Δεύτερο δεκαπενθήμερο Μαρτίου 2016

digital-landscape-wallpaper-1600×1200

Δεύτερο δεκαπενθήμερο Μαρτίου 2016

 

Αστρολογια: Το δεύτερο δεκαήμερο του Μαρτίου, είναι φορτωμένο με έντονες αστρολογικές όψεις, που θα δώσουν την θετική τους ενέργεια, για όλο το υπόλοιπο της Άνοιξης. Η πανσέληνος στις 23/03, επηρεάζει τα ζωδια του Νερού και της Φωτιάς. Η αλλαγή του ζωδίου από Ιχθύ σε Κριό, θα ανασύρει ιστορίες του παρελθόντος.

 

Κριός: Πλάνα και σκέψεις που θα ολοκληρωθούν γρήγορα… θα φέρουν τον σύντροφο σας πιο κοντά, πριν λήξει ο μήνας. Σίγουρα η οικονομική ασφάλεια είναι κάτι που θα δώσει τις επόμενες εβδομάδες, την ισχυρή δύναμη για περισσότερες δράσεις προς την κατεύθυνση της κοινής ζωής με τον σύντροφο σας. Το παρελθόν σας… ας περιμένει τον επόμενη πιθανή ευκαιρία!
Τυχερή ημερομηνία: 19 Μαρτίου
Τα νούμερα σας: 2, 19, 22
Love life: ***/**

Ταύρος: Άμεσα και στο τώρα καλείστε να πάρετε τελειωτικές αποφάσεις για την ερωτική σας πραγματικότητα. Οι μέρες μέχρι τις 20/03, δίνουν τις μοιραίες ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσετε πρώτα μέσα σας, τι ακριβώς συμβαίνει και μετά να το ανακοινώσετε ευθέως, και στον σύντροφο σας. Γενικότερα κρατήστε χαμηλούς τόνους, και δώστε περισσότερο χρόνο σε όλους τους εμπλεκόμενους. Αποφύγετε τις υπερβολές στην Πανσέληνο.
Τυχερή ημερομηνία: 24 Μαρτίου
Τα νούμερα σας: 3, 9, 26
Love life: **/***

zodia-taro-45

αγαπη

 

Το Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο

ζωδια Σαββατοκυριακο 12-13/03 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 12-13/03 Β

Ηλιακες  συναστριες

Ψυχικες συναστριες

Ραντεβου με το καθε ζωδιο

 

Δίδυμοι: Σαφώς δεν έχετε ακόμα συνειδητοποιήσει ότι ο Χειμώνας τελείωσε, και εσείς θα πρέπει λίαν συντόμως να εγκλιματιστείτε στο νέο πρόγραμμα της Άνοιξης. Αν βιώνετε συναισθηματική ή ερωτική απογοήτευση τότε να είστε έτοιμοι για νέα και ειδήσεις από την στιγμή που ο Ερμής, δεν θα είναι πια στον ίδιο οίκο με τον Ήλιο.
Τυχερή ημερομηνία: 19 Μαρτίου
Τα νούμερα σας: 10, 18, 24
Love life: **/***

Καρκίνος: Ξεκινάτε αυτήν την καινούργια εποχή με γεμάτες τις μπαταρίες από ένα διάστημα που σας αναζωογόνησε. Οι δεσμευμένοι θα λύσουν τις πηγές των καθυστερήσεων τους, και οι αδέσμευτοι θα τύχουν καινούργιων γνωριμιών όπου και ίσως κάτι γοητευτικό να τους έλξει την δύσκολη προσοχή… επιτέλους. Όλα πια σας δίνουν μια ιδιαίτερη γοητεία που θα τραβήξει βλέμματα.
Τυχερή ημερομηνία: 16 Μαρτίου
Τα νούμερα σας: 11, 20, 26
Love life: ***/**

tarw-wroskopio-4

Λέων: Είστε πάρα πολύ στρεσαρισμένοι με τις αισθηματικές σας υποθέσεις που έχετε σταματήσει, και οτιδήποτε άλλο κάνετε στην υπόλοιπη σας ζωή. Οι ημέρες που θα έρθουν θα βγάλουν, στην επιφάνεια, πολλές κρυμμένες αλήθειες που θα χρειαστεί να διαχειριστείτε, με ψυχραιμία και ωριμότητα. Αν τελικά κάτι στην σχέση σας δεν σας αρέσει καλύτερα απομακρύνετε το… και αν αυτό δεν γίνεται.. τότε απομακρυνθείτε πρώτοι εσείς.
Τυχερή ημερομηνία: 17 Μαρτίου
Τα νούμερα σας: 07, 21, 30
Love life: **/***

