Μεγαλο ερωτικο ωροσκοπιο Αυγούστου 2016 Α

gynaika-skorpios-rantevoy-antras-didymos

Μεγαλο ερωτικο ωροσκοπιο Αυγούστου 2016 Α

ζωδια Κριός
Το κόκκινο είναι το χρώμα σας και όταν αναβοσβήνει μπροστά στα μάτια σας – είτε πρόκειται για ένα αιθέριο φόρεμα, είτε για ένα στενό μπλουζάκι – είστε έτοιμοι να αποδεχθείτε αυτό το εύκολο στυλ αποπλάνησης. Δεν θέλει και πολύ για να αγκιστρωθείτε, αλλά είναι σκληρή δουλειά για έναν σύντροφο να σας κρατήσει στη δίνη του πάθους. Είναι ο ενθουσιασμός, οι γρήγορες απαντήσεις και οι αμοιβαίες φαντασιώσεις, που κάνουν εσάς τους δύο να συνεχίζετε δυναμικά.

Το σύνολο του μήνα έχει να κάνει με την αγάπη, αρχίζοντας με μια ζωντανή Νέα Σελήνη στο Λέοντα στις 2 Αυγούστου στον Οίκο της τολμηρής αγάπης. Ποια όρια πρόκειται να σπρώξετε; Αν είστε σε μια σχέση, πιθανότατα θα κρατάτε το δάχτυλό σας στο κουμπί της ανανέωσης κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Αν είστε σε μια νέα σχέση, μπορεί η πεισματάρικη φύση σας να σας κάνει να βυθιστείτε στην οικειότητα πρόωρα… αλλά για εσάς υπάρχει άλλη ώρα άλλωστε;

Στις 3 Αυγούστου ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας σας δελεάζουν να παραβλέψετε, αυτές που θα μπορούσαν να είναι κόκκινες σημαίες που ανεμίζουν από απόσταση. Ο Κρόνος κινείται σε ορθή κίνηση στις 13 Αυγούστου και μπορεί να αισθανθείτε ένα κύμα νέας επιθυμίας να πλημμυρίζει το σώμα σας. Θα μπορούσατε να βρείτε τον εαυτό σας τόσο εμπλουτισμένο από το πάθος, που να έχει φτάσει σε ένα σημείο καμπής. Σταματήστε και πάρτε το χρόνο σας για να αποφασίσετε ποιο δρόμο θέλετε να ακολουθήσετε, ειδικά στις 30 Αυγούστου, καθώς ο Ερμής κινείται σε ανάδρομη πορεία.

zodia-taro-45

 

ζωδια Ταύρος
Νωχελικές και αισθησιακές συναντήσεις, μεταξένια μαύρα νυχτικά με ασορτί μάσκες και εξωτικά λάδια σώματος, όλα θα χρησιμεύουν ως μια κλήση για την ερωτική φύση του Ταύρου. Μπορεί να δοκιμάσετε να το κρύψετε, αλλά προτιμάτε να εξερευνείτε τη φυσική πλευρά μιας σχέσης πριν από την πνευματική. Μια Νέα Σελήνη στο Λέοντα στις 2 Αυγούστου, και μια μοιραία διέλευση αστέρων μεταξύ του Ποσειδώνα και του Ήλιου μια ημέρα αργότερα, σας παρέχουν τη σωστή κοσμική φόρμουλα για να ξυπνήσετε την κοιμισμένη τίγρη μέσα στο ταίρι σας.

Στις 13 Αυγούστου ο Κρόνος κινείται σε ορθή πορεία στον παιχνιδιάρικο και φλογερό Τοξότη, επιτρέποντάς σας να διασκεδάσετε με συγκεκαλυμμένο φλερτ και να συμπεριφερθείτε σαν ένα παιχνιδιάρικο παιδί. Φαίνεται ότι όλα τα Σαββατοκύριακα του Αυγούστου είναι καυτά… και δεν είναι μόνο το κλίμα. Στα ξαφνικά, μια Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 18 Αυγούστου θα μπορούσε να θολώσει την όρασή σας. Το ταίρι σας απαιτεί κάτι και ο συμβιβασμός φαίνεται αδύνατος, με αυτή την ξαφνική όλα ή τίποτα στάση. Πάρτε το χρόνο σας για την αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος.

