Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου 14/12 Α

sxeseis-swstos-syntrofos-zwdia

ωροσκοπιο Πανσέληνος στους Διδύμους, 14 Δεκεμβρίου

Μπορείτε να κάνετε ο,τιδήποτε αλλά όχι τα πάντα

Στις 14 Δεκεμβρίου σχηματίζεται η Πανσέληνος στους Διδύμους, και είναι άνετη και ζωηρή. Θα εμφυσήσει ένα φρέσκο αεράκι μέσα σε όλους, θα αλαφρύνει και θα φωτίσει τις καρδιές καθώς πλησιάζουν οι εορταστικές μέρες.

Η εποχή των Χριστουγέννων προσεγγίζει αυξάνοντας συνεχώς την ταχύτητά της, αν και δεν αποκλείεται να ξύνει κάποιες βαθιά ριζωμένες έγνοιες πικρίζοντας λίγο τη γενικότερη γλύκα. Όλοι νιώθουν την ανάγκη να ανανεωθούν μέσα από κοινωνικές δραστηριότητες, αδημονούν να βρεθούν με τους αγαπημένους τους ανθρώπους.

zodia-taro-45

 

Παράλληλα με αυτό το κλίμα, η αντίθεση που θα σχηματίσει η Πανσέληνος με τον εγκρατή Κρόνο θα είναι μια αδιάκοπη υπενθύμιση για τις πάντα παρούσες ευθύνες. Δεν είναι εφικτό να αποφύγει κανείς τις προσωπικές και κοινωνικές υποχρεώσεις, και το ολόγιομο φεγγάρι των Διδύμων θα σας κάνει να πιστεύετε ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα – και ακόμα περισσότερα! Θα υπάρχει ωστόσο η σκέψη να μην το παρακάνετε, καθώς ο άτεγκτος Κρόνος θέτει κάθετα όρια στον χρόνο, τα χρήματα και την ενέργεια.

Ευτυχώς ο Ήλιος από τον ενθουσιώδη Τοξότη θα σας εμπνέει να κρατάτε ψηλά το κεφάλι και να στοχεύετε στις υψηλότερες ηθικές. Το ευεργετικό και γαλήνιο τρίγωνο που θα σχηματίσει η Πανσέληνος με τον δραστήριο Άρη, εγγυάται ότι οι γλυκοί καρποί των προσπαθειών σας θα είναι άφθονοι. Μπορεί ο καθένας ατομικά να γίνει ο υπερήρωας της προσωπικής του ιστορίας, αν επικεντρωθεί στην επιλογή της αγάπης αντί του φόβου.

zwdia shmera

Διαβαστε το  αναλυτικο  Ωροσκοπιο  Πανσεληνου   για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Πανσεληνος  Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Η ζωηράδα των γιορτών είναι σε πλήρη εξέλιξη, πράγμα που σημαίνει ότι το πρόγραμμά σας είναι εντελώς στοιβαγμένο! Μια ευμετάβλητη Πανσέληνος στους Διδύμους και στον 3ο Οίκο σας της Επικοινωνίας, ανάβει τον προβολέα δίπλα σε όποια λέξη βγει από το στόμα σας. Αυτό το φλύαρο φεγγάρι διέπεται από τον σοβαρά σκεπτόμενο Κρόνο, που σας βοηθά όχι μόνο να μιλάτε υπεύθυνα αλλά να υπολογίζετε τις ηθικές αρχές που σας ωθούν να μιλήσετε. Ο Βούδας διδάσκει ότι «από τις χίλιες κενές λέξεις, είναι καλύτερη η μία λέξη που προωθεί την ειρήνη».

