Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 06/05 Σαββάτο

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Έχουν πολλά αλλάξει. Αυτό το Σαβ/Κο, θα γίνουν πολλά. Το άτομο που σας ενδιαφέρει θα σας κάνει την κίνηση του, να σας πλησιάσει περισσότερο.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ταύρος
Διαλέξτε στρατόπεδο. Δεν γίνεται να είστε παντού. Κάποιος στο τέλος θα πληγωθεί και θα είστε για όλα υπεύθυνοι εσείς. Δεν υπάρχει λόγος λοιπόν.
Ερωτική έλξη: 9/10

 

Δίδυμοι
Το ταίρι σας, που σας έχει χάσει από την καθημερινότητα του, θα σας ζητήσει να κάνετε έναν πιο σοβαρό διάλογο, που θα μιλάει για το άμεσο μέλλον.
Ερωτική έλξη: 10/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο άτομο, στον εργασιακό – κοινωνικό σας κύκλο, που έχει σκοπό μέσα στο Σαβ/Κο, να σας μιλήσει για κάτι που θα σας εκπλήξει.
Ερωτική έλξη: 9/10

Λέων
Η ροή των εξελίξεων θα σας σοκάρει. Μια παλιά σας αγάπη, από το παρελθόν, θα σας πλησιάσει και θα σας κάνει προτάσεις, που δεν θα μπορέσετε να πείτε ωχ!
Ερωτική έλξη: 10/10

Παρθένος
Οι βραδινές ώρες θα είναι γεμάτες, από κόσμο και προτάσεις, που θα σας κάνουν να βελτιώσετε κατά πολύ την ψυχολογία σας. Οι έρωτες… ας περιμένουν.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ζυγός
Κάποια εκκρεμή ζητήματα, θα ανακινήσει ο άνθρωπος σας. Οτιδήποτε αφορά το παρελθόν σας, θα ήταν καλό να μην το φέρετε και πάλι στην επιφάνεια.
Ερωτική έλξη: 9/10

Σκορπιός
Είσαστε το ερωτικό επίκεντρο κάποιου καινούργιου ατόμου. Οι αστρολογικές συνθήκες βοηθούν όλα τα υδάτινα ζώδια, να οργανώσουν καλύτερα την ζωή τους.
Ερωτική έλξη: 9/10

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Είσαστε πάρα πολύ αυστηροί, με όλες τις καινούργιες προτάσεις που σας γίνονται. Σίγουρα τα παθήματα του παρελθόντος, σας έχουν γίνει μαθήματα.
Ερωτική έλξη: 10/10

Αιγόκερως
Όλη η νέα εβδομάδα, θα έχει πολλά συναρπαστικά θέματα για εσάς. Ξαφνικό χρήμα στα χέρια σας, και εμφάνιση παλιού έρωτα είναι στο άμεσο μενού.
Ερωτική έλξη: 8/10

Υδροχόος
Ο σύντροφος σας, δεν σας συμπεριφέρεται και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό είναι και κάτι που δεν αξίζει, και ίσως να πρέπει να το θίξετε πια.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ιχθείς
Φροντίστε να κρατήσετε τις αξίες και τα δεδομένα σας. Δεν χρειάζεται, σε οτιδήποτε σας προτείνουν εσείς αν λέτε Ναι. Θα χάσετε την ισορροπία σας.
Ερωτική έλξη: 10/10