Μεγαλο Ωροσκοπιο Χειμωνας 2016-2017 ζωδια Αερα

astrologia-ioylios-2014

Ωροσκοπιο Τα ζωδια το τρίμηνο του Χειμώνα 

Δίδυμοι

Μια ιδιόρρυθμη τρίμηνη περίοδος θα είναι αυτός ο Χειμώνας για εσάς, καθώς πολλά ψέματα και αβεβαιότητες που λιμνάζουν στις σχέσεις σας με τους άλλους θα κλιμακωθούν με τρόπους που δεν περιμένετε. Μπορεί να ευθύνεστε γι’ αυτή τη συγκυρία, μπορεί και όχι – ωστόσο θα συνειδητοποιήσετε ότι η ανειλικρίνεια στις εν λόγω σχέσεις είναι αμφίδρομη.

Θα σας εκπλήξει ένα γεγονός ή μια συζήτηση που θα προκύψει, με ένα άτομο ίσως του συγγενικού σας κύκλου που θα ανήκει στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη. Παράλληλα, μια διαφωνία με ένα φιλικό σας άτομο θα σας ελευθερώσει από ένα συναισθηματικό βάρος και υπερβολική ένταση, τα οποία σωρεύατε μέσα σας τους τελευταίους μήνες. Σύντομα θα έχετε το θάρρος και τη φιλοδοξία να διεκδικήσετε νέους στόχους στη ζωή σας.

zodia-taro-45

 

Αυτός ο Χειμώνας θα είναι σημαντικός για τα μαθησιακά σας θέματα ή για την καριέρα των κοριτσιών και των νεαρών γυναικών. Ο χρόνος θα ξεκαθαρίσει το μέλλον σε μια σημαντική πτυχή της ζωής σας. Η περίοδος αυτή πάντως

ενδείκνυται για να χειριστούν ειδικά οι γυναίκες, δικαστικές ή νομικές υποθέσεις τους. Το εισόδημά σας θα είναι σίγουρα χαμηλότερο από τις προσδοκίες, είτε τα έξοδά σας θα είναι πολύ υψηλότερα. Αυτό θα επιφέρει αστάθεια στους οικονομικούς πόρους σας. Φροντίστε να είστε καλά προετοιμασμένοι, και μην βασίζεστε σε θαύματα.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Θα συμμετάσχετε σε κάτι που αφορά τα υπάρχοντά σας, και αυτό για διάφορους λόγους θα σας προκαλέσει πίεση. Επίκειται μια κλοπή ή κάποιο ανάλογο προσωπικό δράμα στη ζωή ενός ατόμου του οικογενειακού ή του φιλικού σας περιβάλλοντος. Οι νεαροί άντρες θα χρειαστεί να φροντίσουν θέματα υγείας μιας γυναίκες της οικογένειάς τους, είτε να συμβάλλουν στην επίλυση κάποιων προβλημάτων μαζί της. Ίσως να προκύψουν επίσης κάποια ήσσονος σημασίας αδιαθεσίες, σε έναν γιο ή έναν εγγονό σας.

 

Ζυγός

Ο φετινός Χειμώνας ίσως και να σας μείνει αλησμόνητος, με αφορμή κάποιες χρήσιμες και αναγκαίες αγορές για το σπίτι σας, επέκταση των περιουσιακών σας στοιχείων, ένα καινούργιο αυτοκίνητο ή κάτι άλλο ανάλογης αξίας.

Θα εμπλακείτε κάποια στιγμή στα γεγονότα της ζωής ενός άντρα που ανήκει στο οικογενειακό σας περιβάλλον μεν, αλλά δεν είναι συγγενής σας. Αιτία θα είναι κάποια προβλήματα που θα αντιμετωπίσει, είτε προβλήματα που θα προκύψουν στην οικογένειά σας εξαιτίας θεμάτων στη δική του ζωή.

zwdia-3-zodia

Κάποια ευχάριστα γεγονότα από μακριά που μπορεί να τα μάθετε και τηλεφωνικά, θα γίνουν αιτία να κάνετε σχέδια για ένα σημαντικό ή διασκεδαστικό ταξίδι μέσα σε αυτό το τρίμηνο. Ίσως να δεχθείτε επισκέπτες από άλλη περιοχή ή και χώρα, για μια ευχάριστη συγκυρία.

