρο στον Τροχό της τύχης; Είναι ακόμα ένα έτος – τραινάκι, που μπορεί να μετατραπείτε από πάμπλουτοι σε ρακοσυλλέκτες… ή και αντίστροφα!

Είναι σαν να παίζετε Μονόπολη επίσης, μόνο που τα πονταρίσματα είναι υψηλότερα. Τι είναι το σπίτι για σας, Ζυγοί; Τι σκοτεινά μυστικά κρύβει η ανατροφή σας; Τι συμβαίνει με το οικογενειακό σας δέντρο; Δεν υπάρχει πουθενά μέρος να κρυφτείτε. Το καλοκαίρι είναι η τέλεια στιγμή για να αντιμετωπίσετε τη σκιά σας και να καθαρίσετε το παρελθόν σας.

zwdia

ζωδιο Σκορπιός, Ωροσκόπος Σκορπιός ή Πλούτωνας στον 3ο Οίκο

Ο κίνδυνος παραμονεύει σε κάθε γωνιά και το υπερβολικά κοφτερό, καχύποπτο μυαλό σας δουλεύει σε υπερβολική ταχύτητα, Σκορπιοί. Προσπαθεί να καταλάβει τους ανθρώπους, να καταλάβει το νόημα πίσω από τις λέξεις και να περιηγηθεί στο επικίνδυνο πολιτικό έδαφος κάτω από τα πόδια σας. Οι συναντήσεις με τους γείτονες και τα αδέλφιά σας είναι έντονες και θα μπορούσαν να αποκαλύψουν άσχημες αλήθειες – όλες τροφή για σκέψη για το καλοκαίρι. Ώρα να καθαρίσετε τον εαυτό σας από τις αυταπάτες, την παραπληροφόρηση και την αρνητική σκέψη.

ζωδιο Τοξότης, Ωροσκόπος Τοξότης ή Πλούτωνας στον 2ο Οίκο

Είναι μια κλασική ιστορία «από τα κουρέλια στα μετάξια» ή «από τα μετάξια στα κουρέλια» – αυτή, δυστυχώς, είναι επίσης μια επιλογή. Ποιος ξέρει, ίσως να βιώσετε και τα δύο πριν την ολοκλήρωση αυτής της διέλευσης του Πλούτωνα το 2024! Τα πράγματα καθορίζονται μόνα τους σχετικά με τα οικονομικά σας και τα ρίσκα είναι μεγάλα. Η δουλειά σας αυτό το καλοκαίρι είναι να καταλάβετε τι σημαίνουν τα χρήματα και η οικονομική ασφάλεια για εσάς, να αντιμετωπίσετε τους οικονομικούς σας φόβους και να αντιμετωπίσετε τα εμπόδια για την οικονομική επιτυχία σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

ζωδιο Αιγόκερως, Ωροσκόπος Αιγόκερως ή Πλούτωνας στον 1ο Οίκο

Είστε σαν μετασχηματιστής ισχύος! Κρατάτε τα κλειδιά του βασιλείου και αν υπάρχει κάτι που θέλει κάποιος, πρέπει πρώτα να περάσει από σας! Μπορεί να αισθάνεστε τόσο ισχυροί ή μπορεί και όχι και μπορεί ακόμα και να κολλήσετε σε μια διαμάχη για την εξουσία ή έναν αγώνα για την επιβίωση. Αλλά το γεγονός είναι ότι είστε ισχυροί. Και μεταμορφώνεστε λίγο κάθε μέρα. Νέα κόμμωση; Νέα ρούχα; Νέο σώμα; Νέα στάση; Νέο όνομα; Νέα ταυτότητα;

zwdia-765

Το ερώτημα είναι, πόσο καλά γνωρίζετε τον εαυτό σας; Εάν δεν τον ξέρετε και τόσο καλά, διατρέχετε τον κίνδυνο να περπατήσετε στη σκοτεινή πλευρά. Και τότε θα είναι η απληστία, η λαχτάρα, ο φθόνος και ο φόβος που θα έχουν όλη τη δύναμη και όχι εσείς και θα καταπατήσουν τα πάντα, ακόμα και εσάς! Ρωτήστε τον εαυτό σας αυτό το καλοκαίρι: ποιο ισχύει;

ζωδιο Υδροχόος, Ωροσκόπος Υδροχόος ή Πλούτωνας στον 12ο Οίκο

Θυμάστε τι ονειρευτήκατε χθες το βράδυ; Τα όνειρά σας είναι γεμάτα με δαίμονες, τέρατα και άλλα κακοποιά όντα που προσπαθούν να σας νικήσουν; Αυτά μπορεί να είναι οι σεξουαλικές ορμές σας που προσπαθούν να βγουν στο φως. Ή μπορεί να είναι η καταπιεσμένη σας απληστία και η λαχτάρα σας για εξουσία – ο Υδροχόος είναι ένα τόσο ιδεαλιστικό ζώδιο, εξάλλου, που δεν υπάρχει χώρος για τέτοια απολίτιστα συναισθήματα στην όμορφα κατασκευασμένη προσωπικότητά σας. Χρησιμοποιήστε το καλοκαίρι για να κρυφτείτε – όπως ο Spiderman – και να καταστρέψετε τους εχθρούς σας.

Διαβαστε τις Καρμικες Υποχρεωσεις σας αναλυτικα για καθε συνδυασμο  

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδιο Ιχθύες, Ωροσκόπος Ιχθύες ή Πλούτωνας στον 13ο Οίκο

Ω, οι διάδρομοι της εξουσίας! Βρίσκεστε στη διαδικασία του να μεταβάλλετε κυριολεκτικά την κοινωνική τάξη. Μπαίνετε στους ελίτ κύκλους, όπως η Σταχτοπούτα που πηγαίνει στο χορό, και σιγά σιγά αφήνετε το ανεξίτηλο σημάδι σας. Αλλά αυτός ο υψηλός και δυνατός κόσμος είναι γεμάτος από σκοτεινά μυστικά και προδοσία, οπότε κρατήστε το πνεύμα σας ανεπηρέαστο.

Εάν αισθάνεστε κοινωνικά αποκομμένοι, κοιτάξτε ειλικρινά τι είναι αυτό που έχετε να προσφέρετε. Ήδη στην κορυφή του παιχνιδιού σας; Τώρα έχετε τη δύναμη να κάνετε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος! Αυτό το καλοκαίρι είναι μια καλή στιγμή για να εξετάσετε το πώς.

Διαβαστε αναλυτικα το Ωροσκοπιο του Αναδρομου Πλουτωνα  για καθε συνδυασμο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia