Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 09/03 Πέμπτη

HLF_121355950

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 09/03

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Εσείς έχετε πολλούς άσσους στο μανίκι σας κρυμμένους. Δεν χρειάζεται να κάνετε ακόμη κάποια κίνηση. Αφήστε τους άλλους πρώτα.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Αιγόκερως

Ταύρος: Οι σκέψεις σας είναι συνεχώς μεταξύ του παρόντος και του παρελθόντος. Αυτό που έχει την σημασία του, είναι να βρείτε εσείς τι τελικά θέλετε.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Ιχθείς

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Δεν έχετε καμία απολύτως δικαιολογία για να εκνευρίζεστε με το παραμικρό. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και τα πράματα που σας ευχαριστούν.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Καρκίνος

Καρκίνος: Δεν θα πρέπει πάνω από όλα να πιέζετε τον εαυτό σας. Οι μέρες σας δίνουν μια παραπάνω προτεραιότητα στα οικονομικά σας, που και σας χαροποιούν.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Τοξότης

Λέων: Οι αλλαγές που σκέφτεστε να κάνετε μέσα στην σχέση σας, ίσως και να βρουν τον άνθρωπο σας, αντίθετο. Τουλάχιστον μπείτε στην διαδικασία, να το συζητήσετε.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

Παρθένος: Όλα έχουν τροποποιηθεί, από την μέρα που έχετε χωρίσει. Αυτό ίσως και να σας κάνει να αισθάνεστε και πιο κοντά στις πραγματικές σας δυνάμεις.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Ζυγός: Έχετε βγει από την πρίζα. Παλιά είχατε μια υπερβολή σε όλα σας, αλλά στο τώρα έχετε προτάξει την κοινή λογική, και σίγουρα είστε πολύ καλύτερα.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Τοξότης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιός: Δεν υπάρχει κανένας λόγος, να θυμώνετε με το ταίρι σας, που δεν σας κάνει όλα τα χατίρια. Ίσως αυτό τελικά να είναι μόνο για το καλό σας.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Ιχθείς

Τοξότης: Με τα αστρολογικά αυτήν την εποχή να σας πιέζουν για αποφάσεις ζωής, εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι, απλά να σκεφτείτε πιο ώριμα.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Διαβαστε  το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Μαρτιου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Μπορείτε και μόνοι σας. Αφήστε το τι κάνουν οι γύρω σας, και συγκεντρωθείτε σε όλα αυτά που σας ευχαριστούν και σας γεμίζουν το μυαλό.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Ιχθείς

Υδροχόος: Αν αυτό που περιμένετε είναι κάποιος από το παρελθόν σας, να σας θυμηθεί, αυτό που θα εισπράξετε …είναι μόνο απανωτές καθυστερήσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Ιχθείς: Πολλά τα λόγια που σας έχον πει και άλλες τόσες οι υποσχέσεις που σας τάξανε. Μέχρι να φύγει ο Ήλιος από πάνω σας, θα έχετε και τις πράξεις.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ζυγός

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.