Πανσεληνος  Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Δεν είναι μυστικό ότι είστε λάτρεις των γλυκών απολαύσεων της ζωής, όμως είναι σημαντικό να σκέφτεστε ορθολογικά όσο αφορά τις δαπάνες σας. Η Πανσέληνος των Διδύμων θα φωτίσει τον 2ο Οίκο σας των Χρημάτων, παρακινώντας σας να συνειδητοποιήσετε από πού έρχονται τα χρήματά σας και πού πηγαίνουν. Είναι συνετό να αναθεωρήσετε την οικονομική σας διαχείριση, αν και υπάρχουν θέματα πολύ πιο βαθιά από την επιφάνεια. Σκεφτείτε ρεαλιστικά αυτή την περίοδο τις σπατάλες σας – τόσο των οικονομικών όσο και της ενέργειάς σας – καθώς τα «χρέη» που δεν σας επιστρέφονται μπορεί να ζορίσουν τον προϋπολογισμό αλλά και τις αντοχές σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Πανσεληνος  Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Η αντανακλαστική Πανσέληνος που σχηματίζεται πάνω σας, θα ρίξει φως στον 1ο Οίκο του Εαυτού σας. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να τολμήσετε κάποιες αναβαθμίσεις στην εμφάνισή σας, που θα σας βοηθήσουν να σημειώσετε ουσιαστικότερη πρόοδο. Ωστόσο πιο σημαντικά από τα μαλλιά και τα ρούχα σας, θα είναι τα άτομα που συναναστρέφεστε. Πρέπει να φανείτε ειλικρινείς στον εαυτό σας όσο αφορά τις πιο στενές σχέσεις της ζωής σας. Ο εξονυχιστικός Κρόνος αναμένει από εσάς να τις δείτε με ευθύτητα και σεβασμό, χωρίς να υπάρχει λόγος να τις ευτελίσετε με κατηγορίες και υπεκφυγές. Πρέπει να φύγει το παλιό, για να βρει χώρο το καινούργιο.

Πανσεληνος  Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Έχετε ήδη καθυστερήσει να προσφέρετε στον εαυτό σας λίγη ουσιαστική ξεκούραση και ηρεμία! Αυτό θα κεντρίσει η Πανσέληνος στους Διδύμους, που θα χαϊδέψει απαλά τον 12ο Οίκο σας της Ιδιωτικότητας. Ενόσω θα χαλαρώνετε, σκεφτείτε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και τις υποσχέσεις που έχετε δώσει στους ανθρώπους που αγαπάτε. Ίσως θελήσετε να μειώσετε λίγο το φορτίο σας, παραμερίζοντας κάποια πράγματα. Να θυμάστε ότι είναι αποδεκτό να αρνηθείτε κάτι, αν δεν χωράει τίποτε άλλο το πρόγραμμά σας. Θέστε τα όριά σας και μείνετε σε όσα έχετε αναλάβει, μην επιτρέψετε στο άγχος να σας καταβάλει. Η ειλικρίνεια είναι ο πιο άρτιος δρόμος για την ευτυχία.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Πανσεληνος  Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Η πιο εντατική περίοδος της χρονιάς έχει φτάσει. Αν και απολαμβάνετε τη χαρά, υπάρχουν κάποια πιεστικά θέματα που αποσπούν την προσοχή σας από τη γιορτή. Η ανέμελη Πανσέληνος στους Διδύμους ρίχνει τον προβολέα της στον 11ο Οίκο σας των Ομάδων, εμπνέοντάς σας να κοινωνικοποιηθείτε πιο πολύ. Ωστόσο το άστατο φεγγάρι θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον ενάρετο Ήλιο στον Τοξότη, ωθώντας σας να είστε ο εαυτός σας και να μην παραχωρείτε την αυθεντικότητά σας. Οι επαφές είναι πολύτιμες για να δημιουργήσετε ένα υποστηρικτικό δίκτυο, όμως βεβαιωθείτε ότι δεν θυσιάζετε αυτό που είστε για να το στήσετε…

Διαβαστε το  αναλυτικο  Ωροσκοπιο  Πανσεληνου   για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65