Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 07/01 Σαββάτο

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Ξεκολλήστε από το κινητό σας, δεν υπάρχει κάτι παραπάνω να γίνει. Αυτό που θέλατε να πείτε το έχει εκφράσει, άρα αφήστε τις μέρες να σας δείξουν τις αντιδράσεις.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ταύρος
Οι επόμενες ώρες είναι σημαντικές. Μια σειρά από γεγονότα που θα έρθουν από τους κύκλους σας, και θα σας ενημερώσουν για κάποια αγάπη από το παρελθόν.
Ερωτική έλξη: 7/10

 

Δίδυμοι
Είναι μια ξεχωριστή ημέρα,, που θα σας δώσει πολλές επαφές με καινούργιο κόσμο, που ίσως μέσα από εκεί ξεπηδήσει και ένας σφοδρός έρωτας, που θα σας κατακτήσει.
Ερωτική έλξη: 8/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Οι σκέψεις κάποιου ατόμου από τον εργασιακό σας χώρο, είναι πάνω σας. Μέσα σε αυτό το Σ / Κ, θα έχετε και τις πρώτες πιο ξεκάθαρες κρούσεις πάνω σας.
Ερωτική έλξη: 7/10

Λέων
Η ερωτική τύχη σας χαμογελά, και αυτό είναι κάτι που θα το δείτε μέσα από πιο έντονες αισθηματικές προτάσεις, που θα σας έρθουν από την πλευρά του συντρόφου σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

Παρθένος
Το να κοιτάτε μονίμως το κινητό, μήπως και εκείνο το ιδιαίτερο πρόσωπο, σας θυμηθεί, ίσως και να χάνετε τον χρόνο σας. Αν θέλετε επικοινωνία, απλά κάντε την δική σας κίνηση.
Ερωτική έλξη: 10/10

Ζυγός
Οι επόμενες ώρες και μέχρι αύριο το βράδυ, έχουν τις καλύτερες αστρολογικές όψεις από την μεριά του κυβερνήτη σας, για να επανασυνδεθείτε με το ταίρι σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Σκορπιός
Σκορπάτε χαμόγελα και έρωτα. Έχετε γοητεύσει αυτόν τον καιρό πολύ κόσμο. Να είστε σε μια επιφυλακή, κάποιος θα σας κάνει ερωτική εξομολόγηση.
Ερωτική έλξη: 7/10

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Οι μόνιμοι καυγάδες που γίνονται μέσα στην σχέση σας, ίσως και να έχουν να κάνουν με την βαρεμάρα που έχει εγκατασταθεί στο μεταξύ σας. Κάντε λοιπόν κάτι.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Οι διορθωτικές κινήσεις, που ζητάτε από τον άνθρωπο σας, να κάνει μπορεί και να αργούν ακόμη. Ίσως να έχει έρθει η σειρά σας, να κάνετε κάτι επ’ αυτού.
Ερωτική έλξη: 8/10

Υδροχόος
Το κινητό σας, θα πάρει φωτιά απόψε, από τις πολλές προτάσεις και προσκλήσεις που θα σας έρθουν από γνωστούς – φίλους, και όχι μόνο.
Ερωτική έλξη: 7/10

Ιχθείς
Έχετε γεμίσει την ζωή σας, από ακατάλληλα άτομα που δεν σας ταιριάζουν. Ξεκινήστε από σήμερα, να βάζετε τα όρια και τους όρους σας.
Ερωτική έλξη: 8/10