Θα μπορούσε να πάρει μέχρι τις 30 Αυγούστου, όταν ο Ερμής μπαίνει στην ανάδρομη πορεία του, που ακολουθείται από έναν μαραθώνιο αγάπης τριών εβδομάδων, που παίρνει την απόφαση για εσάς.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Δίδυμοι
Η ποικιλία είναι το αλατοπίπερο που ενισχύει την ερωτική σας ζωή, όπως επίσης και την ερωτική σας φύση. Καθώς αρχίζει ο Αύγουστος, μπορεί να μην σκέφτεστε ότι η σεξουαλική σας ζωή πάει όπως θα θέλατε, με αυτό τον κατεργάρη τον Κρόνο να χώνετε απρόσκλητος στη χαλαρή σας προσέγγιση στον έρωτα. Ο Κρόνος έχει να κάνει με τη σταθερότητα, την πίστη, και την οικοδόμηση μιας ζωής για δύο… πράγματα τα οποία δεν σκέφτεστε ιδιαίτερα.

Ποτέ επιφυλακτικοί όταν πρόκειται να πείτε αυτό που έχετε στο μυαλό σας, όταν ο Κρόνος γυρίσει στην ορθή πορεία του στις 13 Αυγούστου, θα μπορούσε να αναβιώσετε έναν παλιό έρωτα. Θα μπορούσε το τηλέφωνο να έχει εφευρεθεί για τους Διδύμους, καθώς η ερωτική σας φλυαρία είναι ο καλύτερος τρόπος σας να φτάσετε στην αγάπη, με τα ερωτικά μηνύματα να ακολουθούν σε απόσταση αναπνοής. Για κάποιους από εσάς, ζωντανοί δεσμοί πέρα από το αναμενόμενο μπορεί να σας εμποδίζουν να απλώσετε τα ρομαντικά φτερά σας, και να κυνηγήσετε αυτό το νέο πρόσωπο που σας έχει σαγηνέψει.

Φαίνεται σαν να καβαλάτε σε ένα κύμα θάρρους, και η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 18 Αυγούστου σας βοηθά να αναπτύξετε μια ακόμη ισχυρότερη – μπορώ να τη γλιτώσω απ’ ο,τιδήποτε – στάση. Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στις 30 Αυγούστου, και θα μπορούσε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες συναντήσεις σας να κριθούν προς επαναξιολόγηση ή προς επανάληψη.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Αυγουστου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Καρκίνος
Τον τελευταίο καιρό μπορεί να νιώθετε ότι έχετε αποκοπεί από την άγρια πλευρά σας, αλλά η Νέα Σελήνη στο Λέοντα στις 2 Αυγούστου ξεκινάει έναν μήνα που αφήνεστε ελεύθεροι. Μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι εκθέτοντας λίγο την άτακτη πλευρά σας, θα επιφέρετε μια βαθύτερη σύνδεση με τον/ την σύντροφό σας ή τους συντρόφουςσας – κάτι το οποίο μπορεί να φοβάστε. Τα θέματα ελέγχου συνήθως κρατούν τη σχέση σας στο γήπεδό σας, αλλά ένα μασάζ με ζεστό λάδι σε οποιαδήποτε ομάδα μυών του/ της συντρόφου σας, χτίζει μια ισχυρότερη υπόθεση.

