Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 08/07 Σαββάτο

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Ο άνθρωπος σας, έχει πολλές και ευχάριστες αποκαλύψεις, να σας κάνει και αυτό είναι και κάτι … που σε κάποιους θα ανάψει το πράσινο φως για επίσημες δεσμεύσεις.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ταύρος
Είσαστε το ερωτικό επίκεντρο ενός νέου ατόμου, που έχει εισβάλει δυναμικά στην καθημερινότητα σας, και ζητά χώρο μέσα στην καρδιά σας. Απολαύστε το.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Υπάρχουν ατελείωτα παράπονα από τον άνθρωπο σας, που σας ζητά, να του δώσετε λίγο παραπάνω σημασία. Ίσως και να έχει κάποιο δίκιο. Δράστε.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Οι δρόμοι που έχετε πάρει και έχετε ανακατευτεί με άτομα που δεν σας ταιριάζουν, είναι μόνο αδιέξοδοι. Μην πετάτε τον εαυτό σας … στα εύκολα.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Από τον κοινωνικό – φιλικό σας κύκλο, υπάρχουν κάποιες καταστάσεις που θα σας έχουν τραβήξει το ερωτικό ενδιαφέρον. Δώστε χρόνο… για αποκαλύψεις.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος
Πολύς ο συνωστισμός μέσα στην καρδιά σας, και που θα χρειαστεί να πάρετε τις αποφάσεις μέσα στις επόμενες ημέρες. Ουδείς αξίζει να πληγωθεί.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Εσείς και για τους λόγους… που γνωρίζετε, έχετε παραμελήσει υπερβολικά τον άνθρωπο σας, που ζητάει την ερωτική σας προσοχή και φροντίδα.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Από την νέα εβδομάδα, θα σας έρθουν ειδήσεις που ακουμπούν το αμαρτωλό σας παρελθόν. Προσπαθείτε τουλάχιστον … αυτήν την φορά να μην κάνετε τα ίδια λάθη.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Πολλά τα λόγια και οι λεκτικές παρεξηγήσεις, που έχουν συναθροιστεί μέσα στην αισθηματική σχέση σας. Αν θέλετε να πάτε μαζί διακοπές, καλύτερα λύστε τα από τώρα.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Κάποια πράματα που συντελούνται μέσα στην ζωή σας, δεν σας αρέσουν. Τώρα που τα άστρα … είναι υποστηρικτικά επάνω σας, κάντε τις αλλαγές σας.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Είσαστε σε μια δύσκολη εποχή… που έχουν ζητηθεί από εσάς τελικές αποφάσεις για τον αισθηματικό σας τομέα. Δεν χρειάζεται να πιέζεστε, και απαντήστε μόνο στον δικό σας χρόνο.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Το έχετε ρίξει στην δουλειά και την εργασιοθεραπεία. Αυτό είναι και κάτι που τουλάχιστον για φέτος, θα σας δώσει ποιοτικές και παρατεταμένες διακοπές.
Ερωτική έλξη: 8/10

zwdia - love