Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 01/02 Τετάρτη

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Οι σκέψεις θα γίνουν, λόγια αγάπης και το άτομο που σας ενδιαφέρει θα γυρίσει και πάλι πίσω στην αγκαλιά σας. Ο νέος μήνας έχει και άλλες εκπλήξεις.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Από το πρωί, θα δεχτείτε πολλές προτάσεις για ψυχαγωγία και διασκέδαση. Ίσως μέσα σε αυτές να υπάρξει και κάτι πιο ερωτικό… που θα σας δελεάσει.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Το άτομο που σας ενδιαφέρει, αλλά αυτό το χρονικό διάστημα, σας έχει εκνευρίσει με την συμπεριφορά του, θα σας πλησιάσει και θα σας ζητήσει…συγνώμη!
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Μην κάνετε κάτι λάθος πάλι. Αφήστε το κινητό σας, σε μια άκρη και μην ΄κυνηγάτε’, το άτομο που έχετε πάθει εμμονή μαζί του. Αν θέλει πια ας σας ψάξει αυτό.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Το βράδυ θα έχει πολλές εκπλήξεις. Από την μια μεριά, πολλά αυτά που θα σας εξομολογηθεί το ταίρι σας, αλλά και από την άλλη ένα νέο φλερτ σας πλησιάζει.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος
Αν είσαστε μπλεγμένοι σε διπλές ερωτικές ιστορίες, το μόνο βέβαιο, είναι ότι θα αποκαλυφθείτε. Προσοχή στις υπερβολικές επικοινωνίες – συναντήσεις.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Είσαστε ανάμεσα σε πολλές επιλογές που μόνο σας μπερδεύουν. Δεν έχει καμία σημασία, τι θέλουν και ζητούν οι άλλοι, παρά μόνο τι πραγματικά ζητάτε εσείς.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Όσοι είναι μόνοι, ας κάνουν μερικές ώρες – μέρες υπομονή. Η Αφροδίτη δίπλα στον Άρη, θα φέρει τα ταίρια και πάλι μαζί, αλλά και θα φανερώσει νέους έρωτες.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Είσαστε στο ερωτικό επίκεντρο κάποιου ατόμου από τον εργασιακό – κοινωνικό σας περίγυρό. Είναι θέμα ωρών, να σας γίνουν οι σχετικές αποκαλύψεις.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Μην χάνετε τον χρόνο σας, με το να ασχολείστε συνέχεια με κάποιον, ο οποίος δεν ανταποκρίνεται. Σκεφτείτε, ότι ίσως και να μην θέλει τελικά, κάτι περισσότερο.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Με τόσες καλές αστρολογικές συμμαχίες, εσείς μπορείτε να καταφέρετε τον στόχο σας. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να είστε υπομονετικοί με όλους.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Εσείς κάντε το ψάρι! Μην λέτε κουβέντα. Αυτό που θέλατε, το έχετε καταφέρει. Κάντε λίγη υπομονή και θα δείτε το άτομο του ενδιαφέροντος σας, να σας πλησιάζει.
Ερωτική έλξη: 8/10