Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 01/12 Τετάρτη

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Καλό Μήνα σε Όλους:

Κριός
Με το καλημέρα, ο Δεκέμβριος για εσάς έχει πολλά δώρα. Υπάρχει ένα άτομο που έχει καταπιεσμένο έρωτα για εσάς, και θα σας τον αποκαλύψει προσεχώς.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Η ακατανίκητη ερωτική σας επιθυμία – μανία, δεν θα πρέπει απόψε να σας οδηγήσει σε λάθος επικοινωνιακές δράσεις. Θα εκτεθείτε… πάλι, και το ξέρετε. Αποφύγετε το λοιπόν.
Ερωτική έλξη: 7/10

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι
Είσαστε μέσα σε μια μόνιμη ένταση και αυτό είναι κάτι που το αντιλαμβάνεται ο σύντροφος σας. Προσοχή, μην καταλάβει… και τίποτα ‘άλλο’!
Ερωτική έλξη: 8/10

Καρκίνος
Είσαστε μπερδεμένοι ανάμεσα σε δύο πρόσωπα. Οι βραδινές ώρες θα σας δώσουν περισσότερες πληροφορίες, για να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις.
Ερωτική έλξη: 9/10

Λέων
Έχετε λιώσει αυτό το κινητό σας. Μην το κάνετε. Ίσως και άθελα σας, να γίνεστε κουραστικοί προς τον άνθρωπο σας. Αφήστε τον να έχει και κάποια ελευθερία κινήσεων.
Ερωτική έλξη: 7/10

Παρθένος
Εσείς δεν εμπιστεύεστε κανέναν. Αυτό ίσως να είναι και μια αδυναμία, που την έχετε βάλει στις πλάτες σας, ένεκα κάποιας παλαιότερης ερωτικής απογοήτευσης.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ζυγός
Οι ερωτικές σκέψεις κάποιου σας περιτριγυρίζουν. Τις επόμενες ώρες θα δείτε και ποιος είναι. Ετοιμαστείτε για μεγάλες εκπλήξεις. Ίσως και από τα παλιά.
Ερωτική έλξη: 9/10

Σκορπιός
Είσαστε σε μια υπερένταση και αυτός σας κάνει πολύ πιο νευρικούς, από ότι συνήθως. Οι απογευματινές – βραδινές ώρες, θα σας κάνουν πολύ πιο χαλαρούς.
Ερωτική έλξη: 8/10

Τοξότης
Οι επικοινωνίες έχουν πάρει φωτιά. Σήμερα έχετε σκοπό, να κάνετε την μεγάλη ανατροπή σας σε υποθέσεις ερωτικών. Σκεφτείτε όμως πριν πράξετε.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Δύο προσωπικότητες είναι ένα βήμα πριν σας παραθέσουν τον έρωτα τους. Αυτό σημαίνει ότι θα βρεθείτε, ίσως και σε ένα σταυροδρόμι αποφάσεων.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Το μυαλό σας είναι συνεχώς κολλημένο στο άτομο που με τον τρόπο σας, απομακρύνατε. Ίσως και να υπάρχει μια ευκαιρία ακόμη, αν προσεγγίσετε με μια διπλωματική συμπεριφορά.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ιχθείς
Μια καταπληκτική ημέρα, που θα σας φτιάξει την αισθηματική διάθεση. Αυτό είναι και κάτι που μπορείτε να το μοιραστείτε και με το αγαπημένο σας ταίρι.
Ερωτική έλξη: 10/10

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις