Μεγαλο Ωροσκοπιο Χειμωνας 2016-2017 ζωδια Νερου

zwdia-nero-anthrwpini-yparksi

Ωροσκοπιο Τα ζωδια το τρίμηνο του Χειμώνα 

Καρκίνος

Μια συμβουλή έχουν τα άστρα προς εσάς για το τρίμηνο του Χειμώνα, κι αυτή είναι να μην κάνετε μεγάλα σχέδια. Θα είναι συνετό να ολοκληρώσετε όσα έχετε ήδη ξεκινήσει, είτε να εμμείνετε στην καθημερινή ρουτίνα και τις υποχρεώσεις σας. Η εποχή επίσης δεν ενδείκνυται για την ώθηση νομικών αγωγών στις οποίες εμπλέκεστε. Να διαφυλάξετε τα προσωπικά σας αντικείμενα αλλά και τους ηλεκτρονικούς σας λογαριασμούς, από αδιάκριτα και περίεργα βλέμματα.

Είναι πιθανό να έχετε μια σύγκρουση με συγγενικό σας άτομο που διαμένει μακριά από εσάς. Ίσως μάλιστα να σχετίζεται με την επίδειξη πείσματος ή άλλης ανάλογης συμπεριφοράς από την πλευρά του εν λόγω ατόμου.

zodia-taro-45

 

Η αγάπη θα αποτελέσει έναν ενδιαφέροντα και δυναμικό παράγοντα τώρα, ειδικά στη ζωή των ανδρών. Δεν αποκλείονται νέοι έρωτες, πολλά φλερτ και συναντήσεις. Θα σας δοθούν ευκαιρίες για να ξεκουραστείτε, είτε να πάρετε άδεια για να γιορτάσετε κάποιες ιδιαίτερες μέρες στο περιβάλλον του σπιτιού σας.

Οι γυναίκες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές, όσο αφορά τις οικονομικές τους σχέσεις με άλλες γυναίκες. Ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα σε σχέση με μετρητά και οικονομικές συνδιαλλαγές με μια γυναίκα άνω των 35 ετών.

zodia-zwdia-88-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αυτό το Χειμώνα ίσως να σας γίνει πρόταση για μια νέα δουλειά με καλύτερες απολαβές, για μια προσωρινή απασχόληση ή μια καλή επιχειρηματική συμφωνία. Θα λαμβάνετε χρήματα μέσω της εργασίας σας, μέσω φόρων ή τραπεζών και άλλων αντίστοιχων ιδρυμάτων.

Θα διανύσετε μια περίοδο που θα πρέπει να είστε ανοικτοί στις προτάσεις και τις πληροφορίες που θα φτάσουν σε εσάς, κάποιες από τις οποίες μπορεί και να

σας εκπλήξουν. Να είστε σε ετοιμότητα για να αντιδράσετε γρήγορα αλλά και με σύνεση. Έχετε τα περιθώρια να ρισκάρετε, αλλά μην γίνετε ασύδοτοι.

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο του Χειμωνα 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σκορπιός

Αυτό θα είναι ένα τρίμηνο που θα στιγματιστεί από συχνές διαφωνίες και συγκρούσεις στο περιβάλλον του σπιτιού σας, και θα επικρατεί κλίμα έντασης και νευρικότητας στις εν λόγω σχέσεις σας. Το θετικό που θα προκύψει από όλο αυτό, είναι ότι εσείς ή οι υπόλοιποι θα αντιληφθείτε γρήγορα που γίνονται τα λάθη και θα αποζητήσετε τη συμφιλίωση.

zwdia-zvdia-taro-00

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκρούσεις και για κάποιες αμφιλεγόμενες ιδιοκτησίες (ακόμη και αντικειμένων εντός σπιτιού). Επί αυτών όμως θα βρεθεί τελικά μια φιλική λύση μέσω συμβιβασμών.

Ένας ξαφνικός αλλά σύντομος πανικός ενδέχεται να προκύψει στον εργασιακό σας χώρο ή την επιχείρησή σας.

Αυτό το Χειμώνα θα σας προκύψουν σημαίνουσες ευκαιρίες για να αυξήσετε το εισόδημά σας, ενώ οι γυναίκες άνω των 35 χρόνων θα καταφέρουν να επιλύσουν ομαλά ένα οικονομικό τους πρόβλημα. Κάποια χρήματα ενδέχεται να σας δοθούν από μια γυναίκα, αλλά αυτό δεν θα αποτελέσει έκπληξη για εσάς.

Άλλες εκπλήξεις που θα προκύψουν, θα αφορούν έναν γάμο ή ένα διαζύγιο στο οικογενειακό ή το ευρύτερο φιλικό σας περιβάλλον. Τέλος κάποιες εκπλήξεις θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε κάποια επιθυμία σας, που συνδέεται με την οικογένειά σας.

Θα πάρετε απογοήτευση από ένα φιλικό σας άτομο, από το οποίο περιμένετε να πάρει κάποιες σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή του – που όμως θα επηρεάζουν και εσάς τους ίδιους υπό κάποια έννοια. Ενδέχεται επίσης να εξαπατηθείτε ή να απογοητευθείτε από τις πράξεις και υποσχέσεις ενός φιλικού ατόμου, που θα αφορούν μια δικαστική υπόθεση στην οποία μετέχετε.

zwdia

Στη διάρκεια του τριμήνου (Δεκέμβριος, Ιανουάριος, Φεβρουάριος) θα εμφανιστεί ένα άτομο από το παρελθόν, το οποίο δεν θα δημιουργήσει θετικά συναισθήματα στο περιβάλλον του σπιτιού. Ίσως πάλι να μην έρχεται για καλό…

Δεν αποκλείεται να αναβάλετε ή να ακυρώσετε ένα ταξίδι, εξαιτίας γεγονότων ή συγκυριών που θα αφορούν άλλο άτομο. Ίσως να είναι το άτομο με το οποίο θα ταξιδεύατε μαζί.

 

Ιχθύες

Αυτός ο Χειμώνας θα είναι μια σημαντική και επωφελής εποχή για εσάς, προκειμένου να ομαλοποιήσετε κάποιες φιλίες και να ξεκαθαρίσετε εντάσεις και δυσπιστίες που τις αμαύρωναν. Θα υπάρξει αμοιβαία βοήθεια σε δύσκολες στιγμές. Μάλιστα θα σας προκύψει μια απρόβλεπτη ευκαιρία, εξαιτίας ενός φιλικού σας ατόμου με το οποίο πρόσφατα η σχέση σας έγινε περίπλοκη.

zodia-99

Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί όσο αφορά τα προσωπικά σας αντικείμενα, τα μυστικά και τα σχέδιά σας, από έναν άντρα που έχει πρόσβαση στο σπίτι σας. Αυτός μπορεί να είναι ένας συγγενής, ένας γείτονας ή ένας συχνός επισκέπτης.

Καινούργιοι άνθρωποι θα μπουν αυτό το χειμερινό τρίμηνο στη ζωή σας, ως φίλοι ή συγγενείς. Με ένα άτομο του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος θα κάνετε δύσκολη έναρξη στη γνωριμία σας, όμως στη συνέχεια θα υπάρξει ενδιαφέρουσα εξέλιξη και μια πολύ σταθερή φιλία. Παράλληλα τα άστρα σας συμβουλεύουν να μην βιαστείτε να σχηματίσετε γνώμη, για ένα άτομο που θα μπει στη ζωή σας αυτό το Χειμώνα αλλά δεν το γνωρίζετε ακόμη.

Ίσως να προκύψει μια ανησυχία για τα ακίνητά σας, ένα αυτοκίνητο ή την περιουσία του έτερου ήμισύ σας για τους παντρεμένους. Το πιο πιθανό είναι να προκύψει ένα ατύχημα, που θα απαιτήσει πολλά έξοδα σε πολύ κακιά στιγμή.

Θα παραβρεθείτε σε μια συνάντηση ή μια δυσχερή περίσταση, που θα προκαλέσει προβλήματα, συγκρούσεις ή διαφωνίες, και θα ανταλλάξετε πολλές δυσάρεστες κατηγορίες. Το θέμα είναι ότι δεν θα είναι απαραίτητο εσείς να μετάσχετε σε αυτή τη σύγκρουση. Τα άστρα σας συστήνουν να μείνετε απλοί παρατηρητές.

Κάποιο απρόβλεπτο γεγονός θα επιφέρει την αποχώρηση ή αναχώρηση ενός κοριτσιού ή μιας νεαρής γυναίκας, που θα ανήκει στο συγγενικό ή το φιλικό σας περιβάλλον.

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο του Χειμωνα 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

astrologia-zwdia-oroskopio-67