Παρθένος: Διαθέστε άπλετο χρόνο στις κοινωνικές σας υποχρεώσεις και μην καταναλώνεστε μόνο γύρω, από το πρόσωπο του συντρόφου σας. Απολαύστε τις φιλικές σας παρέες, και μην απομακρύνεστε από ανθρώπους που ίσως και να προ-υπήρχαν …της τωρινής σας ερωτικής σχέσης. Για αυτούς που έχουν ‘σχέση ιντερνετική – με απόσταση’, θα λάβουν ευχάριστα νέα για συνάντηση.
Τυχερή ημερομηνία: 22 Μαρτίου
Τα νούμερα σας: 05, 12, 31
Love life: ***/**

Ζυγός: Ένας δύσκολος κύκλος που θα κλείσει, αυτήν την περίοδο, αλλά θα σας δυσκολέψει για να πάρετε αποφάσεις και να διατηρήσετε τις ισορροπίες μέσα σε όλες τις σχέσεις. Μια προσοχή θα χρειαστεί παραπάνω μεταξύ 19 και 23 του Μαρτίου όπου πολλά κρυφά και απωθημένα, θα έρθουν στο φως και θα ζητήσουν την τελική τους επίλυση.
Τυχερή ημερομηνία: 28 Μαρτίου
Τα νούμερα σας: 02, 17, 22
Love life: **/***

Σκορπιός: Οι δράσεις σας, μόνο το χάος μπορούν να επιφέρουν. Κρατήστε μικρό καλάθι σε δηλώσεις τρίτων, που στο παρελθόν δεν σας έχουν πείσει για τις προθέσεις τους. Οι μέρες γύρω στην κίνηση του Ήλιου 20/03 στον Κριό, θα σας δημιουργήσου καταστάσεις εκνευρισμού, που πρέπει να ισορροπήσετε χωρίς ακρότητες.
Τυχερή ημερομηνία: 25 Μαρτίου
Τα νούμερα σας: : 01, 18, 25
Love life: */****

Τοξότης: Αφήστε τους δισταγμούς και την παθητικότητα κατά μέρος, και μην αργοπορείτε τις αποφάσεις σας. Όλα τα αστρολογικά σας ευνοούν για μονιμότητα στην ερωτική σας ζωή. Συγκεντρώστε την προσοχή σας σε οτιδήποτε αξίζει να συνεχιστεί. Από τις 22 του Μαρτίου και μετά, θα έχετε ειδήσεις από το παρελθόν που θα σας ξαφνιάσουν.
Τυχερή ημερομηνία: 22 Μαρτίου
Τα νούμερα σας: 03, 08, 12
Love life: **/***

Αιγόκερως: Αισθάνεστε την μεγάλη ανάγκη να αποδράσετε από όλους και από όλα πια. Οι προηγούμενοι μήνες σας κούρασαν υπερβολικά, και αυτό που επιθυμείτε είναι να βρείτε την ψυχική σας γαλήνη, ακόμα και μέσα από χωρισμό. Το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου, θα σας δοθεί ευκαιρία για συζητήσεις.
Τυχερή ημερομηνία: 31 Μαρτίου
Τα νούμερα σας: 04, 10, 24
Love life: *****

Διαβαστε αναλυτικα για καθε ζωδιο το  ερωτικο ωροσκοπιο της Ανοιξης

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος  ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

Υδροχόος: Από τα πιο ευνοημένα ζώδια, που για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου, μπορούν να θεωρηθούν τυχεροί σχεδόν σε όλους τους τομείς. Πολλές οι σκέψεις γύρω από αποφάσεις ζωής που ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί σαν θεώρηση. Για αυτούς που έχουν μακροχρόνιες και ποιοτικές σχέσεις… από τις 23/03, πολλά θα μπορούν να εξελιχτούν και με γοργούς ρυθμούς
Τυχερή ημερομηνία: 23 Μαρτίου
Τα νούμερα σας: 05, 11, 21
Love life: ****/*

Ιχθείς: Θα χρειαστεί να συμπαρασταθείτε σε αυτούς για τους οποίους σας ενδιαφέρει η παρουσία τους στην τωρινή ζωή σας. Μέσα σε αυτούς μην ξεχνάτε και τον καλό εαυτό σας, που εδώ και καιρό τον έχετε παραμελήσει. Η ψυχική σας ευφορία θα εκτοξευτεί με την αλλαγή του Ήλιου στον Κριό, που ίσως να φέρει στους ελεύθερους το ιδανικό ταίρι.
Τυχερή ημερομηνία: 17 Μαρτίου
Τα νούμερα σας: 09, 14, 26
Love life: **/***