Μεγαλο ερωτικο ωροσκοπιο Αυγούστου 2016 Β

Μεγαλο ερωτικο ωροσκοπιο Αυγούστου 2016 Β

ζωδια Ζυγός
Μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να μιλάει λιγότερο και να ακούει περισσότερο, όταν ο Κρόνος κινηθεί στην ορθή πορεία του στις 13 Αυγούστου, στον τομέα που και η ανάλαφρη φλυαρία έχει νόημα. Ακόμα κι αν παρασύρετε και αποπλανείτε με τη συστολή, παρά με την απροκάλυπτη σεξουαλικότητα, περνάτε το μήνυμά σας. Το πρόβλημα είναι ότι μόλις παραδώσετε αυτό το μήνυμα, δεν είστε ποτέ πραγματικά βέβαιοι για το τι θέλετε να κάνετε με αυτή τη συνάντηση / σχέση στο μέλλον.

Ξαφνικά ο ακαταμάχητος εραστής μπορεί να εμφανιστεί ψυχρός ή σκόπιμα να συγκαλύψει τα αληθινά του συναισθήματα. Μπορεί να φταίει για το ότι διστάζετε να δεσμευτείτε, Ζυγοί, ότι μπορεί να υπάρχει ένα άλλο συναρπαστικό ερωτικό ενδιαφέρον στην επόμενη γωνία; Αυτός ο μήνας θα μπορούσε να είναι ακόμη μεγαλύτερη απειλή για την ελευθερία σας, με μια Πανσέληνο στο μέσο του μήνα στον διανοητικό Υδροχόο, και στον Οίκο της πραγματικής σας αγάπης.

Ο διάλογος θα μπορούσε να γίνει εξομολόγηση, και να δημιουργήσει την απαραίτητη οικειότητα για να αναπτυχθεί η αγάπη, και για εσάς να μπορέσετε να εστιάσετε την προσοχή σας στην απόλαυση. Αυτό που ήταν μια ανάλαφρη σχέση, θα μπορούσε να γίνει σοβαρή. Εξάλλου η Νέα Σελήνη στις αρχές του μήνα ήταν στον – δεν χορταίνω την αγάπη – Λέοντα, με όλη την άγρια και τρελή του σεξουαλική ενέργεια. Το τεστ έρχεται στις 30 Αυγούστου, όταν ο Ερμής κινείται σε ανάδρομη πορεία στην ρεαλιστική Παρθένο.

zodia-taro-45

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Αυγουστου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Σκορπιός
Για τον συνήθως αινιγματικό Σκορπιό, η αγάπη φαίνεται να αυξάνεται αλματωδώς με την ανάλαφρη Νέα Σελήνη στο Λέοντα στις 2 Αυγούστου. Μυστηριώδης, μυστικοπαθής και σχεδόν πάντα παρεξηγημένη, η πρόθυμη για αγάπη φύση σας – όταν εμπλακεί με τον τολμηρό και θρασύ Λέοντα – θα σας μεταφέρει σε ένα μέρος που θα θέλατε να παρακάμψετε: την ανεξέλεγκτη αγάπη. Τον Αύγουστο ένα τρίο άστρων κινείται στην πρακτική αλλά μυστηριώδη Παρθένο, και θα μπορούσατε να βρείτε τον εαυτό σας να στέκεται στο κατώφλι μιας κορυφαίας σεξουαλικής εμπειρίας. Θα κάνετε αυτό που πρέπει, πιθανότατα λέγοντας αυτά που αναμένονται από εσάς, ενώ κλείνετε το φως της κρεβατοκάμαρας.

Στις 10 Αυγούστου, το τέταρτο της Σελήνης στο δικό σας ζώδιο του Σκορπιού, σας κάνει να αφήνεστε, με την ερωτική σας συμπεριφορά να σας φαίνεται τόσο φυσική, σαν τσίμπημα στο μάγουλο. Αυτή η βόλτα στην άγρια πλευρά συνεχίζεται μέχρι την Πανσέληνο στις 18 Αυγούστου στον Υδροχόο, και η – τη γλιτώνω με τα πάντα – στάση σας, βρίσκει τα θέματα ελέγχου σας να κολυμπούν σε μια θάλασσα από συναισθηματική ελευθερία. Θα μπορούσε όμως από τις 30 Αυγούστου,που ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος, να αρχίσετε να αμφισβητείτε αυτή τη σχέση και να ψάχνετε τις πινακίδες εξόδου… αλλά δεν είστε έτοιμοι για να κάνετε αυτή την κίνηση ακόμα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης
Τα λόγια σας πάντα εκπέμπουν εμπιστοσύνη και με τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα στις 2 Αυγούστου θα μπορούσατε, ως συνήθως, να υπόσχεστε περισσότερα από όσα μπορείτε να προσφέρετε. Στις 10 Αυγούστου, με το τέταρτο της Σελήνης στον Σκορπιό και στον Οίκο σας των μυστικών και των ψεμάτων, το μυαλό σας είναι σαν ψυχικό σφουγγάρι, που ρουφάει τις άτακτες σκέψεις του συντρόφου σας και προσθέτει προφορικά τη δική σας συμβολή.

Για εσάς, Τοξότες, το να είστε επιπόλαιοι είναι το θεϊκό δικαίωμά σας, και εκφράζετε αυτό το δικαίωμα με τους πιο ακαταμάχητους τρόπους. Οι δυο σας είστε ανοικτοί στις φαντασιώσεις του άλλου, και οι δυνατότητες ξετυλίγονται σαν μια σέξι πανοραμική προβολή διαφανειών. Δεν θα είναι, μέχρι το τέταρτο της Σελήνης στις 24 Αυγούστου, όταν ένα σύντομο οδικό ταξίδι προς άγνωστη κατεύθυνση και η υπόσχεση του να βιώσετε μερικές από τις βαθύτερες φαντασιώσεις σας, θα ξεκινήσει.

Είναι σημαντικό το ταίρι σας να είναι στο ίδιο μήκος κύματος, καθώς θα είναι δύσκολο να συμβαδίσει μαζί σας, ειδικά όταν ψάχνετε για σεξ, χωρίς τις επιπλοκές της αγάπης. Παρ’ όλα αυτά, στις 30 Αυγούστου – όταν ο Ερμής γυρίσει ανάδρομος – θα μπορούσατε να βρεθείτε πραγματικά ερωτευμένοι, αν και θα είναι δύσκολο να περιηγηθείτε στις επόμενες τρεις εβδομάδες με την ίδια ένταση.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

ζωδια Αιγόκερως
Ποιος είναι πιο προσεκτικός στα θέματα της καρδιάς απ’ ότι εσείς, Αιγόκεροι; Αν και υπάρχουν στιγμές, όπως η επερχόμενη Νέα Σελήνη στο Λέοντα στις 2 Αυγούστου, που παίρνετε ακραία ευχαρίστηση από την πιο γήινη πλευρά σας. Αυτό το μήνα θα μπορούσατε να κατεβάσετε τη μάσκα της διανοητικότητας, που χρησιμοποιείτε ως κάλυψη για να κρύψετε τη συναισθηματική ευαισθησία σας.

Αυτή η Νέα Σελήνη λαμβάνει χώρα στον Οίκο της τετ-α-τετ οικειότητάς σας και διευρύνει τα όρια του παιχνιδιού του σεξ. Είναι επίσης ο χώροςτων ενθουσιασμών και του σεξ της μιας νύχτας, και αυτός ο απελευθερωμένος εαυτός σας μπορεί να πιάσει τα κλειδιά σας και να αγκαλιάσει την προσοχή κάποιου που σας κοιτούσε όλο το βράδυ. Αυτό που αποκαλύπτεται όταν οι δύο σας ασχολείστε με τα σέξι πειράγματα, θα μπορούσε να ξεκινήσει έναν μήνα χωρίς όρια στον έρωτα.

Κάτω από τις πονηρές ακτίνες της Πανσελήνου στον Υδροχόο στις 18 Αυγούστου, θα νιώσετε σαν όλες οι αποφάσεις να είναι στο γήπεδό σας, και αυτό σαλεύει μια νέα ανεξαρτησία που είναι μεθυστική. Στις 30 Αυγούστου, ο Ερμής που προκαλεί προβλήματα κινείται σε ανάδρομη πορεία, και θα μπορούσε να αυξήσει το θάρρος σας και την προθυμία σας να αναλάβετε ρίσκα, και έτσι αρχίζει μια υπόθεση τριών εβδομάδων που δεν θα ξεχάσετε. Ο Ερμής δεν επιστρέφει στην ορθή του πορεία πριν τον Σεπτέμβριο, και τότε μπορεί να δείτε την παράξενη συμπεριφορά σας και το αίνιγμα που έχετε δημιουργήσει, με νέα ματιά.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Υδροχόος
Στις 2 Αυγούστου μια Νέα Σελήνη στο Λέοντα σας βρίσκει να κρατάτε όλα τα χαρτιά, όπως κάνετε πάντα όταν αποφασίζετε αν αυτός που είναι απέναντι σας αξίζει ή όχι. Ακολουθείτε τα συναισθήματά σας με αυτή την άγρια αγάπη της Νέας Σελήνης στη δική σας γωνία, και θα μπορούσατε να παραβλέψετε ελαφρώς τους κανόνες σας. Όλα είναι σχετικά με την υπερβολή, και ίσως χρειαστεί να χαλιναγωγήσετε την ενέργειά σας, καθώς το ταίρι σας μπορεί να είναι συγκλονισμένο από την ποσότητα του φαγητού, του ποτού και του παιχνιδιού που μπορεί να χωρέσει σε μια ημέρα.

Θα μπορούσατε να έχετε δημιουργήσει ένα νέο τρόπο ζωής για αυτή την ξεχωριστή σχέση, αλλά είναι απλώς προσωρινή. Αν πρόκειται για ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον, μεγαλώνει αλματωδώς κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο εβδομάδων. Με τον κυβερνήτη σας τον Ήλιο και τη σαγηνευτική Αφροδίτη επίσης στο Λέοντα, μπορεί να δίνετε νέο νόημα στη λέξη αποπλάνηση, και προετοιμάζετε το πεδίο για μεγαλύτερες και καλύτερες σεξουαλικές περιπέτειες. Οδηγείτε όντως με την καρδιά σας, και μια παγίδα που θέλετε να αποφύγετε είναι να μπείτε σε μια δέσμευση πολύ γρήγορα.

Η Πανσέληνος στις 18 Αυγούστου ρίχνει το φως της στον Οίκο του εαυτού σας και της ακεραιότητάς σας ως εραστές. Και ακόμα κι αν θέλετε να κάνετε κάθε στιγμή καλύτερη από την προηγούμενη, να θυμάστε ότι η πραγματική αγάπη δεν είναι παιχνίδι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Ιχθύες
Ο πειρασμός είναι παντού τον Αύγουστο, και εσείς μπορεί να φαντασιώνεστε πώς μια σχέση θα εξελιχθεί πριν γίνει όντως πραγματικότητα. Ο Ερμής και ο Δίας είναι στον έβδομο Οίκο σας του ευτυχισμένου τέλους και βοηθάνε τα υπερβολικά συναισθήματα. Μπορεί να είναι που ψάχνετε προς τα πίσω, και επισκέπτεστε ξανά ένα ρομαντικό ραντεβού που έχει χαραχτεί στη μνήμη σας. Είναι σαν να ξορκίζετε αυτό τον παλιό έρωτα, μια καυτή σχέση που στην πραγματικότητα δεν αφήσατε ποτέ.

Και με τον Κρόνο σε ορθή πορεία στις 13 Αυγούστου, πονηριές και μισοτελειωμένες δουλειές είναι στο μυαλό σας. Μπορεί απλά να θέλετε να βρεθείτε για συμφιλιωτικό σεξ ή – σε αυτή την περίπτωση – να αναπληρώσετε τον χαμένο χρόνο. Κυκλώστε τις 18 Αυγούστου στο ημερολόγιό σας, όταν η Πανσέληνος είναι στον Οίκο των παρελθόντων εραστών, και δεν μπορείτε να χαμηλώσετε την ένταση του ήχου αυτής της μικρής φωνής μέσα στο κεφάλι σας, που υπερασπίζεται για μια ακόμη φορά να μπλεχτείτε σε αυτή την άτακτη περιπέτεια.

Μπορείτε να αγνοήσετε αυτή τη φωνή, αλλά δεν σταματά ακόμα και όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος στις 30 Αυγούστου, και προσπαθεί να θέσει τέλος σε ένα ραντεβού. Πείτε το κάρμα ή συγχρονισμό που κάνει ιδιαίτερη τη μαγεία του, αλλά στο τέλος του μήνα – ακόμα κι αν δεν ψάχνετε για την αγάπη – εκείνη προκύπτει και αισθάνεστε ότι είναι δουλειά της μοίρας αυτό που συμβαίνει στη ζωή σας.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Αυγουστου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις