Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 05/07 Τετάρτη

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Μια δύσκολη μέρα που θα χρειαστεί από την δική σας πλευρά, μια παραπάνω εγκράτεια σε λόγους και δράσεις. Δείτε πρώτα και μετά απαντήστε..
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Υπάρχουν κάποια μικρά ζητήματα, που ο άνθρωπος σας ζητά να σας ανακοινώσει. Επίσης, κάτι σε πρόταση γάμου – συμπόρευσης σας πλησιάζει.
Ερωτική έλξη: 10/10

 

Δίδυμοι
Το ξέρετε ότι αρέσετε πολύ! Αυτό που θα δείτε τις επόμενες ημέρες, είναι αρκετά νέα φλερτ και προσεγγίσεις, που θα σας ανεβάσουν κάθετα το ηθικό.
Ερωτική έλξη: 8/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Θα πρέπει να κινηθείτε με πιο γρήγορους ρυθμούς, καθώς και εσείς αντιλαμβάνεστε ότι ο άνθρωπος σας, έχει περισσότερες απαιτήσεις από εσάς.
Ερωτική έλξη: 9/10

Λέων
Δεν χρειάζεται να κυνηγάτε και να παρακαλάτε κανέναν. Αυτός που σας αγαπά θα κάνει τις σωστές κινήσεις που θα σας ζεστάνουν την καρδιά και πάλι.
Ερωτική έλξη: 7/10

zwdia - love

Παρθένος
Τα συναισθήματα που υπάρχουν μέσα στην καρδιά του ατόμου που σας ενδιαφέρει, έχουν πολλαπλασιαστεί και μέσα στις ερχόμενες ημέρες, θα έχετε ανακοινώσεις τρυφερές.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ζυγός
Το άτομο που θέλετε, σας θέλει τελικά και αυτό. Μπορεί μέχρι στιγμής να σας έδειχνε το αντίθετο. Αλλά στο τώρα και κάτω από την ερχόμενη πανσέληνο 09 / 07, θα υπάρξουν αποκαλύψεις.
Ερωτική έλξη: 9/10

Σκορπιός
Δοκιμάστε και κάποια φορά να μην αντιμιλήσετε στον άνθρωπο σας, πάνω σε κάποια διαφορά – κόντρα. Είναι κάτι που θα τον εκπλήξει ευχάριστα.
Ερωτική έλξη: 9/10

Διαβαστε το  Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Ιουλιου 2017 αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Σκορπάτε την καλή σας διάθεση – χρόνο, για να κάνετε τους καλούς σε ένα συγκεκριμένο άτομο. Αν τελικά αυτό δεν ανταποκρίνεται, αλλάξτε πορεία και στάση.
Ερωτική έλξη: 8/10

Αιγόκερως
Μπορείτε να μείνετε μερικές μέρες και μόνοι σας, αν αυτό τελικά χρειάζεστε για να ξεκαθαρίσετε κάποια σοβαρά θέματα, στην ζωή σας και στο μυαλό σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

Υδροχόος
Βροχή νέων φλερτ σας πλησιάζουν, και σας δίνουν μια καλύτερη διάθεση. Αυτό είναι και κάτι, που θα σας φέρει πιο κοντά σε έναν νέο έρωτα – αγάπη.
Ερωτική έλξη: 10/10

Ιχθείς
Μην λέτε και όλα σας μυστικά σε άτομα που ακόμη δεν τα γνωρίζετε καλύτερα. Δώστε χρόνο σε όλες τις πλευρές χρόνο χώρο. Τα καλύτερα σας πλησιάζουν.
Ερωτική έλξη: 9/10

zwdia-zvdia-taro-00