Οι δυο σας όχι μόνο χαλαρώνετε, αλλά η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 18 Αυγούστου σας προτρέπει να ξεφύγετε από την καθημερινότητα, και να κάνετε πιο καυτή αυτή τη σχέση, πριν χαθεί στα εγκόσμια. Ένας όχλος από αστέρια στο Λέοντα στον τομέα της τετ-α-τετ οικειότητας, βοηθούν δημιουργώντας ένα πλεόνασμα πάθους, και εσείς θέλετε να διοχετεύσετε αυτή την υπέρβαση σε μια σημαντική επαφή. Μπορείτε να το κάνετε αυτό, με το να αφεθείτε και να υιοθετήσετε μια απαλή διάθεση, επιτρέποντας στην ενέργεια να ρέει όπως το νερό τρέχει προς τα κάτω. Θα δοκιμαστείτε στις 30 Αυγούστου όταν ο Ερμής γυρίσει ανάδρομος, και εσείς θα αρχίσετε να αμφισβητείτε ποια είναι τα πραγματικά σας κίνητρα σε αυτή την αισθησιακή υπόθεση.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Είναι σχεδόν αδύνατον να δαμαστεί ο σαγηνευτικός και κομψός Λέοντας, αλλά τον Αύγουστο με μια Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, η δραματική και θεατρική πλευρά της σεξουαλικότητάς σας βρίσκεται στο αποκορύφωμά της. Εσείς, με την αθυρόστομη και φανταχτερή κοσμικότητά σας, ξέρετε πώς να κάνετε ακόμη και τους πιο άπιαστους εραστές να αισθάνονται επιθυμητοί. Εξάλλου η διέγερση δεν έχει να κάνει με το να νιώθεις επιθυμητός;

Ο Ήλιος, η Σελήνη και η Αφροδίτη συνωμοτούν για να θρέψουν την αμοιβαία απόλαυση και τη συναισθηματική εμπιστοσύνη που χτίζεται… και το ταίρι σας είναι χαμένο. Μια νέα σχέση λαμβάνει μια δόση αδρεναλίνης στις 18 Αυγούστου, με την πονηρή Πανσέληνο στον Υδροχόο και βγάζει τις άγριες φαντασιώσεις έξω στον κόσμο, και η οικειότητα αναπτύσσεται με αυτή την κοσμική ενέργεια να ανατινάζετε σαν θύελλα.

Το σύνολο του μήνα έχει να κάνει με τον μακρόχρονο έρωτα και εν μέσω των καυτών νυχτών του Αυγούστου, οι πυρκαγιές της αγάπης καίνε έντονα. Για κάποιους από εσάς θα μπορούσε να σημαίνει την αγορά ένα νέου κλιματιστικού, καθώς οι ανεμιστήρες στην κρεβατοκάμαρα μπορεί να μην είναι αρκετοί κατά τη διάρκεια αυτού του κύματος καύσωνα. Το Σαββατοκύριακο της 20ης Αυγούστου, οι δυο σας μπορεί να πάρετε μια απόφαση – μια που και οι δυο σας ψάχνατε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ζωδια Παρθένος
Είναι αυτή η αίσθηση καταπιεσμένου αισθησιασμού που κρατά τον εραστή σας μαγεμένο με εσάς; Αν και μπορεί να φοράτε το μανδύα της σύμβασης, ένα κομμάτι του μυστηρίου δεν μπορεί παρά να διαρρεύσει. Σε μια μακροχρόνια σχέση ή ακόμα και σε μια νέα συνάντηση, υπάρχει μια αίσθηση νοσταλγίας που σας μεταφέρει πίσω σε εκείνο το μυθικό τόπο, που ο καθένας λαχταρά να μάθει και πάλι.

Με μια Νέα Σελήνη στο Λέοντα στις 2 Αυγούστου, στον Οίκο του παρελθόντος σας, μπορεί να έχετε μια συνάντηση σε ένα από αυτά τα μέρη. Θα μπορούσατε απλά να πιαστείτε αιχμάλωτοι σε μια καυτή, πικάντικη, ρομαντική περιπέτεια με κάποιον από πολύ παλιά, ή κάποιον που σας θυμίζει έναν παλιό έρωτα. Αυτή η κοσμική έκρηξη επικρατεί κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, και όπως πάντα προσπαθείτε – με τον δικό σας πρακτικό τρόπο – να αποφύγετε το παραμύθι του έρωτα να συντρίψει και τους δυο σας.

Καθώς κινείστε προς τα εμπρός έως τις 18 Αυγούστου, η Πανσέληνος στον Υδροχόο υπόσχεται πολλές ώρες πονηρών, ρομαντικών μελωδιών. Αυτή η άτακτη Πανσέληνος υπόσχεται περισσότερα από όσα μπορεί ενδεχομένως να προσφέρει, και μπορεί είτε να σας βρει ακόμα να παλεύετε με τη νοσταλγία, είτε – στην καλύτερη περίπτωση – να ερωτεύεστε τρελά ένα νέο και συναρπαστικό πρόσωπο.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Αυγουστου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις