Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο 11/3-18/3

ζωδια-ωροσκοπος-1

Εβδομαδιαίο  Ερωτικό Ωροσκόπιο 11/3-18/3

ζωδια Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Σε έναν τέλειο κόσμο θα το ονειρευόσασταν και θα συνέβαινε, αλλά αυτό θα προκαλούσε χάος βέβαια. Ίσως γι’ αυτό λίγη προσπάθεια, πολλά όνειρα και λίγη πίστη στην μαγεία της αγάπης, μπορούν να κάνουν θαύματα. Όχι; Παραμύθια λέτε; Τολμήστε να ονειρευτείτε, κάντε την προσπάθεια και εμπιστευτείτε την μαγεία.

ζωδια Ταύρος (21 Απριλίου- 21 Μαΐου)

zodia-taro-45

Και τι αν κάποια που ξέρατε, ήξερε κάποιον που τον ήξερε, τότε που.. και αυτά που είπαν δεν ήταν τόσο κολακευτικά; Οι άνθρωποι απλά απολαμβάνουν το ”θαψιμο”, για να λέμε την αλήθεια. Εμπιστευτείτε τα δικά σας ένστικτα, αγνοείστε τα κουτσομπολιά και δοκιμάστε το αν το λέει η καρδιά σας.
ζωδια Δίδυμοι (22 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Όταν φτάσετε στα όρια που δεν μπορείτε πλέον να ξεπεράσετε, η επιπολαιότητα κάποιων δεν είναι καθόλου σέξι. Αλλά ανάμεσα σε όλους αυτούς, κάποιος κάθετε ήσυχα, που δεν την πατάει και λάμπει σαν διαμάντι. Η αληθινή ευκαιρία, δεν είναι μακριά.
ζωδια Καρκίνος (22 Ιουνίου-23 Ιουλίου)

Δεν είναι εύκολη αυτή η αγάπη, τα πάνω κάτω, τα το κάνει, δεν το κάνει, και όλα τα πρωτόκολλα του φλερτ που δεν φαίνετε να σταματάνε ποτέ. Δεν είναι, οπότε δοκιμάστε ένα απλό τεστ. Κινδυνεύει να σπασει η καρδιά σας κάθε φορά που την ή τον βλέπετε; Όχι; Συνεχίστε τον δρόμο σας.

zwdia-tarw-zodia-19

Το Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο

ζωδια Σαββατοκυριακο 12-13/03 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 12-13/03 Β

Ηλιακες  συναστριες

Ψυχικες συναστριες

Ραντεβου με το καθε ζωδιο
ζωδια Λέων (24 Ιουλίου- 23 Αυγούστου)

Όσο μεγαλώνετε, θα δείτε πως κάποιοι δεν σας λένε την αλήθεια, όσο ο σκοπός τους είναι να δουν τι μπορουν να ”κλεψουν” απο εσας. Φανταστείτε. Προσέξτε αυτούς που μπορεί να μην είναι αυτό που φαίνονται.
ζωδια Παρθένος (24 Αυγούστου- 23 Σεπτεμβρίου)

Η Αφροδίτη μπαίνει τον οριζοντα των σχέσεων σας αυτή την εβδομάδα και όσο ετοιμάζετε να αποχαιρετήσει τον Ποσειδώνα, μπορεί να είναι σοφό να έχετε προετοιμάσει τις δικαιολογίες σας. Δικαιολογίες για τι, θα μου πείτε. Που αργείτε στην δουλειά, που νυστάζετε λίγο παραπάνω και που έχετε κομφετί κολλημένα στα μαλλιά σας.
ζωδια Ζυγός (24 Σεπτεμβρίου- 23 Οκτωβρίου)

Το να στέλνετε σε κάποιον μια αύρα ερωτισμού, μπορεί να δουλεύει στις ταινίες, αλλά η αλήθεια είναι Ζυγοί, πως αν θέλετε να μεταδώσετε την γοητεία σας θα χρειαστείτε και εφεδρικό σχέδιο. Η μαγεία συμβαίνει για κάποιους, για εσάς όμως, έχει να κάνει με καλό σχεδιασμό και «τυχαία» να πέσετε πάνω τον άλλο.

zwdia
ζωδια Σκορπιός (24 Οκτωβρίου- 22 Νοεμβρίου)

Αν είστε μόνοι και ψάχνεστε, σας περιμένουν δωράκια καθώς ο Ήλιος, ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας, ζεσταίνουν το κομμάτι του χάρτη σας που ενθαρρύνει το καυτό φλερτ, οπότε ξεκινήστε. Αν δεν μπορείτε να ασχοληθείτε από την άλλη, μείνετε σπίτι, ο Έρωτας παραείναι ενεργός για τα γούστα σας.
ζωδια Τοξότης (23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου)

Ο Ήλιος ετοιμάζετε να περάσει από τον ουρανό των σχέσεων σας, αλλά όχι αυτή την εβδομάδα. Ναι είναι αυτή η περίπτωση του «κοίτα τι θα μπορούσα να έχω», καθώς βλέπετε τους υπόλοιπους να έχουν σερί τύχης, αλλά να ξέρετε πως και η ώρα σας είναι κοντά, πολύ κοντά. Πάρτε τις βιταμίνες σας.

ζωδια-ταρο-99

Διαβαστε αναλυτικα για καθε ζωδιο το  ερωτικο ωροσκοπιο της Ανοιξης

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος  ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 
ζωδια Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου- 20 Ιανουαρίου)

Το Σάββατο είναι καλή μέρα για εσάς, για να βγείτε, να γνωρίσετε κάποιον καλό και να πάρετε τον αριθμό τηλεφώνου του. Μόνο το Σάββατο; Όχι, απλά είναι καλύτερη ημέρα από τις υπόλοιπες και με πολύ, πολύ μεγάλη διαφορά. Πείτε ναι στις προσκλήσεις.
ζωδια Υδροχόος (21 Ιανουαρίου- 19 Φεβρουαρίου)

Δεν μπορώ παρά να αναρωτιέμαι πως θα ένιωθα αν είχα την θεά της αγάπης στο ζώδιο μου και δεν έκανα τίποτα με αυτή. Βιαστείτε, βιαστείτε και θα το ξαναπώ βιαστείτε, φεύγει στην αρχή της εβδομάδας Υδροχόοι. Καλύτερα να κάνετε και εσείς το ίδιο.

 

ζωδια Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου)

Η Αφροδίτη φωτίζει το ζώδιο σας τώρα, ψάχνει για τον έρωτα γύρω σας και μόλις βρεθεί με τον Ποσειδώνα, θα είστε έτοιμοι για το τέλος του παραμυθιού, αλλά το θέμα είναι, θα το βρείτε; Κατεβείτε από τα σύννεφα και κοιτάξτε γύρω σας.

zwdia-zodia-tarw