Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου 14/12 Β

zwdia-shmera-erwtikes-161014

ωροσκοπιο Πανσέληνος στους Διδύμους, 14 Δεκεμβρίου

Πανσεληνος  Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Ο ρυθμός της δουλειάς αυξάνεται συνεχώς κι εσείς είστε σταθερά προσηλωμένοι στους στόχους σας. Η Πανσέληνος των Διδύμων θα ενισχύσει τον 10ο Οίκο σας της Καριέρας, υπογραμμίζοντας την εξαιρετική σας απόδοση στα επαγγελματικά θέματα. Πάντα όμως ένα νόμισμα έχει δύο πλευρές: δεν μπορείτε να ανέβετε πολύ ψηλά, αν δεν έχετε ένα στιβαρό έδαφος για να στηριχτείτε και να πάρετε φόρα.

Κάποια θέματα εντός σπιτιού μπορεί να εξασθενίσουν τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, γι’ αυτό δεν πρέπει να αμελήσετε τώρα κανέναν από τους δύο τομείς. Η σταθερή βάση είναι αυτή που θα στηρίξει την προσωπική και την επαγγελματική σας επιτυχία.

zodia-taro-45

 

Πανσεληνος  Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Οι ζωηρές συζητήσεις περί δίκαιων και ηθικών αρχών είναι μια συνήθης δραστηριότητα την εποχή των γιορτών. Η διερευνητική Πανσέληνος στους Διδύμους θα αναδείξει τον 9ο Οίκο σας της Ανώτερης Αλήθειας, επιστρέφοντας την προσοχή σας σε αυτά που πραγματικά πρεσβεύετε.

Δεν αποκλείεται να σας προκαλέσουν τα άτομα του στενού σας περιβάλλοντος, καθώς είναι πιθανό να προκύψουν διαφωνίες όταν ο καθένας θέτει έντονα την άποψή του. Υποστηρίξτε τις θέσεις σας – αλλά κάντε το με ακεραιότητα. Πάντα υπάρχει χώρος για ποικιλία στην οπτική των πραγμάτων. Ο σεβασμός είναι μια αμφίδρομη αρετή.

Διαβαστε το  αναλυτικο  Ωροσκοπιο  Πανσεληνου   για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Πανσεληνος  Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Πολλοί θα είναι οι άνθρωποι και οι τομείς που θα απαιτούν χρήματα την περίοδο των γιορτών, γι’ αυτό ο προϋπολογισμός ίσως να είναι συνεχώς στο μυαλό σας. Αυτό θα το κεντρίσει περαιτέρω η Πανσέληνος στους Διδύμους, που συντελείται στον 8ο Οίκο σας των Κοινών Πόρων. Ο σχολαστικός Κρόνος θα επιτηρεί από την άλλη άκρη του ζωδιακού κύκλου, απαιτώντας από εσάς να είστε ρεαλιστικοί με το πόσα έχετε το περιθώριο να ξοδέψετε – τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά. Επειδή θα μετανιώσετε για τα απλήρωτα χρέη σας, διευθετήστε τους λογαριασμούς σας το συντομότερο – για το καλό όλων των εμπλεκομένων.

Πανσεληνος  Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Η χαρωπή γιορτινή περίοδος ανεβάζει την ταχύτητά της, ωστόσο υπάρχουν κάποια θέματα που σας αγχώνουν και δεν σας αφήνουν να αφεθείτε στον ενθουσιασμό. Η Πανσέληνος στους Διδύμους θα επισκεφθεί τον 7ο Οίκο σας των Σχέσεων, ρίχνοντας έντονο φως πάνω στα άτομα που βρίσκονται πιο κοντά σας. Παρατηρήστε ποια θέματα προκαλούν σε εσάς αυτές οι σχέσεις, γιατί ο τρόπος που τα χειρίζεστε είναι το πιο σημαντικό κομμάτι. Η φιλοσοφική ιδιοσυγκρασία σας σε συνδυασμό με μια δυνατή δόση ωριμότητας από τον σοβαρό Κρόνο, θα είναι η συνταγή της επιτυχίας και της προόδου σας – εφόσον μείνετε προσηλωμένοι στις αρχές σας!

Πανσεληνος  Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Κάποιες μέρες σας είναι πιο δύσκολο να εμμένετε, αν αναρωτιέστε κατά πόσο επιφέρουν κάποια διαφορά όσα κάνετε. Η Πανσέληνος στους Διδύμους και στον 6ο Οίκο σας των Συνηθειών, θα υπογραμμίσει τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σας. Θα μπορέσετε τώρα θα αξιολογήσετε κατά πόσο αξίζει τον κόπο να δίνετε τα πάντα ή είναι σπατάλη του χρόνου και των ταλέντων σας. Οφείλετε να επανεξετάσετε τα κίνητρά σας και να ανασυντάξετε τις προτεραιότητές σας όπου χρειάζεται. Το μεγαλύτερο προσόν σας μπορεί να είναι και η μεγαλύτερη αδυναμία σας, γι’ αυτό στοχεύστε με προσοχή τη φιλοδοξία σας στη σωστή κατεύθυνση και θα καταφέρετε να προοδεύσετε.

Πανσεληνος  Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Μπορεί να βρίσκεστε εν μέσω του μεγαλύτερου φόρτου εργασίας, ωστόσο η σκέψη σας θα στρέφεται στη χαρά και τις ονειροπολήσεις. Η ναζιάρα Πανσέληνος στους Διδύμους θα φουντώσει τον 5ο Οίκο σας του Ρομάντζου, όμως ο υπεύθυνος Κρόνος σας προειδοποιεί να μην κινήσετε τίποτα πέρα από τα όρια ή με μεγάλη ταχύτητα. Πρέπει να υπολογίσετε κάποιους προσωπικούς και επαγγελματικούς παράγοντες, γιατί θέλετε να κάνετε αυτό που είναι σωστό για όλους. Διασκεδάστε βεβαίως, αλλά με λίγη επιφύλαξη σε ό,τι αφορά θέματα καρδιάς…

zodia-astra-tarot

Πανσεληνος  Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Η νευρικότητα είναι ο μόνιμος σύντροφός σας, όμως κάποια δραστική αντίληψη θα σας προσφέρει μια απροσδόκητη αφύπνιση. Η Πανσέληνος στους Διδύμους και τον 4ο Οίκο σας των Ριζών, θα αναδείξει το επιπλέον φορτίο που φέρνετε στο σπίτι σας στο τέλος κάθε μέρας. Είναι απόλυτα αποδεκτό να κάνετε φιλόδοξες κινήσεις για τους στόχους σας. Όταν όμως η δουλειά σας αρχίζει να επηρεάζει αρνητικά την προσωπική σας ζωή, ίσως έχει φτάσει η στιγμή να ανασυντάξετε τις προτεραιότητές σας. Πράξτε το σωστό για την καριέρα σας, πράξτε όμως το σωστό και για την καρδιά σας. Δεν μπορείτε να προωθείτε το ένα και να αφήνετε το άλλο σε αδράνεια.

Διαβαστε το  αναλυτικο  Ωροσκοπιο  Πανσεληνου   για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia