Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 01/01 Κυριακή

flirt-zwdia

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 01/01

Καλή Χρονιά σε όλους!!!

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Μην κατηγορείτε τους άλλους για τα δικά σας λάθη. Αν δεν κάνετε την προσωπική σας αυτοκριτική τίποτα δεν αλλάζει. Λειτουργήστε έτσι και μετά θα δείτε ότι το μυαλό σας θα ξεκαθαρίσει.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Αιγόκερως

zodia-taro-45

 

Ταύρος: Χαίρετε εκτίμησης, από αυτό το νέο πρόσωπο που υπάρχει στην ζωή σας. Τα άστρα είναι ευνοϊκά για να έρθετε, πιο κοντά σε κάθε επίπεδο.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Δίδυμοι: Οι προσπάθειες σας είναι ένα βήμα πριν δικαιωθούν. Η αναμονή που έχετε δείξει σε έναν χωρισμό, θα σας φέρει το εν λόγω άτομο στην αγκαλιά σας.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ζυγός

Καρκίνος: Αν τελικά βλέπετε και εσείς, ότι το ταίρι σας δεν ανταποκρίνεται στα δεδομένα σας και επί μακρόν, θα πρέπει να πάρετε και εσείς τις τελικές σας αποφάσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Λέων: Πολλά αυτά που θα κερδίσετε, αν κρατήσετε το στόμα σας κλειστό. Πολλές οι εντάσεις και οι διαφορές που τυχόν να προκύψουν αυτές τις ημέρες.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

Παρθένος: Δεν χρειάζεται να πείτε όλα αυτά που έχετε μέσα στο κεφάλι σας, Το συντροφικό σας ταίρι, γνωρίζει τι ζητάτε και θα σας το αποδώσει άμεσα.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Ιχθείς

Ζυγός: Κάποιος πραγματικά, έχει θαμπωθεί με την προσωπικότητα και την εμφάνιση σας. Να περιμένετε ερωτικές αποκαλύψεις λίαν συντόμως.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

Σκορπιός: Σίγουρα το καινούργιο έτος, έρχεται με τα καλύτερα υλικά και αισθηματικά δώρα για το ζώδιο σας. Ακόμη και με μόνιμες επανασυνδέσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

Τοξότης: Σας διακατέχει μια μόνιμη ανασφάλεια για την ερωτική σας ζωή. Αυτό όμως δεν είναι και το πιο υγιές. Ξεκαθαρίστε και πάρτε τις αποφάσεις σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Λέων

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Πολλές οι ευκολίες, που σας έρχονται από τον οικονομικό σας τομέα που θα σας κάνουν να δείτε, αυτήν την νέα χρονιά πολύ πιο θετικά.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Υδροχόος: Η αισθηματική σας κατάσταση, αλλάζει σε κάθε επίπεδο. Οι προβληματικές σχέσεις θα περάσουν από τα φίλτρα σας, και ίσως πια να τερματιστούν.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Ιχθείς: Πολλές οι συναισθηματικές σας διακυμάνσεις, που σας ταλαιπωρούν, και πρέπει πια να τερματιστούν και να σας κάνουν να δείτε την πραγματικότητα.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Παρθένος

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.