Η αποκάλυψη μιας πλεκτάνης ή υποκριτικής συμπεριφοράς, θα είναι η τέλεια ευκαιρία για να απομακρύνετε από το περιβάλλον σας ένα άτομο – εφόσον βρείτε το κουράγιο να το κάνετε… Ενδέχεται να υπάρχουν κάποιοι λόγοι από μέρους σας που να το αναβάλετε επί του παρόντος.

Οι γυναίκες Ζυγοί θα έχουν πολλές και ενδιαφέρουσες προσδοκίες στον εργασιακό τους τομέα στη διάρκεια αυτού του Χειμώνα. Ένα συγκεκριμένο γεγονός στον εργασιακό σας χώρο μάλιστα, θα σας εκπλήξει ή θα σας επιφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες.

Οι άντρες Ζυγοί θα χαρούν με την πραγμάτωση ενός σχεδίου τους ή της συνολικής επιτυχίας τους, μετά από σοβαρή ενασχόληση με κάτι που τους είχε προκαλέσει ανησυχία και πίεση.

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο του Χειμωνα 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Υδροχόος

Στη διάρκεια αυτού του Χειμώνα θα αναδυθούν κάποια προβλήματα, που θα αφορούν μια περίπλοκη σχέση με ένα παιδί ή ένα εγγόνι σας. Με τακτ και διπλωματία όμως θα καταφέρνετε πάντα να βρίσκετε τη λύση, αν και αυτή η κατάσταση στο σύνολό της θα απαιτήσει πολλή ενέργεια και αντοχή από εσάς.

Απρόσμενα χρήματα θα μπουν στο σπίτι σας, ίσως να αφορούν μια κληρονομιά που θα λάβει το ταίρι σας. Πάντως αυτά τα χρήματα θα αποτελέσουν μια

ευχάριστη έκπληξη για εσάς. Μην δημιουργήσετε όμως προσδοκίες για κάτι σπουδαίο και εντυπωσιακό.

Το χειμερινό τρίμηνο θα έχετε αρκετές ευχάριστες ειδήσεις, συζητήσεις ή έγγραφα που θα έρθουν μέσω της εμπλοκής ενός άντρα άνω των 35 ετών. Ως ένα σημείο, όλα αυτά θα αποτελέσουν την ευκαιρία σας για μια ωφέλιμη αλλαγή ή για το χειρισμό μιας σημαντικής εκκρεμότητας.

zwdia

Θα σας χαροποιήσει ένα έγγραφο οικονομικής φύσεως, που θα είναι σημαντικό για την οικογένεια ή το σπίτι σας (θα έχει κάποια συγκεκριμένη διασύνδεση με το σπίτι που μένετε). Θα προκύψουν κάποια έξοδα αυτό το Χειμώνα, που θα σχετίζονται με ένα σημαντικό οικογενειακό γεγονός ή συνάθροιση αυτού του τύπου.

Ενδέχεται παράλληλα να υπάρξει μια σύγκρουση με μία γυναίκα ή περισσότερες, από το συγγενικό ή το εργασιακό σας περιβάλλον. Σε γενικές γραμμές αυτή την περίοδο οι σχέσεις σας με τις γυναίκες θα είναι περίπλοκες, απρόβλεπτες και εύθραυστες για τη δική σας ιδιοσυγκρασία.

Καινούργιοι φίλοι ή μια προσωπική ή επαγγελματική νέα γνωριμία, θα είναι αφορμή για να σκεφτείτε διάφορες πτυχές ανάπτυξης της εν λόγω σχέσης… Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί και να προοδεύει αλλά με ανάμικτα συναισθήματα, χωρίς αυτό να είναι οπωσδήποτε αρνητικό.

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο του Χειμωνα 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot