Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 19/08 Σαββάτο

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Μπορεί να προσπαθείτε να κρατήσετε τα μυστικά σας κρυφά, αλλά το μόνο βέβαιο είναι ότι πρέπει να έρθετε … και πιο κοντά στον άνθρωπο σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ταύρος
Εσείς αισθάνεστε ότι έχετε πολλά κοινά, με τον άνθρωπο που τώρα μόλις, τον τελευταίο καιρό έχετε γνωρίσει. Ίσως και κάτι ανάλογο να σκέφτεται αυτός για εσάς.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Είναι πραγματικά δύσκολο, να φέρετε και πάλι τις καλές ημέρες και πάλι στο παρόν σας, αλλά ωστόσο κάντε τον κόπο. Δεν θα πάει χαμένος.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Η σκέψη που μονίμως κυριαρχεί στο μυαλό σας, είναι για έναν πρώην σας σύντροφο, και τους ιδιαίτερους λόγους, που ακόμη σας έχει, σε επικοινωνιακή απόσταση.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Μπορεί στο τώρα να υπάρχουν ζόρια μέσα στον δεσμό σας, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι με την κοινή προσπάθεια και των δύο πλευρών, θα επανέλθετε.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Παρθένος
Κάποιος σας έχει μόνιμα, στις ερωτικές του σκέψεις και αυτό το ξέρετε. Αυτό που δεν ξέρετε είναι ότι αυτό το Σαβ/Κο θα υπάρξουν εκπλήξεις.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Πολλά τα καλά που περιμένετε, από τον άνθρωπο σας. Οι υποσχέσεις του, θα αρχίσουν άμεσα να πραγματοποιούνται. Λίγη υπομονή.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Έχετε για πολλοστή φορά, αλλάξει γνώμη, και για το ποιον θέλετε, στην ερωτική σας ζωή. Αυτό ίσως και να σημαίνει ότι κανείς, δεν σας ταιριάζει.
Ερωτική έλξη: 8/10

Τοξότης
Οι εκπλήξεις που έχει το ταίρι σας, για εσάς, είναι πολλές. Από σήμερα και μέχρι τα τέλη του μήνα, θα δεχτείτε προτάσεις για να βελτιώσετε από κοινού την ζωή σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

zwdia-3-zodia

Αιγόκερως
Δεν υπάρχει κάτι αυτήν την εποχή, στον περίγυρο σας, που να σας κάνει να αισθάνεστε συναισθηματική ασφάλεια. Όλα τα άλλα τα έχετε κατακτήσει.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Η ζωή σας, δεν είναι ακόμη πλήρης. Αισθάνεστε ότι ένας σωστός σύντροφος, θα σας συμπλήρωνε την καθημερινότητα. Το Φθινόπωρο πλησιάζει με δώρα.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Από το πρωί, θα αρχίσουν να πέφτουν οι προτάσεις για διασκέδαση από τους φίλους σας. Απολαύστε τις ημέρες, που τα άστρα σας ευνοούν σε όλα.
Ερωτική έλξη: 8/10

zwdia