Ερωτική Αστρολογία Απρίλιος 2016

Spiritual_Connection_Wallpaper_by_Introduxium

Ερωτική Αστρολογία Σχέσεων Απρίλιος

 

Ο καινούργιος μήνας του Απριλίου, ξεκινάει με την κίνηση της Αφροδίτης από τους Ιχθείς στον Κριό στις 05/04, που θα δώσει μια ερωτική προτροπή σε όλα τα ζωδια της φωτιάς, για να κλείσουν υποθέσεις που μέχρι τώρα μόνο έκαναν άσκοπους κύκλους. Η νέα σελήνη στις 07 Απριλίου, θα φανερώσει ευκαιρίες σε οικονομικά ζητήματα για να αποδώσουν το μέγιστο άμεσα.

 

Κριός: Δυσκολίες και Δοκιμασίες
1) Ασχοληθείτε πιο ενεργά με το σπίτι και την οικογένεια σας, που σας έχει χάσει από τις αρχές του προηγούμενου μήνα. 2) Παραμείνετε συγκεντρωμένοι και οργανωμένοι πάνω σε αυτά που ζητήσατε από τον άνθρωπο σας, μην κάνετε πίσω. 3) Υποθέσεις εργασιακών μετά τις 12/04 θα τρέξουν για το συμφέρον σας.

Ταύρος: Ερωτική αποδέσμευση και ουτοπία
1) Περιορίστε τα λόγια και τις κινήσεις σας, που μόνο επαναλαμβάνετε και δεν δίνουν τίποτα περισσότερο σε εσάς. 2) Οι μέρες γύρω από την νέα σελήνη, θα προδώσουν αυτές τις διπλές σχέσεις που κινούνται υπογείως. 3) Οι αδέσμευτοι Ταύροι, έχουν όλον τον μήνα για να προχωρήσουν σε νέες κατακτήσεις.

zodia-taro-45

αγαπη

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

 

Δίδυμοι: Σύγχυση και ψευδαισθήσεις
1) Πολλές οι νέες προοπτικές που σας ανοίγονται στα ζητήματα του έρωτα, έτσι ώστε να καταφέρετε να ισορροπήσετε. 2) Δεν χρειάζεται αν έχετε χωρίσει να βιαστείτε, να αποδώσετε τις ενοχές και τα λάθη στην άλλη πλευρά. 3) Σταδιακά, οι μέρες μέχρι τις 15/04, σας δίνουν μια υλική ασφάλεια.

Καρκίνος: Φαντασία και δέσμευση
1) Πολλοί οι Καρκίνοι που θα αποφασίσουν μέσα στον νέο ζωδιακό μήνα, να κάνουν την κίνηση τους για γάμο – συγκατοίκηση. 2) Η νέα σελήνη θα δώσει τις αφορμές και τις ευκολίες για επανενώσεις ζευγαριών. 3) Κανένα πια εμπόδιο στην οικονομική σας ζωή που να σας καθυστερεί πια.

Λέων: Ερωτική παρηγοριά
1) Αναζητάτε να βρείτε τους σωστούς και έντιμους τρόπους που μπορούν να σας βάλουν και πάλι στο παιχνίδι της αγάπης. 2) Πολλές οι αποφάσεις των χωρισμένων να μην δώσουν πια άλλο χρόνο για εν γένει επανένωση. 3) Ευχάριστες οι ειδήσεις σε θέματα κληρονομικών – περιουσιακών.

Παρθένος: Αναγέννηση και κατάκτηση
1) Θα χρειαστεί να σκεφτείτε έξω από τα συνηθισμένα και να πράξετε με τόλμη για τον άνθρωπο σας. 2) Δώστε τον χρόνο στο απόμακρο ταίρι σας, για να σκεφτεί πιο καθαρά και να επιστρέψει. 3) Οι οικονομικές σας δοσοληψίες θα χρειαστούν μια εγκράτεια αυτόν τον μήνα.

 

Ζυγός: Σημαντικές αισθηματικές εξελίξεις
1) Οι νέες γνωριμίες στα μέσα του Απριλίου, μόνο να σας βάλουν σε πειρασμούς μπορούν και φυσικά, σε προβλήματα με την σχέση – γάμο σας. 2) Αφήστε τις υπερβολές και τα δράματα για μετά τις 15/04, δεν θα έχετε κανένα πρακτικό αποτέλεσμα. 3) Πολλές ξεχασμένες οικονομικές ιστορίες, θα ξεμπλοκαριστούν, και θα σας αποδώσουν ευκολίες.

Σκορπιός: Επισημοποιήσεις και διαζύγια
1) Είναι μια περίοδος για σημαντικές αποφάσεις που αφορούν καθολικά όλη σας την ζωή. 2) Κρατήστε εκτός από την καθημερινότητα σας, αυτούς που τελικά δεν σας καταλαβαίνουν. 3) Αγαπημένα πρόσωπα από μακριά, θα σας θυμηθούν – ανταμώσουν.

Τοξότης: Φλερτ και ερωτική εξωστρέφεια
1) Από εσάς εξαρτάται το τι θα γίνει και πως θα τρέξει η συναισθηματική σας σχέση. 2) Η παρεκτροπή των τελευταίων ημερών θα σας βάλει σε σκέψεις για να μιλήστε με αποδείξεις. 3) Νέες ομάδες ατόμων θα σας πλαισιώνουν και θα σας εντάξουν σε νέες δραστηριότητες.

tarw-taro-xartomanteia

Διαβαστε αναλυτικα για καθε ζωδιο το  ερωτικο ωροσκοπιο της Ανοιξης

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος  ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

Αιγόκερως: Συναισθηματικές ανάγκες
1) Θα χρειαστεί να φωτίσετε τις σκοτεινές πλευρές του δεσμού σας, που μόνο σας αγχώνει. 2) Θα συμμετέχετε σε κοινωνικές ομάδες που θα σας ανεβάσουν την ψυχολογία και την διάθεση. 3) Κρατήστε διακριτά τα όρια της δουλειά και της προσωπικής σας ζωής.

 

Υδροχόος: Επαφές και ξαφνικές συναντήσεις
1) Μια ειλικρινής σχέση είναι αυτό που αποζητάτε στην προσωπική σας ζωή. Τα αστρολογικά σας ευνοούν. 2) Θα διαπιστώσετε μεγαλύτερη έκφραση συναισθημάτων από το ενεργό σας ταίρι. 3) Οικονομικές σας καταστάσεις περνάνε πια στην επίλυση σας.

Ιχθείς: Κοινωνικές δραστηριότητες
1) Είναι μια καταπληκτική περίοδος για να ξεκαθαρίσετε μια παλιά σας υπόθεση που ακόμη σας διεκδικεί. 2) Συναρπαστικές πληροφορίες θα έρθουν τις επόμενες ημέρες για τον άνθρωπο σας. 3) Ευεργεσίες θα δεχτείτε από τρίτα άτομα που θα σας βοηθήσουν.