Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 07/12 Τετάρτη

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Είσαστε μέσα στα νεύρα και την απορία. Γιατί το άτομο που υπάρχει στην ζωή σας, συμπεριφέρεται με αυτόν τον απόμακρο τρόπο. Το βράδυ μπορείτε να ρωτήσετε ευθέως.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ταύρος
Είναι μια ζόρικη ημέρα που εσείς θα πρέπει να κρατήσετε την ισορροπία σας. Αυτό είναι και κάτι που θα σας σώσει από τις λάθος επικοινωνιακές συμπεριφορές.
Ερωτική έλξη: 9/10

 

Δίδυμοι
Έχετε κατακτήσει το μυαλό και την καρδιά του ατόμου, που σας ενδιαφέρει. Μην δίνετε σημασία στις καθυστερήσεις. Είναι μια τεχνική, για να σας μαγνητίσει περισσότερο.
Ερωτική έλξη: 10/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Είναι μια θετική ημέρα, που όλα δείχνουν, ότι μέχρι τις βραδινές ώρες, κάποιος από τα παλιά θα σας θυμηθεί, και θα κάνει μια διπλωματική επικοινωνία.
Ερωτική έλξη: 7/10

Λέων
Μην ασχολείστε συνέχεια με το κινητό σας. Αυτοί που σας θέλουν, θα κάνουν κάτι παραπάνω, από το να σας στέλνουν sms και φωτογραφίες.
Ερωτική έλξη: 10/10

Παρθένος
Κοιτάτε μονίμως το κινητό σας, μήπως και το συγκεκριμένο άτομο σας θυμηθεί και σας στείλει κάτι. Θα γίνει προσεχώς. Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι πρέπει να πράξετε πρώτοι.
Ερωτική έλξη: 10/10

Ζυγός
Το ξέρετε και εσείς ότι έχετε βρεθεί σε δύσκολη θέση πια με τις εντάσεις και τις φασαρίες με τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι και κάτι, που δεν πρέπει να συνεχιστεί.
Ερωτική έλξη: 7/10

Σκορπιός
Κάποιου, οι σκέψεις σας περιβάλλουν με έρωτα και αληθινό συναίσθημα. Μπορεί και να το ξέρετε ήδη. Οι επόμενες ώρες, σίγουρα θα είναι αποκαλυπτικές.
Ερωτική έλξη: 9/10

Τοξότης
Μην προσπαθείτε με μανία, να πείσετε τον άνθρωπο σας για την δική σας θέση. Το μόνο που μπορείτε να καταφέρετε είναι, να του κρυώσετε τα αισθήματα προς εσάς.
Ερωτική έλξη: 7/10

Αιγόκερως
Έχετε στην διάθεση σας λίγες ώρες, μέχρι το βράδυ, έτσι ώστε να σκεφτείτε πιο σοβαρά, τι θέλετε να πείτε και να αποδείξετε στον άνθρωπο σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

Υδροχόος
Είσαστε μονίμως σε μια αγωνία, για το πρέπει να κάνετε, έτσι ώστε να είστε αρεστοί στον άνθρωπο σας. Η απάντηση είναι…τίποτα. Ας κάνουν και οι άλλοι κάτι για εσάς.
Ερωτική έλξη: 10/10

Ιχθείς
Η ατμόσφαιρα μυρίζει έρωτα. Το συντροφικό σας ταίρι, από σήμερα και μέσα στις επόμενες ημέρες κάτι ευχάριστο, θα σκαρώσει για εσάς και τις γιορτές.
Ερωτική έλξη: 9/10

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις