ερωτοσκοπιο 01/01 Κυριακή ωροσκοπιο

erwtas-vres-agapi-zwdia

ερωτοσκοπιο 01/01 Κυριακή ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

Ευτυχισμένο το νέο έτος!!!

ωροσκοπιο – Κριός
Αυτές τις γιορτινές ημέρες, κάντε την προσπάθεια σας, για να φέρετε πιο κοντά το άτομο που υπάρχει στην καρδιά σας. Θα δείτε και την απόλυτα θετική του στάση προς εσάς. Είναι μια ιδιαίτερη μέρα, που και όσοι είναι Free, θα δεχτούν πολλές προσκλήσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Μπορείτε να πείτε ότι, δεν είστε και απόλυτα ικανοποιημένοι, από όλα αυτά που έχετε ζήσει το προηγούμενο έτος. Σε αυτό ευθύνεται και το συντροφικό σας ταίρι, που δεν σας στηρίζει στις επιλογές σας. Από την ερχόμενη εβδομάδα, κάντε μια πιο ξεκάθαρη συζήτηση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Όλα είναι ικανοποιητικά για εσάς. Οι μέρες με τον ανάδρομο, σας προκαλούν για να κάνετε μεγάλες αλλαγές σε οικονομικό και αισθηματικό επίπεδο, που θα είναι πιο κοντά στα δικά σας δεδομένα. Αυτοί που είναι μόνοι, από τις 05/01, θα δεχτούν καινούργια φλερτ.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Κάποιος έχει την τάση να σας εκδηλώσει μια σειρά από προτάσεις αισθηματικού περιεχομένου. Αυτό είναι κάτι που το περιμένετε. Όσοι έχουν απομακρυνθεί – χωρίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, μέσα από την ώθηση, από τα κοινά περιβάλλοντα, θα έρθει η επανένωση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκόπιο – Λέων
Αν δεν θέλετε και αυτήν την χρονικά, να μείνετε μόνοι ή μέσα σε προβληματικές σχέσεις, κάντε τις πρακτικές αλλαγές σας. Αυτοί που έχουν σχέση από απόσταση, θα βρουν τελικά τους τρόπους για να είναι πλέον μαζί και καλά!
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Παρθένος
Σκεφτείτε λίγο πιο αναλυτικά, τι είναι αυτό που σας χαροποιεί και επιδιώξτε το μέσα στο νέο έτος. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα και μια νέα αγάπη. Σαν γήινο ζώδιο, θα πρέπει πρώτα να ισορροπήσετε την καλή σας ψυχολογία και τα οικονομικά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Ζυγός
Αυτή η Αφροδίτη, κάθε μέρα σας προκαλεί και μια νέα αναστάτωση. Είναι πιθανόν από την καινούργια εβδομάδα να σας φανερωθεί το παρελθόν και να ζητήσει μια κόμη ευκαιρία, για το μεταξύ σας. Αν έχετε ήδη φτιάξει την ζωή σας, μην το ρισκάρετε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Οι σκέψεις κάποιο ατόμου από τον φιλικό σας κύκλο, ή τον επαγγελματικό χώρο, έχουν ερωτική χροιά. Μπορεί και να το έχετε καταλάβει. Είναι θέμα ελάχιστου χρόνου για σας γίνουν οι αποκαλύψεις. Σκεφτείτε, ζυγίστε και στους δικούς σας χρόνους απαντήστε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Τοξότης
Η μοναξιά εσάς τους πύρινους πια δεν σας φοβίζει. Δεν σας ενδιαφέρει ακόμη και κοινή σχέση, που δεν έχει κάποιον νέο ορίζοντα να σας ανοίξει. Ακόμη και όσοι αυτήν την εποχή, είναι σε προβληματικές σχέσεις – καταστάσεις, θα κάνουν την κίνηση για ξεκαθαρίσματα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Πολλά τα καλά και τα ευχάριστα, που σας επιφυλάσσει το νέο έτος και στα αισθηματικά σας τα δύσκολα αλλά και στα οικονομικά σας που θα σας αποδώσουν τα μέγιστα. Ακόμη και όσοι έχουν μείνει μόνοι, είναι θέμα ημερών για να βρουν μια νέα αγάπη.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Το τι συμβαίνει μέσα σας το ξέρετε μόνο εσείς. Ίσως και να μην είστε και τόσο ευχαριστημένοι, από όλα αυτά που σας συμβαίνουν, που όμως είναι στο χέρι σας να τα αλλάξετε. Αυτό μπορεί και να σημαίνει να ξαναπλησιάσετε έναν παλιό σας έρωτα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Δεν θα καθίσετε με τα χέρια σταυρωμένα, και αυτήν την νέα χρονιά. Οτιδήποτε σας πλήγωσε θα το αφήσετε μόνιμα στο παρελθόν. Αυτοί που σας αδίκησαν δεν θα συνεχίσουν να είναι δίπλα σας. Ευχάριστα και τα νεότερα από οικονομικές δράσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zwdia